Godnatt på er!

Godkväll! Har spenderat kvällen hemma vid Vilhelm, med Villiam och Emma! Det var minst sagt trevligt. Orkar inte skriva så mycket mer, skall satsa på att sova snart! Är sjukt trött! :) Hoppas ni haft en bra kväll! Puuss


Filmkväll

Är iväg vid några kompisar och ser film nu! Skriver mer när jag är hemma igen, trevlig kväll allihop! :)


Kass blogg dag!

Har precis ätit en tidig middag, och ska nu byta om lite snabbt! Min uppdatering ikväll kommer inte vara den bästa, så en kass bloggdag kan vi nog kalla det här! Men jag lovar er att bättra mig redan imorgon! :)




En riktig tjej film!

Har inte hunnit blogga så mycket idag! När jag skulle börja göra mig i ordning, var klockan redan på tok för mycket! Sen drog jag hem till Emma en stund, för att se film. Vi är så smarta att vi nu sett första och sista filmen av en serie, dv.s vi har glömt se den andra.. hehe. Så vi förstod inte så mycket! Haha.



Jag är vaken!

Jag vaknade i tid! Så skall fixa en kopp te och nåt att äta, sen mysa framför tvn! Perfekt start, på det här lovet! ;)


Ojoj!

Oj tiden sprang snabbt iväg! Har lovat Emma att komma upp i tid imorgon, så får väl försöka sova snart!

Sitter vid fejjan och lyssnar på lite musik! Smsar lite med V. också! Så ska försöka slita mig ifrån både mobil och dator snart, så jag får några timmars sömn innan det är dags att vakna! ;)


Motivationsblogg!

Vill tipsa er om en blogg, jag kikat igenom lite snabbt! Sidan är till för tjejer, som allt för många lider av dålig självkänsla! Det finns minst tusentals sidor som försöker hjälpa dom utsatta, men den här bloggen skriver inlägg som är lätta att förstå och tolka! Jag har läst igenom några enstaka inlägg och gillar den starkt! Hon skriver och formulerar sig bra! För att besöka bloggen, klicka HÄR! ( Öppnas i ett nytt fönster! )


Riktig tv kväll!

godkväll! Har för ovanlighetens skull spenderat flera timmar framför Tvn! Det händer väldigt sällan. Såg som sagt solsidan och sen vallander. Hann även med en dusch där emellan! Super!


Nu blir det..

Solsidan!


Popcorn och en bra film!

Var ju som sagt på bio tidigare idag! Det var jag, mina syskon och mamma vilket var mysigt! Vi såg Hotell  gyllene knorren, som nu släppts i film! Den var faktiskt helt ok för att vara en barnfilm! Kom på mig själv skratta till skämt som barnen inte förstod, kände mig lite dum! :-)


Nu blir det bio.

Nu sticker jag iväg för att se Bio! Kan ni gissa vilken film jag skall se? Jag kan säga så mycket som att det är långt ifrån vad jag brukar se! ;) Hmm.. Skriver när jag kommer hem igen! puss


Tråkig "shopping"

Har varit iväg med pappa en sväng! Var förbi lite affärer, så fick med mig hår inpackning och ansiktscreme hem. Där med rubriken! Visste ni att det fanns något som klassades som tråkig shopping? Det insåg jag idag! Haha. Men det är sånt, som är bra att ha hemma!!  Nu blir det lunch! :)


Söndag

godmorgon! Sitter här nyvaken och borde vara pigg och utvilad, men ändå jäspar jag? Konstigt! Ska ta något att äta nu, så skriver om en stund igen! :)

 


Tjej snack!

godkväll! har haft en mycket trevlig kväll, jag och Emma snackade ikapp alla dagar vi nu varit ifrån varann. Vilket var skönt.


Linda Bengtzing!

Nu skall jag erkänna en sak! I kvällens melodifestivalen kommer jag heja på Linda Bengtzing oavsett hur hennes bidrag är. För ett par år sen var hon min största idol. Jag i princip levde för henne! Hennes musik var det enda jag lyssna på, och mitt rum var tapetserat av bilder på henne! Jag kunde gråta floder om hon inte vann melodifestivalen.. och försvarade henne alltid vid negativa påstående! Mina nära kan med all säkerhet instämma!


Idag är hon inte riktigt lika stor! Mitt rum har nu återhämtat sig från alla dess hundratals bilder.. och jag tror jag klarar av att gå vidare trots att hon inte vinner hela melodifestivalen! 


Jag fick träffa henne vid ett x antal gånger! Se konserter men även backstage! Hon visade då två olika sidor. Vilket fick mig att gilla både hennes personlighet och musik! 
 

Jag har nog inte lämnat allt bakom mig! Trotts att man går vidare och hittar nya idoler.  Men än idag kan jag rota igenom mina fotomappar på datorn för att se gamla bilder! Jag läser hennes blogg och kan fortfarande drömma mig tillbaka till vissa ögonblick! Så visst lever hon nog kvar inom mig, till en viss del! Så, jag hoppas hon gör ett bra framträdande så vi kan skicka henne vidare till finalen! :)






utgång

Nu skall jag fixa det sista sen möta upp Emma! Har inte träffat henne på en vecka, eftersom hon legat sjuk! Så det var på tiden att hon blev frisk! :) Får se vad kvällen har att erbjuda! puss

Så himla gott!

Vi har grannarna här på fika! Mycket trevligt. Har frossat i våfflor, med goda tillbehör! Kommer nog inte orka kvällens middag, om jag känner mig själv rätt! :)


Bättre sent än aldrig!

Har haft en väldigt seg start! Låg kvar i sängen i timmar efter att jag vaknat. Men nu är jag uppe och har precis gjort mig i ordning för dagen!

Ska spela ps3 med bror nu, nåt fotbolls spel! Jag ska spela som chelsea. Hörs om en stund! :)


Grym tjej!

Hör och häpna! Hur gammal kan hon vara? Hur som helst, hon är grym! Lyssna!!



Skulle sitta fint det!


Lördag 26/2

Godmorgon! Det är så skönt att vakna upp och veta att det är lov! Jag slipper pussla ihop allt jag vill hinna med, på två korta dagar.. Nu kan jag istället sprida ut det, i hela veckan. Så all den där stressen som varje helg finns, byts nu ut mot ett viss lugn! Så härligt!

Ligger fortfarande kvar i sängen och lär nog göra det ett tag till! Ska fin slipa dagens planer.


Ba, ba ba!

Har ni sett filmen i rymden finns inga känslor, så vet ni vad jag snackar om! Låten får en att känna sig "piggare". Man får en energi kick. Haha. love it!

Här får ni även en textad variant av låten. Om ni nu skulle få för er att sjunga med. Kan då glädja er med, att låten för det mesta bara består av ba, ba ba! Haha! :)


Spotify funkar igen!

Äntligen funkar spotify på den här datorn! Har haft problem med att få det att fungera i ett bra tag nu.. Så det var en lättnad att se att det äntligen funkar som vanligt igen! :)


Söt du är!

Som i vanlig ordning kikade jag in på vännernas bloggar. Måste dela med mig av kvällens helt klart finaste inlägg! Skrivet av Maja! Blev väldigt glad när jag läste, alla fina ord! ♥


Fredags mys!

Här hemma är det fredags mys på hög nivå! Vi har ätit en god middag tillsammans och pratat gamla minnen. Nu ska vi duka upp chips och godis för att se film! I rymden finns inga känslor! En av dom bättre svenska filmer, faktiskt. Jag och Emma såg ju den på bio, om ni minns? Har velat se den igen, ända sen dess! ;)


Runt världen!

Det var en konstig känsla som var, när vi tjejer sa hejdå och önskade varann ett trevligt lov, förut! Vi alla kommer om några dagar befinna oss på olika ställen runt om i världen. Nån skulle till Dubai, en till London osv. Fanns även dom som skulle på skidsemester till Sälen medan en annan skulle till Stockholm. Blir lite besviken på er, för att ni lämnar kvar mig här! Men jag önskar er alla ett super bra lov, ändå! :) ♥



längtar tills ni får berätta allt om era äventyr! :)


Loooov!

Då har man sportlov nu då! Härligt, nu skall alarm stängas av och skolböckerna läggas undan. ( Nästan iallafall! ) Slöt skolan redan vid 11.25, men jag stanna kvar för att se niornas fotbolls turnering samt delta på Vilhelms lektion. Rätt kul, dom hade vikarie så det gick hur bra som helst! Haha.

Är riktigt trött så skall faktiskt sova en stund! :) Vi hörs snart igen! Har lite bilder att visa er då!


Freedag!

Godmorgon och äntligen är det fredag! Veckan har gått snabbt men tagit rejält på krafterna. Har träningsvärk i armarna från igår, gör äckligt ont,  men det är ändå skönt på något konstigt sätt? Ett litet kvitto på att jag tränat! Förstår ni?

Bild lånad från google.


Vi gjorde bort oss, lite!

Nu är jag hemma efter nästan 2 och en halv timmas träning! Tog en snabbis på gymmet innan passet börja! Härlig känsla man har efter lite träning!

Jag och Ida skämde ut oss så där lagom mycket! När hennes syrra bad oss gå och be personalen sätta på bastun. Sprang vi ut för att fråga, i handduk ny duschade! Vi insåg snabbt att "hela" gymmets killar stod i grupp och stirrade och pekade! Haha. Pinsamt! - Men det bjuder vi på! För visst har jag nämnt, att det är grymt snygga killar där!?

Nu ska jag gå och platta håret! Xoxo


Träna!

Nu drar jag och Ida iväg och tränar! Känner mig riktigt taggad, så ska bli kul! Har längtat efter att få träna i flera veckor nu! Hörs senare. puss


Ojoj! Svag?

Förlåt jag skrev fel i förra inlägget! Det var visst hunden som skulle ut och gå med mig! Shitt, vad stark han var.. Fick stå och dra för fulla muggar, och muta honom med hundgodis för att komma nån vart.. Men vi kom runt hela rundan! Vilket var tur! :)


Promenad!

Vi har min mosters hund på besök här hemma! Så skall ta ut den stackarn på en promenad! Så det är bara att hoppa i mina ugg´s, på med mössan och varma vantar! Brr, fryser redan nu! :) Hej på ett tag!


Hemma!

Är nu hemma efter en lång dag i skolan! Har fått en engelsk diagnos och ett Tyska prov avklarat! Skönt! Har även gjort dagens största fail! Insåg i slutet på matte lektionen att jag räknar i fel kapitel, blev så irreterad på mig själv att jag helst bara hade velat slå huvudet i bänken och gå där ifrån! Haha. Men det är bara att göra om och göra rätt, som vår vikarie sa! :) Så sant!


Bli frisk nu, snälla!


Torsdag!

Sitter och äter frukost och har egentligen en hel del kvar att göra, innan jag är klar! Men ville ändå hinna med ett snabbt inlägg. En rätt lång skoldag och ett prov väntar! Så för hoppningsvis rullar dagen på snabbt! Har minst ett tidsinställt inlägg, så titta in om ett tag igen! :)

Jag och bror för drygt tre år sen! I Thailand.

Nice dress!

Ännu en snygg klänning som Marie Serneholt bar i Lördagens deltävling!


Är helt såld!


Dag 13.

Då var det dags att skriva om mitt favorit ställe igen! Jag skrev ju ett inlägg om det förra veckan med, men då skulle det tydligen vara favorit plats, så lite fel från min sida! Så kör på en ny favorit plats nu!

Jag skulle vilja påstå att ett av mina favorit ställen, som jag drömmer mig bort till och bara önskar att jag hade ett vinter boende.. Är helt klart Thailand! Värmen är oslagbar och för att inte tala om alla upplevelser och minnen man får efter några veckor där!





Bilder lånade från google!


Redan klar!

Har redan tagit bort smink och hoppat i pyjamas! Så när det börjar närma sig sleep-time, är jag redo! Skall skriva ihop några inlägg jag inte hunnit med ännu, så vi hörs alldeles strax igen! :) Puss

Bjuder på en liten halv skum bild! Från skolan.


@ plugg

Nu skall jag plugga gärnet i en timma eller två! Så vi hörs snart igen! :)


Ändrade planer!

Fotbolls turneringen idag blev inte riktigt som jag tänkt mig! Fick inte spela pg.a feber.. Så har hejjat på klassen från läktaren istället! Kände mig så taggad så blev rejält besviken när jag inte ens fick spela lite.. Nåja, klassen kom till semi men förlora på straffar! Så jag är glad för deras skull! :)

Hann ju byta om till fotbolls kläder och så, innan jag fick beskedet! Fick låna den här snygga tröjan av Jonte, haha!


Fotboll!!

Godmorgon! Mår inge vidare idag, men ska försöka mig på skolan iallafall! Vi har fotbolls turnering , så det är bara att tagga! Jag skriver så fort jag kan, puss.


Be right back!

Kanske kan en varm dusch hjälpa mot min genom frusna kropp? Hoppas det! Sen blir det att städa rummet! 


Hiss/Diss

Vad tycker ni om dom populära enarms klänningarna? Personligen tycker jag dom är skit snygga, om dom sitter på rätt person! Tror inte de skulle passa på mig till exempel! :) Hiss eller Diss?



In the summer!

Tänk er lite brundbrända ben, så skulle den här outfitten sitta fint! Inser själv hur dumt det är att kolla på sommarkläder, när det ligger 2 dm snö över hela marken utanför! Men that´s me!


Kass!

Har åkt på nån förkylning igen! Har varit  hängig i flera dagar nu, så har känt på mig att det varit på väg!
Har bäddat ner mig i brors säng så jag kan passa honom medan han leker på sitt rum, perfekt! :)

Tidigt ändå!

Godmorgon! Är upp med tuppen, fast att jag har sovmorgon! Men sjuorna har fotbolls turnering i skolan och jag har lovat att komma och kolla! :) Så de är bara att gilla läget! Har otroligt ont i halsen idag, men det går för hoppningsvis över! Om inte annat, är det en väldigt kort dag idag!


Te och choklad!

Har känt mig så frusen hela dagen idag, så sitter och myser med en varm kopp te och lite choklad! :)

Känner mig som en liten gumma, när jag sitter och dricker te! Men det är gott och bra för min ömma hals!


Dag 11.

Dag 11. - Min skola!

Jag går på södervärn skolan! Jag trivs hur bra som helst och det tror jag dom flesta gör. Dagarna är inte bara fyllda av lektioner utan även bus och andra roligheter! Det går så mycket härligt folk där, vilket gör att man skrattar sig genom dagarna. 

Mamma sa till mig veckorna innan jag skulle börja på högstadiet (södervärn):
- Ta till vara på tiden där, dom tre åren springer iväg så fort!
Jag trodde henne inte, vilket jag får äta upp nu i efterhand! Jag har snart bara 1 år kvar, vilket får mig att vilja stanna tiden!


Lite mer skol-outfit!




To do!

Kvällens To do-list är inte speciellt lång! Har lite plugg att kolla igenom och städa rummet! Så en lugn kväll ser ut att vänta! Härligt!


Föreläsning!

Lyssnade på en mycket intressant föreläsning idag! Om homosexualitet och alla dess fördomar! Alla har vi väl haft våra fördomar, men jag tror att alla i min klass skapat oss en ny bild! :) Som sagt, intressant!


Super!

Godmorgon! Jag är vaken, uppe och nästan pigg! Jag slapp dessutom snooza flera gånger, vilken start! Jag funderar över dagens outfit? Men tror det är enklare om jag öppnar min garderob, för en liten bild av vad jag har!

Vi hörs senare!



Just nu:


Paket och hamstern Pyret!

Min söta granne fyller år idag, så var just inne och överlämnade några paket! Fick hälsa på hennes lilla hamster som hette Pyret! Tror minsan jag övervan min rädsla, för dom där små djuren! :) So cute! Både grannen och hamstern!


I remember!

Dom här två låtarna får mig att minnas! Dom spelades flitigt om och om igen, under en viss period i somras. Båda är av Eric Saade, som då var från hans ny släppta skiva. Låtarna ger mig än idag en flashback.



Kalla vinter!

Har varit ute med bror och ett flertal andra grannbarn! Vi kastade boll och lekte i den otroligt kalla snön. Vår vinterlek blev dock inte så långvarig då vi alla börja frysa! Sitter just nu och skall skriva det allra sista inför min redovisning imorgon! :)


Bilden - är tagen i skolan! Hittade tyvärr ingen annan bild, så får duga med den intressanta sko bilden! ;) Hehe.


Pinsamt sverige!

Ni väljer att skicka The Playtones direkt till globen? Skämtar ni? Missade ni deras skit låt, som birdrog med? Där har ni min åsikt!!


Dag 10.

Dag 10. - Det här får mig att må bra!

Allt som är positivt får mig att må bra! Den där lilla extra kicken man får av att se, att alla runt om mår bra och smyger runt med ett litet leénde på läpparna, får mig att må bra!

" be glad of life"


- 10 grader!

Jag och Emma tog en lång, härlig och inte minst kall promenad! Avslöt hemma vid mig med en kopp te. Nu ska mamma och jag se melodifestivalen eftersom vi missade det igår kväll! :)


Oh no!

Sitter här ny duschad och inser att mitt smink inte är hemma! Emma sitter hemma vid sitt och väntar på att jag ska bli klar.. Så får köra på osminkat idag! :) Eller åtminstone ett tag..


Party outfit!


söndag

godmorgon! har sovit så djupt hela natten och drömt hel konstiga drömmar? Haha. Känner mig fortfarande rätt sliten från gårdagen.. Sitter och äter lite frukost nu och skall alldeles starx, börja göra mig klar! :) Hörs senare.

Vilken dag!

godkväll! Är nu hemma efter en heldag med ett härligt tjejgäng! Vi har total överraskat min kusins mamma och dragit runt henne på olika bus under dagen! Såå kul. Avslöt kvällen på stan. Fick dock lämna festligheterna när klockan börja bli mycket.. Men som sagt en toppen dag! :)

Såg ni mello ikväll? Jag var så nyfiken att jag fick smyga med telefonen under bordet, för att se vilka som gått vidare! Tur att min kille, gick vidare! ;)


Go Eric!

Mina förväntningar ligger på Eric Saade! Har höga förväntningar på honom, efter hans förra hit, Manboy som än idag är bra! Så nu håller vi tummarna, för att han slår igenom med en minst lika bra låt ikväll! :)


Melodifestivalen deltävling 3.

Tyvärr missar jag kvällens mello, men får se det när jag kommer hem eller i värsta fall imorgon! Dom som tävlar i kvällens deltävling är bland annat, flick idolen Eric Saade, Sebastian, Simon Forsberg och Linda Sundbland m.m!

Kvällens chansningar lyder!

Till globen: Eric Saade och Shirley´s Angels 
Till andra chansen : Sebastian och Linda Sundbland!

Fast som ni kanske minns från förra veckan, var mina chansningar inte dom bästa! Men när man inte hört bidragen ännu, är det svårt att gissa! Sen vet man aldrig hur Svenska folket röstar! :) Så vi får se, hur det här slutar!!


Mina föräldrar!

Dag 9. - mina föräldrar

Mina föräldrar är dom som står mig allra närmast! Dom finns alltid vid min sida, i med och mot gångar. Dom peppar och stöttar, lyssnar och tipsar och gör sitt bästa för att jag och mina syskon skall ha det så bra som möjligt! Dom kan stund vis gå mig på nerverna och få mig att vilja ryta till för det minsta lilla.. Men oavsett vad, älskar jag er såå!





Jag är iväg på möhippa hela dagen! Har int...

Jag är iväg på möhippa hela dagen! Har inte kunnat skriva det tidigare.. Finns några tidsinställda inlägg som kommer dyka upp under dagen! VI hörs senare, puss :)


Dag 8.

Dag 8. - Den jag saknar mest just nu!




Gott!

Godkväll! Här hemma har vi dukat upp chips och andra godsaker, och lutat oss tillbaka för att se Tv. Så härligt med en hemma kväll! Hur har ni det ikväll? :)

Bild: lånad från google.


Fredags lugn!

Har varit iväg och handlat med pappa, mest för att hålla mig vaken! Nu ligger jag bara och latar mig i sängen, och snart blir det mat! Tacos står på kvällens meny, love it! Älskar lugnet som finns, när fredagen anländer. Jag känner mig riktigt taggad inför den här helgen, dels för att jag kan skippa plugg men även för alla planer! ;)


Titta, vad kul man kan ha med en kamera!!

Hehe.. :-)


Blondinskämt!

Vi har suttit och skrattat åt alla dess blondin skämt! Här är några utvalda favoriter! 

Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
- Turist.

Hur stjäl man en fönsterplats från en blondin som ska flyga till Paris?
- Säg att bara mittenstolarna går till Paris

Vad är det för skillnad på en blondin och yttre rymden?
- I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv

Varför står det 17 blondiner utanför krogen?
- Man måste vara 18 för att få komma in.



Matte dag!

Hade som sagt matte dag idag, vilket betyder att vi räknat matte som aldrig förr! Nej jag skojar, vi har gjort lite olika övningar som faktiskt har varit rätt kul! :) Jag och Emma gick hem i det otroligt kalla vinter vädret, brr. Som tur var, kom mamma åkande förbi så vi fick skjuts den sista biten! :)

Bjuder på den här! Haha.


Freeedag!!

Godmorgon!

Ni anar inte min lycka! Jag fick sova några extra minuter, rättare sagt 40 minuter! Hela skolan skall ha en matte dag i skolan, vad nu det innebär? Så börjar inte förens 8.30! Så tog tillfället i akt och sov lite längre. Love it! Nu där emot, skall jag börja göra mig klar så jag hinner! :) Ha en bra dag!

Godnatt!

Nu går jag och lägger mig! Jag kämpar för fullt för att hålla ögonen öppna, för att kunna skriva det här inlägget. Jag nästan hör hur kroppen säger, - Jag vill sova, NU! Så får väl göra som den säger! ;) Så godnatt hörrni! :)


Klart!

Har precis skickat in min Svenska inlämning och håller just nu på att fin slipa min SO-inlämning också! Tror desvärre jag fortsätter imorgon. Vill helst ha en plugg fri helg och bara njuta av ledighet! Så satsar sten hårt på det! Tar lite tid åt att läsa bloggar och bara varva ner nu, innan jag skall gå och lägga mig, kan behövas det med! :)



Nu blir det skol arbeten!

Godkväll!

Har hunnit med en hel del ikväll! Allt från laga mat till städa och duscha! Jag hade precis hoppat i mjukis kläder och tagit bort sminket, då jag fick förfrågan om att följa med mamma in på tjej fika vid grannen! Så har hunnit med det också! Så får nu som först tid att sätta mig ner, med lite skol arbeten!


Big feet!

Varför har killar så mycke större fötter än oss tjejer? Ja, det diskuterade jag och några fler igår på lunchen. Jag påstår att det måste kännas klumpigt att ha stora fötter, men dom menar på att det är nåt man vänjer sig med? Så vad vet jag? :)


Pannkakor!

Jag och bror står för kvällens middag! Vi skall slå på stort och göra pannkakor. Så ungspannkakan är just insatt i ugnen och nu börjar det svåra, skall lyckas göra ätbara vanliga! Fullständigt älskar pannkakor! :)


Mitt favoritställe!

Dagen till ära är det dags att skriva, om mitt favoritställe!

Jag vet många härliga ställen, som absolut skulle kunna klassas som mitt favoritställe! Så som Thailand till exempel! Men jag måste nog välja Lickershamn! Tro mig, det kan vara jobbigt att bo där ute i längre stunder. Eftersom täckningen inte är den bästa, eller rättare sagt det finns ingen täckning där vår stuga ligger!  Men jag har alltid varit där, varje sommar ända sedan jag var liten! Så det ligger mig lite varmare om hjärtat, än andra ställen! Jag har många härliga minnen där och fler kommer jag säkert få!

Ingenting slår kvällarna nere i hamnen, vid solned gången eller dagarna då man hoppar från piren! Alla lång promenader med farmor och faster, uppe vid bergen och alla ängar. Eller mina och Emmas äventyr då vi följde bäcken och plockade smultron i stora mängder! Underbart!
 
 





Ursnygg!

Marie Serneholt hade en ur snygg klänning i första deltävlingen av melodifestivalen! Bilden är lånad, från hennes blogg! :)








Hemma igen!

Nu är jag hemma, och är som vanligt helt slut! Skolan tär på krafterna mer än vanligt, nu. Här kommer lite bilder från dagen! :)

Sista bilden är ju lite crazy! Men en bild säger mer än 1000 ord, och den stämmer in rätt bra på oss! ;-)






seg start!

Hej!

Hann aldrig med nåt inlägg imorse, är allt svårare att komma upp och jag får snooza flera gånger.. Men jag hinner till skolan!

Har precis haft en engelsk diagnos, som gick så där.. Sitter nu i datasalen och väntar på att sluta, om sådär 5 min!

Ha en bra dag! :) Hörs senare.

moster

Åker med mamma till min moster för ett litet hej! Fast egentligen för ett hej då, eftersom hon reser till Thailand imorgon. Vi hörs senare! :)


Grymma!


Jag och Emma skall göra en grym redovisning! Vi skall bara lära oss att spela den på gitarr och sen öva in texten, sen skall vi bevisa att vi är grymma! Vi skall nämligen under några veckor fram över träna in låtar för att sen redovisa dom för vår lärare! Ni har säkert gjort det någon gång, eller så kommer ni göra det! :)

Vi har valt låten Eye of the tiger!


Lugn dag!

Hej Hej!


Är hemma från skolan, sedan en tid tillbaka! Vi har faktiskt haft en väldigt lugn dag, med en oväntad håla på två timmar och film! Så med andra ord, en bra dag!

Har varit väldigt frusen hela dagen, så det var skönt att komma hem och kunna värma sig under en varm och mysig filt! :)  


I love the way you are!




Dag 6.

Dag 6. Det värsta som har hänt mig!

 

Det värsta som hänt mig? Jag börjar tänka tillbaka och rensar bland minnena..

Alla går vi igenom saker, som då klassas som det allra värsta! Men det dyker alltid upp värre saker med tiden.
Det värsta som hänt mig, är nog alla nära som gått bort! Men det är ändå något man får lära sig att leva med. Det är så livet är uppbyggt!


Så blir det!

Har valt en hemma kväll framför en eventuell ute kväll! Dels för att jag behöver ta det lugn men även för att jag har lite att fixa med! Två inlämningar som skall in samt en bok som ska läsas ut. Så jag har nog att göra! :) Och skulle tid ges, har jag ingenting emot att få några extra timmars sömn inatt! :)


Sämst!

Jag tyckte Svenska folket gjorde ett stort misstag som inte röstade vidare Christian Walz i lördags.. Han var helt klart en av dom bättre och var värd en plats i globen!

Men en fördel med att han åkte ur, är att vi nu får lyssna obegränsat på hans låt! Alla finalisters låtar är ännu så pass hemliga, att dom inte finns på etc. youtube! Dv.s att ingen smyg filmat och lagt upp! :)



Dag 4.

Såg att jag glömt en dag, så får ta igen det idag! Det vill säga, ännu ett sånt här inlägg kommer under kvällens lopp!

Dag 4. Mina syskon!


Jag har två yngre syskon! Ålderskillnaden ligger på 2 och 10 år, så en härlig blandning av åldrar har vi allt.
Vi är väl ungefär som alla andra syskon, vi bråkar om sånnadär helt onödiga saker bara syskon kan, tycker olika om nästan allt, tjaffsar om det mesta, men vi kan samtidigt ha väldigt kul tillsammans! Så syskon är väl på både gott och ont! ;-) Jag tror jag skulle känna mig väldigt ensam om dom inte hade medverkat i mitt liv, så jag är glad över att dom finns! :) ♥



 


Dålig dag!

Då var man hemma från skolan, har precis ätit lite mellis så känner mig något piggare nu! Har haft en riktig bad day, usch! Har även gjort ena delen av mitt matte prov och känner mig nöjd! Kunde inte ha gjort det bättre. Så håller både tummar och tår för att det räcker..

Den här låten känns mer än passande just nu! Så får bli höjdpunkten i det här inlägget!


datasal

Hej hej!

Har Tyska lektion i datasalen, fick dock fritt nu dom sista minuterna! Endast två lekioner kvar, sen hem och ta det lugnt! Love it! :)


Mys kläder!

En repris på gårdagen! Är i god tid, idag igen. Härligt! Känner mig trött och orkade inte rota igenom min garderob riktigt. Så fick bli ett par tighta jeans och en stor tjocktröja! Mys kläder, helt enkelt! Sånt kan vara behövligt ibland. :-) Nu skall jag välja skor, sen åker jag! Så hej på ett tag!


Hittade ingen bättre bild! Hehe. Så får bli en från i somras, skulle jag tro? Jag och Emma är det iallafall.
 


Tisdag 15/2

Godmorgon! Tisdag, det vill säga väldigt kort skoldag. Endast 4 lektioner. Äch det kommer gå snabbt! Jag lovar er fler inlägg idag, så titta tillbaka lite senare! ;-) Ha en bra dag, allihop!


Trevlig kväll!

Godkväll! Idag har uppdateringen varit allt förutom bra, men förlåt osv, ni förstår säkert!

Har haft en mycket trevlig kväll, tillsammans med några vänner! Men nu skall jag sova, skriver mer imorgon! Puss.

Den här fina bild, är från ikväll så den bjuder vi jag på! Trotts att det inte ens är jag som ritat den! Hehe.


Bilder!

Som vanligt när jag leker med Emmas dator hittar jag bilder jag aldrig tidigare sett! Faktum är det, att mer än helften av hennes tusentals bilder är på mig! Som dessutom är tagna i smyg, den lilla råttan! Haha. Här kommer några bilder, nu garantat aldrig sett på min blogg tidigare! Hmm.. Undra varför? ;)


Jag kan ränsa ogräs, iallafall när det är ett måste!..






Hemma vid Emma!

Hej Hej!

Följde med Emma hem efter skolan, för lite hjälp med plugget inför provet jag imorgon skall genom lida! Nej då, det kommer säkert gå fint! Har precis fått i mig en stor kopp te, och pluggat klart! Att jag klarat av en hel skoldag, känns just nu som ett under! Jag hade mina stunder, då jag helst hade lagt huvudet mot bänken och sovit.. Men nu när allt är avklarat känns det riktigt bra! Min energi har varit som en stor berg och dalbana, ena stunden har jag haft en stor överdos av det, medan jag andra stunden kännt mig låg och allmänt trött! Haha, vilken dag jag haft! :-)

Nu skall jag vara lite social mot Emma! Skriver när jag kommer hem igen Puss ♥




EXKLUSIVT! Bara på Emmas data, bild från förra året! ;-)


Alla ♥ dag!

Brukar ni fira det på något speciellt sätt? Jag brukar faktiskt inte göra det till någon större grej. När man var mindre kunde jag spendera timmar till att göra mina egna kort, som ändå alltid fick en plats i papperskorgen! Jag glömde alltid att ge bort korten, där av platsen i papperskorgen! Haha.

Jag vill ändå önska er en härlig alla hjärtans dag! ♥




nu, skola!

Trotts att jag låg kvar i sängen i över 40 minuter extra, så har jag hunnit bli klar innan den utsatta tiden! Puh, nu kan jag andas ut! :-) För drygt en timme sen , satt jag och svor över mig själv över hur trött jag skulle vara hela dagen, men nu känner jag mig faktiskt rätt pigg! Nu väntar skolan, ha en bra dag! ;-)


Bjuder på den här bilden, tagen i slutet på förra terminen, i sjuan!





Måndag

Godmorgon! Alltid lika svårt att hålla ögonen öpnna på måndags morgnar, men kommer man väl igång brukar dagen rulla på rätt bra ändå! Somnade på tok försent igår, trotts mina löften om tidigare kvällar den här veckan..
Men det blir att göra det bästa av dagen, trotts att mina förutsättningar kanske inte är dom bästa. ;-) Nu skall jag börja göra mig i ordning, vi hörs senare! Puss

Mobilinlägg därav ingen bild!

Godnatt

Nu går jag och lägger mig, ska försöka satsa på lite mer sömn den kommande veckan! Vill helst slippa se ut som en levande zoombie! Så godnatt gott folk, vi hörs imorgon igen! :)


Livet rullar på!


Då har ännu en vecka gått! Temot är lite för högt, hinner inte riktigt ta till vara och njuta av allt kul som händer!
Skolveckorna springer förbi och snart är vi redan framme vid lov, vilket känns fantastiskt! För att inte tala om helgerna som försvinner lika snabbt som dom kommer.. Jag kan inte låta bli, att hoppas att tempot kan sakta ner en aning. Men samtidigt borde jag känna mig stolt och nöjd över att allt funkar så pass bra, allt flyter på och jag skulle vilja påstå att livet leker! Jag lyckas få ihop plugg, träning och samtidigt hinna umgås massor med vännerna!


Trevlig kväll!

Har haft lite sällskap av Emma under kvällen! Var hela tre dagar sedan vi träffades sist, så det var på tiden! Tempraturen låg långt under normalt ikväll, så vi bestämde oss för att hålla oss inne! Vilket nog var de bästa, hade garanterat blivit sjuk igen om jag varit kvar ute! Brr!


så underbar!

 

Fick mig ett gott skratt när jag satt mig framför Tvn igår kväll och den här film snutten var! Nu är jag minst sagt lite besatt, haha. Så bra gjord! Med texten och allt! Missa du början av Melodifestivalen igår? Eller kanske bara vill se den igen?! Check it!



Nu blir det plugg!

Har precis valt en outfit för dagen och skall nu som först sätta mig ner och ta tag i plugget! Återkommer om några timmar!



Dag 3.

Dag 3. Min bästa vän!

 

 

Jag har många bra vänner, jag aldrig skulle klara mig utan! Men en av mina bättre, eller rättare sagt bästa vän är helt klart Emma! Vi har gått i samma klass sen första klass men har först på senare år börjat umgås och blivit allt bättre vänner! Vi delar samma intressen och har alltid så sjukt kul tillsammans, vi delar tusentals minnen och fler kommer det helt klart bli!

 

 Vi skrattar oss igenom dagarna och dom allra drygaste skoldagarna blir alltid lite roligare vid varandras sällskap. Har vi inte träffats på en hel dag, då kan telefonsamtalen bli timmar långa! Haha, vi har alltid saker att snacka om, trotts att vi nästan umgås flera timmar varje dag!!

Vi har gjort allt och lite till! Vi har alltid nåt nytt på gång och gillar att alltid busa till det! Dagarna med oss kan likna ett äventyr, man vet aldrig vart dom verken börjar eller slutar! Där har ni en bra förklaring av oss!

 

 





Snyggt nu till våren!


söndag

Godmorgon!

 Då var det söndag och konstigt not förknippar jag alltid det med plugg. Men har bestämt att jag inte skall lägga allt för mycket tid på det idag, skall försöka hinna med andra saker med! :)


Mobil inlägg

Godkväll eller kanske godnatt! Klockan börjar bli mycket, och vi är fortfarande kvar där vi nu spenderat hela kvällen. Trevligt har vi iallafall! Ätit god mat och efterrätt, sett på melodifestivalen och ätit godis! Perfekt kväll! Börjar dock bli lite sömnig så jag har en liten önskan om att snart få åka hem, innan jag somnar här!! Hehe. Ps mobilinlägg, så inga bilder! Vi hörs imorgon när jag vaknat! Puss

He´s back!

Det var inte igår man hörde Christian Walz. Så det var ju kul att han nu är tillbaka och i melodifestivalen dessutom. Hans gamla låt Never Be Afraid Again har man sjungit sing star till, minst hundra gånger! Haha. En skön gammal låt!

Om mina beräkningar stämmer är det ju han vi skickar vidare till globen! Vad tror ni? ;-) Vi får väl se!



Deltävling 2. - Göteborg

Ni missar väl inte Melodifestivalen ikväll? I kvällens program är bland annat Sanna Nielsen, Brolle, Babsan, Christian Walz m.m med och tävlar! Kanske är din favorit med och tävlar ikväll? Jag tänkte göra en vild gissning på vilka som går vidare ikväll. Men som sagt, bara en chansning! Eftersom det nästan är omöjligt att veta innan man hört bidragen! Men såhär tror jag:

Globen -  Sanna Nielsen och Christian Walz!
Andra Chansen - Brolle och The Moniker!




Vi är på väg!

Jag är alltid så dålig på att beräkna tider! Speciellt när det handlar om att göra sig i ordning. Tror alltid jag är snabbare än vad jag är.. Men nu är jag klar, och i tid! Puh, med lite stress hinner man alltid! Haha.. Nu skall hela familjen iväg på middag till några vänner här i närheten. Kommer säkert bli trevligt! :) Jag kommer möjligtvis smyga iväg en snabbis för att träffa vänner, men är inte säker.. Men vi hörs senare! Puss



Trevlig kväll!


Good Looking

Har precis vaknat efter en stunds vila och skall nu sätta fart och göra mig i ordning! Välja en outfit och fixa håret osv, inför kvällen. Skriver mer när jag är klar! :) - Bilder är lånade från google.


Love The Way You Lie

Den här låten spelas om & om igen ur mina högtalare, just nu! Tycker Rihanna gör den bäst själv, utan Eminem! Fast det är väl upp till var och en vad man tycker! :-)


Ego lyx!

Nu tar jag en dusch och gör hår inpackning och ansiktsmask!

Har fått frågor tidigare angående badrums bilden! Det är inte mitt badrum utan en bild lånad från google. Men skulle absolut inte ha något emot om någon gav mig badrummet! ;) Men nu vet ni!


Dag 2.

Dag 2. Mitt bästa sommarminne!

Jag har många härliga sommarminnen! Vilket som är mitt allra bästa, är svårt att avgöra. Men att få umgås obegränsat med familj och vänner, utan tråkiga skolarbeten och andra jobbiga måsten som är i vägen, är väl alltid det bästa!

Att besöka olika stränder, bada och sola obegränsat, äta glass och andra onyttigheter utan att ens tänka på konsekvenserna, alla sena sommarkvällar, ja vad ska man säga? Är det möjligt att inte älska det?


Varför är jag så trött hela tiden?

Känner mig riktigt seg idag! Skulle helst bara vilja gå och lägga mig, dra täcket över huvuder och sova! Men då kommer hela dagen försvinna.. Har inte alls mycket jag måste göra idag, så gör jag dom få saker som faktiskt måste göras, så kan jag slutligen belöna mig själv med en liten powenap. Om tiden finns!



löördaag!

Godmorgon! Åh vad jag älskar lördagar, när man får sova ut ordentligt men samtidigt ha en stor del av dagen kvar! Min mage kurrar så jag borde nog gå upp och äta lite frukost, men ville skriva till er först! Skriver mer snart!

Det går inte att ladda upp bilder.. Så det får bli ett bildlöst inlägg! puss

Som fast klistrad!


Har gått och sjungit på en låt hela dagen! Folk har stirrat lite irreterande på mig, när jag gått förbi i korridoren. haha, nej jag skämtar lite med er! Tror inte någon lagt nån större energi till att ens brytt sig! Men i vilket fall, så har jag inte haft någon aning om vilken låt det varit! Vilket har tjatat hål i huvudert på mig, när jag gått och funderat över det! Men nu kom jag på det!! - Bättre sent än aldrig!


P!nk - Who knew



Just nu!

Vem tror du åker ur kvällens Let´s dance? - Det är väl det enda som intresserar mig! Så är det alltid, när mina favoriter åkt ur då slutar man liksom titta! Dessutom är det en kass tv-tid klockan 20.00 på fredagar, oftast då man är ute! Men kvällen till ära hade jag tänkt se, men då var tydligen hockey prioreterat först? Så fick min vilja igenom lagom till utröstningen börjat äga rum.. Haha typiskt!

Just nu duellerar iallafall Jessika och Andreas! Så helt ärligt vet jag inte vem jag ska heja på? Gillar ju bådas personlighet. Det är väl det enda jag kan utgå ifrån, när jag inte sett så mycket av deras dance moves.


N.E.E

Har fått önskemål om fler bilder från foto dagen med N.E.E för ett år sedan! Så här kommer några utvalda bilder! :) Ser lite smått hög ut på sista bilden, men det bjuder jag på! :)






Fredagsmys vid kusinerna!

Nu åker jag iväg till mina kusiner för mat och fredagsmys! Tar med datan så skriver mer där ifrån!


Majoriteten sa pizza, så det blir kvällens mat! Ingen favorit, men alla andra verkar gilla det! :)

Dag 1.

Dag 1. Om mig överhuvudtaget!

Jag är en glad och oftast en pocitiv tjej på femton år! Min största passion i livet är att njuta och ha kul. Jag älskar att röra på mig det vill säga träna och sitter mindre gärna stilla.

Jag tycker det allra mesta är kul vilket gör att mitt liv är väldigt roligt och underhållande. Har väldigt sällan tråkigt.

Mina största intressen är att umgås med vänner och familj, shoppa, resa och att blogga. Jag är rädd för ormar och mörker!

Där har ni en snabb och minst sagt kort förklaring av mig!


Månadens!

Hittade det här på en blogg jag läser emellanåt! Har sett det på flertal sidor tidigare och har därför bestämt mig för att följa den här såkallade planeringen månaden ut! Men eftersom jag redan nu ligger 11 dagar efter, så lär den även fortsätta in några dagar på Mars! Men det gör väl ingenting? :)

Dag 1: Om mig överhuvudtaget
 
Dag 2: Mitt bästa sommarminne

Dag 3: Min bästa vän

Dag 4: Mina syskon

Dag 5: Min favoritlåt

Dag 6: Det värsta som hänt mig

Dag 7: Min favoritplats

Dag 8: Den jag saknar mest just nu

Dag 9: Mina föräldrar

Dag 10: Det här får mig att må bra

Dag 11: Min skola

Dag 12: Min ort

Dag 13: Mitt favoritställe

Dag 14: Mina intressen

Dag 15: Min favoritfilm

Dag 16: Min favoritbild

Dag 17: Mitt favoritcitat

Dag 18: Vad är kärlek?

Dag 19: Ett ögonblick jag minns

Dag 20: Mina rädslor

Dag 21: Mina vänner

Dag 22: Mitt andra hem

Dag 23: Vad jag brukar få komplimanger för

Dag 24: Min bästa resa

Dag 25: Något/någon jag förlorat

Dag 26: Jag hatar

Dag 27: Jag älskar

Dag 28: Mina drömmar

 


Paket!

Fick tjata ut mamma i snö ovädret igår kväll, för att få hämta ut ett paket som kommit! Hade beställt lite smink som skall bli spännande att testa! Hoppas så klart att det är lika bra, som jag hört att det skall vara! Återkommer när jag använt det och fått mig en egen åsikt hur det är! :)




Konstigt trött!


Hej Hej! När jag kom hem från skolan, kände jag mig konstigt trött och yr! Så gick och la mig för att sova en stund. Vilket ledde till tre timmar i en annan värld. Har sovit så djupt att jag inte märkt verken sms eller när folk ringt ! Men nu är jag vaken och känner mig både piggare och bättre! :)

Vem har sagt att man inte kan ha kul i bilen? Haha.




datasal

Hej igen! Sitter i datasalen och har SO med vikarie, det vill säga väldigt chill lektion! Skall egentligen öva på Europa länderna men det är nåt fel, så kan lika väl skita i det! Lektionen slutar om 10 min, då är de bara tre lektioner kvar! Skriver mer när jag kommer hem puss.



freeedag!

Godmorgon, äntligen fredag! Den här veckan har gått väldigt snabbt! Känns som att det var måndag igår! Hinner inte skriva nå mer nu. Men skriver nästan snart igen, slutar ju innan lunch! så hoppas ni får en härlig sista dag på jobb eller skolan! :-) pix (mobil inlägg! Där med ingen bild!)

Taggad till tusen!

Det var år och dar sen jag fick träna sist! Men äntligen skall jag få hoppa i mina träningskläder och visa vad jag går för! Jag är så taggad!!

Ett litet + i kanten, är ju alla snygga killar som hänger på gymmet! Skämt åt sido, nu skall jag ladda med lite mat! Puss ♥


Smarta brudar!

Lite extra poäng till mig och Emma! Som tog hem en vinst på SO;n idag! Tack vare våra kunnskaper om bilmärken! Självklart gick de ut på lite mer än så, men kändes galet bra och slå killarna i bilmärkena! ;) Haha.

Emma - När det blir bokstaven F. skall vi ta ferarri! Right? Bokstaven F. kom och tror ni hon valde ferarri? NEJ, Ford! :) Haha, så härlig!




Vinter - vår?

Jag som trodde våren var på väg, när snön äntligen börjat försvinna och vår jackan gick att använda! Men utanför mitt fönster yr snön som aldrig förr.. Så vi får nog hålla ut och inse att vintern stannar ett tag till! 


 

I skolan @

Hej hej! Hann inte med ett blogginlägg imorse, var så trött att jag försov mig.. Sitter i skolan och har just slutat så jag och Emma sitter och håller några sällskap, medan vi väntar på skjuts av mamma. Trevligt! Vi har haft en väldigt chill dag idag! En längre håla där vi tog tillfället i akt och gick och köpte lite lunch. Haha jag och Emma var dom enda av alla tjejer som satsade på något lite nyttigare till lunch, duktiga som vi är! Dagen har fortsatt med lektioner där vi haft vikarie så har inte gjort mycket ansträngande idag nej! Nej nu ska jag sluta skriva, skriver mer när jag kommer hem! Puss

ute på hal is..

Godkväll! Känns som jag gjort mitt nu, är trött och genom frusen! Så skall snart gå och lägga mig och satsa på att bli ordentligt utvilad tills imorgon! Har iallafall haft en trevlig kväll. Har farit runt som en hockeypuck på en isbana, noll kontroll över min kropp! Och en och annan vurpa har jag lyckats få till, så har ont lite här och var, haha. Imorgon lovar jag er bättre uppdatering! Puss



Ge mig sommar och sol! Men framför allt, värme! Nu! :)


Så här är det..

Okej då! Min uppdatering idag kommer inte likna de vanliga.. Har planer för kvällen och kommer därför inte sitta speciellt mycket vid datan. Så kan förvarna er redan nu, på super kass uppdatering från mig idag! Men minst ett inlägg till lovar jag! Nu vet ni!

Good day!

Hej och ett stort förlåt för min ur dåliga uppdatering! Men än hinner jag bättra på det!

Dagen har rullat på bra och bjudit på många härliga skratt, trots att det är onsdag! Som för övrigt brukar vara rätt dryga.. Vi slapp vår sista lektion som skulle vara ett långt SO pass på nästan två timmar! Men eftersom min skjuts inte skulle komma förs halv 4 så stannade jag kvar med Emma och Saga. [ Även några fler som kom och gick! ] Vi såg på film, lyssnade på musik och hade allmänt kul! Haha. :)













Lovley!

Hej igen!

Har haft en riktig mys/latis dag idag! Har varit så trött men ändå haft en överdos av energi, hel konstigt! Har haft Emma här under kvällen, och har bara strosat runt i myskläder och no make up! Så härligt med såna stunder med! Hon gick för en liten stund sen, så jag har precis läst igenom lite bloggar och så. Kvälls rutinerna liksom! ;) Nu blir det att läsa lite ur en bok som skall vara utläst om en vecka, och för en gångs skull är jag i god tid! Än så länge iallafall. Vi hörs imorgon igen!


Hemligheter! ;)

Har precis duschat och hoppat i mys kläder! Nu väntar jag på att Emma skall anlända så vi kan fixa lite. Kan tyvärr inte berätta vad.. Så tills vidare får ni nöja er med en fin fin bild på oss två! :-)


Så kan det va..


Nu skall ni få höra!
Kan börja med att erkänna att jag är en väldigt dålig förlorare! Men kan snabbt ändra mig och bli det motsatta. Jag klarar av att förlora men har jag väl bestämt mig för att vinna, då skall jag banne mig vinna också! Jag hör även till dom som tävlar i det mesta, i dom allt konstigaste sakerna! Älskar att främst tävla mot mig själv, vilket kanske hör att göra med att jag där inte kan förlora! Haha. Men missförstå mig inte, jag tycker såklart det är kul att se vänner och familj vinna även om det kanske är jag som står som förlore! [ Vilket kanske kan reta mig lite grann.. ;-) ]

Nu till dagens händelse, som kommer reta gallfeber på mig! Jag har spelat ett sjukt beroende framkallat spel i några veckor kanske till och med månader nu. Jag hade tagit mig upp till nivå 87 eller något sånt, och på ett knapptryck lyckas jag förlora allt och får nu börja om på nivå 1 igen! Kul!! Åhh, det stör mig något in i...
Så för tillfället överväger jag om jag åter igen skall ge mig ett försök att spela mig upp till samma nivå igen, eller möjligtvis radera spelet! Haha. Får se hur det här slutar!


Kunde jag ha hittat en mer passande bild? Nej, tror inte det! ;-)


Microphone - Darin!


Har blivit helt besatt i låten. Började lyssna på den i morse och nu är den som fast ristad i en sten! Eller snarare i mitt huvud.. Jag bara älskar,älskar, älskar den!



Svårt att vakna igen!

Somnade och sov så djupt att det var svårt att vakna!Så otroligt trött. Nu där emot skall jag göra någon nytta här. Ska städa rummet och även små fixa lite på en inlämning som skall in nu i veckan någon gång! Så jag har att göra, skriver mer senare! :)


Bilden: Taget för snart ett år sen! N.E.E´s allra första fotodag, vilket ledde till många, väldigt många fina foton!
Här en av alla bilder, helt klart en favorit! Om ni bara visste hur många hopp bilder vi fick ta, för att alla skulle bli nöjda! Hahah! ♥


Solglasögon?

Hej Hej! Dagen har rullat på bra och gått riktigt snabbt. Har även gjort två prov som nu går att bocka av. Känns riktigt bra! Bara en inlämning återstår! Stannade kvar i skolan i över en timma efter jag slutat, för att hålla Jesper och TM sällskap.

Idag skulle även solglasögon behövts! Var bländad hela vägen hem, men varför klaga? Lite sol skadar knappast! :) Nu skall jag sova en stund, haha hej på ett tag!

Tisdag..

Godmorgon! Somnade på tok för sent igår och fick snooza minst tre gånger för att kunna vakna.. Woops! Så känner mig rätt sliten, som tur är har vi bara 4 lektioner eller nåt idag. Så en kort dag! Sen blir det väl hem och sova eller nåt! ;-) Haha. Skall sätta fart med allt jag inte hinnit göra ännu pg.a min "sovmorgon". Så vi hörs efter skolan igen! XoXo


Kallt och blåsigt!

Godkväll! Har precis kommit in från en kall men trevlig kväll! Bara att skriva det här inlägget är en utmaning för mina genom frusna händer. Brr. Men iallafall så har timmarna flygit iväg, men antar att det är så när man har kul! Har varit med Emma, Simon och Jesper!  Skall plugga det sista sen blir det att smsa tills jag somnar! Så tror det blir ett Godnatt redan nu! Vi hörs imorgon! Puss ♥


Snygg bild på grabbarna![ Dom två till höger! ]


plugghäst!

Emma drog hem rätt nyligen så jag skall sätta fart med pluggandet så jag har det av betat lagom till maten.



Haha en bild säger mer än 1000 ord! Känner mig verkligen som en plugghäst vissa stunder, när jag sitter mitt i ett hav av skol böcker.. Men så är det och helt ärligt pluggar jag nog inte mer än någon annan!


@ datasal

Hej Hej!

 Sitter i datasal och borde nog jobba, men läraren var väldigt oklar så känner mig osäker på vad jag borde göra. Vilket nog hela klassen känner. Slutar nu vid kart över. så då blir det en ”rask” promenad hem med Emma för lite pluggande! Skriver mer senare. Puss


Måndag

Godmorgon! Alltid lika kul och framför allt lätt att vakna på måndagar! Eller? Inte för min del iallafall. Men nu är jag vaken och har hunnit plattat håret! Hoppas ni får en bra start på veckan, så hörs vi senare idag! Nu skall jag fortsätta göra mig i ordning, puss!


Ny start!

Då börjar den här helgen och veckan gå mot sitt slut. Så imorgon gäller det att sparka igång en ny vecka, med nya möjligheter! Jag skall hålla mig frisk, och inte låta skolan ta över mitt liv det är dom mål jag ska ha den här veckan! Skall försöka träna mycket också! :) Så jag känner mig redo att " välkomna" den nya vecka, så där med säger jag helt enkelt godnatt nu! :) Puss


Chips och dipp!

Godkväll! Är helt slut så en hemma kväll blir perfekt! Kommer somna gott ikväll, det vill jag lova. Men först Solsidan. En av dom saker som gör Söndagar till något bra! ;-) Jag och bror har just fixat lite dipp så vi kan äta chips och dipp till. Perfekt avslut på den här veckan! :-)


Drar iväg en stund!

Nu drar jag iväg för att träffa Nadja en stund. Var år och dar sedan sist [ Man kan ju alltid överdriva..lite! ] så ska bli trevligt. Får se vad vi hittar på! Uppdaterar er senare, med bilder kanske? Nåja, hörs gör vi sen iallafall! :) puss


 
Jag och Nadja i höstas. Minns ni när vi tog massa bilder? Om inte, finns det i arkivet.


plugg

Här hemma strosar jag fortfarande runt i pyjamas. Har haft en väldigt seg start, då jag somnat om minst fem gånger.. Haha. Nu där emot skall jag plugga lite! Så skiver mer senare.

Söndag!

Godmorgon! Skall försöka uppdatera er bättre idag! Men som sagt flög tiden iväg igår, men visst hann jag med mycket! Somnade gott efter en hel dag i fullt ös! Nu väntar ännu en dag med lite plugg och massor av andra saker! Hm.. Bloggen får vi försöka pussla in lite snyggt också! Skriver snart!


Snygging!

Vad tyckte ni om Melodifestivalen? Tänkt uttala mig lite mer om det imorgon och tänkte nu låta detta inlägg siktas mot Marie Serneholt. Sveriges snyggaste tjej, skulle jag lätt vilja säga! Kul att hon skall leda Melodifestivalen. Som topping på den goda glassen liksom! Haha. Nu skall jag sova! Puss och Godnatt! ♥


förlåt..

Hej Hej! Förlåt för min sämsta uppdatering idag. Men har haft fullt ös hela dagen. Sitter vid mina kusiner och har precis ätit mat nu, väntar på att årets första melodifestivalen går av stapeln.. Så ville mest önska er en fortsatt bra lördags kväll, skriver möjligtvis senare. Annars imorgon! :-) Puss

stan

Drar in till stan en sväng nu! Skriver mer när jag kommer hem, puss!


Outfit



Igår kväll hade jag en outfit liknande den här ovan. Lite små detaljer som saknas, men annars så!


Lördag morgon!

Godmorgon! Uppe med tuppen!? Klockan är inte ens tio och jag är vaken! Blev väckt och sen var det svårt att somna om, så det är bara att gilla läget! Tänkte fixa lite gröt åt mig och bror, vilken dunder start! Eller?


En helg lik ett pussel!


Den här helgen kommer likna ett pussel! Ska försöka pussla ihop det hela för att få ihop plugg och en massa andra roligheter. Känner att det är viktigt att kombinera plugget med saker jag tycker är roligt. Speciellt nu när det är så galet mycket som skall klaras av den kommande veckan! Hade ju planerat en pluggfri helg förra veckan med massa roligheter inbokade, riktigt så blev det ju inte när jag istället la mig sjuk.. Och nu står jag här en vecka senare, med häcken full av plugg! Så nu skall jag även se till att ha lite kul samtidigt! :-)


Hemma, mätt och belåten!

Är hemma sedan en tid tillbaka från en kväll vid farmor och farfar! Som dom skämt bort oss med mat och efterrätter i fulla mängder. Inte undra på att jag känner mig illamående efter en sån middag. Min mage strejkar, inte speciellt van med mat i den mängden! Haha. Nu skall jag plugga en liten stund.. suck. Puss


Maraton!


Hej Hej!

Vilken dag! Det känns att det verkliga livet är igång igen. Det kan jag lova! Har jämfört min dag med ett maraton lopp. Precis vad man behöver första dagen på benen efter en vecka hemma i sjukstugan.. Haha, eller? Överlevt har jag gjort iallafall. Vi har spelat in film hela dagen, så mycket spring och om tagningar har stått på schemat! Det har varit kul och lärorikt! Har dock skavsår så det står härliga till, så sköna bekväma skor får nu vara ett måste! Nu skall jag svira om lite snabbt, för om 20 minuter bär det av till farfmor och farfar på middag!





fredag

Hej och godmorgon! Som ni säkert förstår när ni får ett inlägg såhär tidigt, så skall jag till skolan. Ska bli väldigt kul att träffa alla igen! Vi har inga vanliga lektioner idag utan skall spela in film. Men berättar mer senare! När jag kommer hem. Jämt när jag skall göra ett blogginlägg på mobilen,.så känns det som att jag skrivit värsta romanen men när man läser igenom allt, är det inte speciellt långt! Haha. Bilder är också ett minus vid mobilblogg! Ha en bra fredag allihop! Puss

Första riktiga utgången på en vecka!

Godkväll!

Tog mig en låång promenad tillsammans med Emma, skönt att komma ut igen men även att få snacka och umgås med Emma igen. Var en hel vecka sedan sist..Men sen jag kom hem har min hosta varit på tok för jobbig, har knappt kunnat andas.. Men hostmedicinen börjar äntligen göra nytta! Ont i axlarna har jag också, efter ha gått och spänt mig hela vägen, så ligger på spikmattan i skrivande stund! :) Haha, vilket klag inlägg! Men jag är glad ändå! haha.


Min lilla special! Eller..

Har än en gång klarat av Emilias special! Tacos! Den enda mat jag alltid klarar, eller oftast iallafall. Min lillebror undra om skalen var fullkorn men nejdå, bara lite brända! Hehe. Så kan det bli. Men gott var det! :)


Avklarat!

Har precis skickat iväg min svenska inlämning som skulle vara inne idag, väldigt skönt att bli av med den!



Tänka sig att jag var brun för sådär ett halv år sedan.. Men om ett halv år är jag för hoppningsvis lika brun igen, om inte brunare! Haha :) Love it!


Saknar er tjejer!




Sånt man behöver!

Nu skall jag unna mig lite vardags lyx, tjej fix eller vad ni nu vill kalla det! :) Skall göra hårinpackning, ansiktsmask och göra en peeling! Uppdaterar senare igen! Puss


Be without you!

Jag bara älskar den här låten! Det är liksom en härlig blandning av olika musik stilar, ja ni måste nästan lyssna på den för att förstå! Sebastian Krantz är det som sjunger!



Ett visst lugn!

Godmorgon, har bärt med mig täcket ut i soffan och här har jag nu legat ett bra tag. Som fast limmad! ;) Ser på tv och njuter av lugnet.



Godnatt *


Godkväll! Nu börjar den där jobbiga rastlös heten krypa inom mig! Har varit sjuk i en vecka  men bara varit hemma fem utav dom. Men fem dagar för mycket om ni frågar mig! Det är dock fascinerande att jag inte börjat klättra på väggar och möbler ännu! Haha. Ska försöka sova nu, som att jag inte sovit tillräckligt idag! ;) Godnatt iallafall. puss ♥



Yeeh!

Nu blir det att se på Glee och äta glass!


Plågsamt!

Skit hosta! Känns som den tar över hela mig just nu, hela kroppens muskler behövs för att kunna hosta lite. Ajaj, det gör ont! Har tagit host medicin just så hoppas det kan göra någon nytta! Annars vet jag inte vad jag gör. Plågsamt! Ajja, får försöka sova en stund och hoppas att det är över sen! :)


sovmorgon

Godmorgon! Eller får jag gissa? Ni har säkert varit vakna sedan timmar tillbaka? Själv tog man en härlig sovmorgon och känner sig hyfsat pigg idag! Har precis gjort i ordning två mackor, men insåg vid första tuggan att det inte var speciellt gott.. Så aptiten är väl inte helt OK ännu.. Men det kommer nog! :)


Frihet?

Godkväll! Filmen var bra och bjöd på många härliga skratt. Tror dock att filmer med lite mer " spänning" är min stil. Men rekomenderar er filmgalna tjejer att se filmen, verkligen! Skall krypa ner under mitt täcke nu, så fort jag skrivit klart. Har svårt att tro att jag kommer somna, för lär fasta vid telefonen en stund och är dessutom inte speciellt trött. Men lär väl bli om inte annat! Så godnatt på er, hörs imorgon igen! puss.


Saknar friheten av att kunna göra vad jag vill. T.ex gå ut!


Movie time!

Nu ska vi kura ihop oss i sofforna med fruktsallad och se film! Filmen vi skall se är Hur man blir av med en kille på 10 dagar! Låter väldigt intressant! ;) Haha. Har ni sett den? Ha en trevlig tisdag kväll, så hörs vi om en stund! :) Puss ♥


Fel "mat" val!


Att inte äta klokt på en hel dag var inte speciellt smart.. Men att dessutom trycka i sig en semla, det var ännu osmartare! Fy, vad jag ångrar mig nu i efterhand. Mår fruktansvärt illa och skulle så gärna vilja säga att alridg mer en semla. Men jag älskar semlor, så det går inte.. Mitt nästa hopp är middagen! Kanske att jag mår bättre efter lite klok mat i magen! ;-)

Ikväll väntar en film kväll med familjen. Ska bli skönt att kunna ta det lugnt och umgås med dom på samma gång. Vi ser sällan film tillsammans, så mysigt är det rätta ordet! Nu är maten klar, hej på ett tag!



Vila

Tänk vad timmar jag sover bort av dagen, nu när jag är sjuk. Men antar att det hör till. Tänker alltid att 20 - 30 minuter skulle räcka, men konstigt nog vaknar jag alltid efter timmar istället. Men antagligen är jag för trött för att klara av att bara sova i 20 minuter.. ;-)

Bror kom nyss hem från skolan, så skall fika lite med honom nu. Älskar när huset börjar fyllas av liv, speciellt nu när jag går runt helt ensam hela dagarna.. Så jag uppskattar all sällskaps tid mycket mer nu! Så nu blir det semlor! Love it!n


Super-snällt! ;)

Mamma var hemma en sväng över lunchen. Hon hade köpt med sig lite gosaker som jag skall springa och nalla av hela dagen, hehe! Så som hostmedicin, om det nu är så gott (?) frukt, semlor och saft! Super! Min dag är räddad!


Diddy - Dirty Money - Coming Home ft.


Ny tränings metod!

Godmorgon! Ännu en dag hemma med lugn och ro väntar, jag måste erkänna att det är ganska skönt att bara strosa runt här hemma. Men känner jag mig själv rätt, så kommer den sköna hemma känslan snart bytas ut mot en jobbig rastlöshet! Men tills vidare tänkter jag njuta! Jag har sån träningsvärk i magen efter all hosta, gör så sjukt ont.. Men om hosta är en bra tränings variant, förstår jag faktiskt inte varför vi tränar med situps osv, när vi mycket enklare kan hosta lite! ;-) Skämt åt sido, det är grymt jobbigt iallafall! Haha.


Nej nu blev jag riktigt tränings sugen!..



RSS 2.0