Stan

Heej!

Rastlös som jag är drog jag ner till stan en sväng ikväll, träffade Vendela. Vi tog en glass nere på hamnen och gick länge och pratade och kollade av läget lite. Mysig kväll! Känner dock hur jag måste kämpa för att hålla ögonen öppna, sov knappt något inatt sen en dag som denna? Sliten tjej.

Nu: dagens absoluta höjdpunk! Ska bädda ner mig i sängen, som jag längtat i hela fyra veckor efter just denna stund. Love it! ♥

 


Jag är heemmaa!

Ja, äntligen! Hela dagen har gått till att plocka tillbaka alla saker och nu börjar det äntligen likna det hem jag saknat! Fyra långa men härliga veckor har nu gått. Det blev hämtmat ikväll, helt ok faktiskt! Kina mat. Nu ska vi fixa det sista, hörs sen!




En somrig variant!

Min moster bjöd på en otroligt god efterrätt ikväll! En pannacotta toppat med bland annat jordgubbar,  somrigt, gott och säkert enkelt! :-)

Kanske att jag ska försöka mig på den någon gång? Får kolla upp receptet!






Snart så!


Jag har gått och blivit sjuk.. Har varit hängig i snart en veckas tid, men blir allt värre.. Troligtvis en förkylning som satt sig på halsen. Rösten är inte sig lik, låter mer eller mindre som en kråka.  Men det positiva är helt klart att jag klarat mig undan långa feber dagar och andra jobbiga förkylnings symptom.

Annars då? Vi befinner oss för tillfället ute i Tofta vid min mosters stuga, supermysigt! Imorgon flyttar vi hem igen vilket innebär att bloggandet blir som förr igen.

Ha det fint! ♥


påväg hem


Nu börjar den här resan nå sitt slut, iallafall för min del! Sitter på bussen påväg till båten. Har musik i lurarna som får sysselsätta mig dom kommande timmarna. Yeeh.. Blir jobb direkt när jag kommer tillbaka till ön. Vi hörs!


stekhet dag

Vi har haft en otroligt varm men bra dag! Vi har i kokande värme trängts med tusentals andra människor i köer till alla dess åkattraktioner. I ungefär sju timmar var vi där, sen ansåg vi oss nöjda med dagen! Väl hemma fixade vi till oss ( duschade) och begav oss ner för att handla lite vilket slöt med lite shopping.







Taggaa!

Godmorgon solstrålar! Här skiner solen och det ser ut att bli en perfekt sommardag! Vi taggar för fullt, för nu beger vi oss till Gröna Lund!!


Bild från förra året!


Dagens


Blev nästan sju timmars shopping idag! Hur nice? Har dock ont i fötterna nu, men de är det helt klart värt! Tanken var att vi nog skulle ha varit på allsång på skansen nu, men stannade istället hemma och ser det på tv isället. Lär med all säkerhet se bättre då. Eric Saade gästar programmet ikväll, så det vill man inte missa!

Här har ni dagens klädval!

behöver jag tillägga att vi är rätt slitna? Det lär ni om inte annat se på bilderna.




Vi hörs ikväll igen!

Godmorgon! Seg start, men nu är vi på gång! Ska börja göra oss i ordning nu och sätta fart med allt vad den här dagen kommer erbjuda. Men först, ska ni få lite bilder från igår!


Vår lilla packning, man kan nästan tro att vi skulle flytta! Krävdes en kundvagn för att få upp all packning hit, haha.


Två slitna tjejer! Helt inne i Lotta på Lisseberg.. Emma gjorde ett riktigt kap på en kapten mössa, hur snyggt?




Vi hörs senare, ha en bra dag allihop! :)


Vi taggar inför imorgon!!

Nu blir det några timmars sömn innan nästa dag på våran lilla resa fortsätter! Imorgon hoppas vi på bra väder.. Mer om det då! Godnatt fina ni ♥


Shopping

Idag stod shopping på schemat! Fick med mig ett och annat plagg hem, men är inte helt nöjd ännu. ( så blir förhoppningsvis lite mer shopping en annan dag.) Nu blir det lite middag och sen en slapp hemma kväll!


Hälsningar från storstan!

Befinner mig just nu i huvudstaden med min fina vän Emma! Nu väntas några dagars avkoppling ( pff, inte en chans!) shopping och massor av andra roligheter! Vi hörs, stora kramar från Stockholm!

Kommer ni ihåg? Jag minns det som om det vore igår. För rätt exakt ett år sedan, helt fantastiskt! Så det känns lite extra kul att få göra om det i år igen.


Söndag

Har haft ett grymt dygn med Maja! Vi är just nu i full gång med att städa Eriks lägenhet, sen blir det jobb och en sväng på stan med bästa M!
Jag och mina favoriter! ♥

Snyggt!


Sitter och spanar in höstens klädkollektion, känns lite konstigt såhär mitt i sommaren? Kanske att man längtar lite efter hösten, iallafall alla snygga höst plagg!



Helt sjukt!


Mina tankar går idag till alla drabbade i Oslo! Helt sjukt och ofattbart att något sånt här kan hända. Att någons avsikt kan vara att döda är rent ut sagt sjukt! Att dessutom göra segervrål samtidigt som han skjuter ihjäl folk?Snälla säg att något är fel! 

Några extra tankar till kusin som sitter i sin lägenhet precis brevid där det igår var bomber som exploderade!   




Pool och stand häng!

Vilket underbart väder det är idag! Har legat på stranden hela förmiddagen och förflyttade mig sen upp till poolen. Ska alldeles strax börja packa, blir jobb ikväll och sen övernattning inne i stan.


Livet leker!



Har haft en hel bra dag! Jobb och häng med Maja. Vi fikade och snackade, innan jag var tvungen att gå mot bussen. Den tjejen är helt fantastisk, sprider glädje och är en såndär som alla bör ha. Kärlek till dig, hjärtat! När jag kom tillbaka till familjen som nu bosatt sig på en camping en bit utanför stan, blev det bad med syskonen. Nu blir det troligtvis en promenad på stranden. Love it!




Utflyckt

Hej, nu har det nästan varit ett inlägg varje dag. Rätt bra jobbat måste jag erkänna men det är tack vare mina tjejer Emma och Maja. Tack hörrni!

Lite kort om min dag, vi tog en dagsutflyckt men var tydligen på helt fel ställe. Regnet öste ner vart vi än kom samtidigt som det har varit sol och fint väder här hela dagen. Vilken otur! Vi har åtminstone njutit av en fin kväll med bad och smultronjakt. Härligt! Ha det fint, puss!




maja

Hej! Eftersom Emilia inte kan uppdatera er varje dag har hon bett mig (Maja) att uppdatera er någon gång ibland. Hon har skickat på sms vad jag ska skriva! Såhär skrev hon att jag skulle skriva:

Hej, hur är det? Själv är jag riktigt trött och sliten. Vilket kanske inte är så konstigt.. Har haft ett gäng sena nätter nu, så nu väntar några lugna dagar, (förhoppningsvis).
Dagen började med en riktig sommarvärme som sen övergick i spöregn. Sitter iallafall ute på landet igen tilsammans med vänner till familjen! Ha det bäst, puss :)
Det här har inte Emilia bett mig att skriva, men jag vill göra det ändå! Emilia är en tjej man verkligen kan lita på, i alla lägen! Vi har inte känt varandra sådär jätte länge, men tillräckligt länge för att veta att man kan lita på henne. Vi har pratat/smsat/chattat om många saker man vill ha sagt, både bra och dåliga saker. Vi har också extremt kul ihop och Emilia jag vill hälsa till dig att jag aldrig kommer glömma dig! Och något du aldrig ska glömma är att du är helt underbar på alla sätt! Jag älskar dig hjärtat♥♥ I will never forget you, babe!

Söndag 17 Juli

Hade en grym kväll igår! Kan inte mycket annat säga. Idag taggade vi om för dagens planer, som bjöd på släktkals och en fest liknande kväll med vänner. Puss

Två bilder från bröllopsfesten igår.



Fest!

Nu var det ett bra tag sen, sist! Men som jag förklarat tidigare har jag sällan tillgång till dator. Livet rullar iallafall på, nästan som att man lever i en bubbla! Jag njuter! Idag blir det att tagga för fullt till kvällen. Då det blir bröllopsfest, vilket kommer bli grymt! Vi hörs!


Underbara sommardagar!


Då var det dags för jobb igen, efter några dagars ledighet!

Har haft tre underbara dagar! Vi var och badade på ett helt sagolikt ställe igår, hoppade från klippor och skojade i det alldeles turkosa vattnet. På kvällen var vi nere på stranden tillsammans med vänner. Kollade på solnedgången och hade det allmänt trevligt.

Bilderna är inte tagna på badstället, utan en strand i närheten!





Hoppas allt är bra med er, iallafall! Saknar att kunna uppdatera er om allt jag är med om, men lovar att ta igen allt ni missat! Så snart jag är hemma igen. :-) Puss


Landet

Idag var det min första heldag på landet! Jag och Emma har bland annat hängt vid poolen, ätit glass och besökt nya ställen här ute.
Nu väntar en grill kväll med släkt och vänner.




Grymt!



Igår var en grym kväll & ikväll blir det en ännu grymmare!!


it is true


" NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF YOUR SMILE. IT CAN BRIGHTEN UP ANY PERSONS DAY”



Citatet är taget från en annan blogg, men kände att det var värt att dela sig av! Stämmer så bra.


Livstäcken!



Heeej, hur är det? Med mig är det super, njuter och har det bra. Är inne i stan idag för jobb, så sitter på mammas jobb och försöker fördriva tiden! Ville bara säga hej, liksom ett livstäcken. Ha det bra!


Live and let live


Idag åker jag ut till vårat sommarställe! Lär stanna ungefär två veckor, så det lär bli knappert med inlägg. Ska försöka fixa så ni får iallafall ett inlägg varje dag. Försöker se det som en semester. Tror jag kan behöva varva ner den tid jag kan, andas ut och njuta av ledighet. Umgås med familjen osv. Jag vet att ni är fullt förstående, så förstår egentligen inte varför jag försöker förklara mig? Jag tar lite ledigt helt enkelt! :)

Se nu till att njut ordentligt av sommaren och var rädd om er!


Bättre sent än aldrig!


Nu är det exakt en vecka sedan och jag har fortfarande inte visat klokt med bilder! Så här får ni några fler bilder på soluppgången. Ser ni dom små stegen? Från att knappt synas, tills att.. ja.. synas!

IMG_2883


IMG_29090

IMG_2914

IMG_2923


Crazy girls!


Nu är jag klar! Lägenheten skiner som när jag kom, perfekt! Ska alldeles strax bege mig mot jobbet. En kort dag väntar, med endast några timmar. Rätt skönt faktiskt, känner mig rätt sliten/trött. Har ställt in några tidsinställda inlägg, så titta in om ett tag igen! Ha en fin dag!




Godmorgon världen!


Är redan vaken..gäsp.. Ska börja plocka ihop mina saker, städa och även handla. Så lär behöva den här extra timman. Börjar jobba klockan 11! Hörs snart igen.




Härliga dag och kväll.

Godkväll kära ni!

Mötte upp Lollo efter jobbet! Vi har strosat runt lite på stan, tog en glass på hamen och pratade ikapp allt vi missat. Kändes verkligen som en riktig sommarkväll, alla uteserveringar var fullsatta och stan kryllde av folk. Vi blev även uppraggade av två äldre killar (?), haha. Var nyss nere och kramade om min familj som hade vägarna förbi. Ska faktiskt bli skönt att få åka ut till dom imorgon, trivs bra här i stan med. ( Men blir rätt ensamt i längden..) Kan konstigt nog sakna att ha någon som bestämmer över mig? Hel stört. haha. 

 
Det måste ha varit en av de varmaste dagarna idag, kändes nästan som utomlands! Lyckades fånga den här härliga bilden tidigare , hur fint? :)


Nu blir det jobb!

Sitter i skrivande stund och äter lite lunch och taggar inför några timmars jobb! Solen börjar titta fram och det ser ut att bli en riktigt bra dag. Hoppas ni är ute och njuter av det fina vädret, för det ska jag trotts jobb. :)

Ha en fin dag allihop!


Lördag morgon!

Godmorgon, har precis tagit mig upp efter några timmars sönn. Har fixat lite frukost och tänkte sätta mig framför tv;n och slöa mig lite. Börjar jobba klockan 12 idag, och innan dess är det inte mycket som måste göras. Skönt med en lugn start! :)

 


Finns inget värre.


Någon mer än jag som är rädd för blixten och åskan?

Finns nog inget värre än att sitta ensam i en lägenhet när det är värsta ovädret utanför! Varje gång blixten slår ner ( som är otäckt ofta just nu..) lyser hela lägenheten upp och jag hoppar väl sådär en meter upp i luften.. fyfan. Jag är rädd! haha.

 

Lugn kväll

Heej sötisar!

Sitter och små tittar på dirty dancing, som går på tv. Kan inte sluta le efter ha sett filmen. Har haft en jätte trevlig kväll, mötte upp Ida efter jobbet. Handlade med mig lite mat och stack hem hit ( lånar en lägenhet inne i stan.) vi drog sen ut en sväng.


Vaaarmt!

Har precis ätit lite lunch! Måste ta tillbaka det jag skrev i förra inlägget ( att det lär bli en svalare dag..) för shitt vad varmt det är. Solen skiner till och från men tempraturen ligger runt 30 i skuggan.! Nu ska jag packa ner datan och det som kvarstår, vi hörs ikväll när jag jobbat klart! puss

watch out,
here I come!


good morning!


hello sunshine!

Sista morgonen jag vaknar upp i min säng, på kanske 4-5 veckor! Flyttar idag. Har lite att fixa med nu på förmiddagen, börjar även jobba vid 14-tiden. Har haft en ledig vecka nu, med sol och högsommar värme varje dag, otroligt härligt. Idag är vädret lite gråare, kan vara skönt med lite svalare väder också. :)

Haha när den här bilden togs, var det några veckor kvar på terminen, det var äckligt varmt ute.. Hade huvudvärk och var utlåst! Kul kombo. Haha.



Tjejsnack!

Jag och Maja har haft en supermysig kväll! Satt ute i flera timmar och bara snackade, sådär som bara vi kan! Underbar tjej, det där!

Tänkte nog gå och sova nu! Klockan börjar bli mycket och jag hade tänkt gå upp i god tid imorgon. För övrigt hör jag nästan hur det ekar när jag andas, haha så tomt i rummet är det.. Sorligt! :) Godnatt på er!



RSS 2.0