Rastlös

Jag har så galet tråkigt och är förbannat rastlös! Vilken härlig kombo. Ska alleles strax förflytta mig från sängen ut till soffan för att se Top Model Sverige, men först två alvedon och ett stort glas Oboy! Kanske inte tillsammans, men ja. Jag kan toppa det här otroligt intressanta inlägg med att jag vill till skolan imorgon, fast jag mår apa.. (vilken jämförelse) får se hur det blir, vi hörs! 


Life is like a dance, when you make a mistake you just continue


With our future in our hands..

So many dreams so many plans!

Idag ska vi få all info om hur vi väljer in till gymnasiet, jag är ganska säker på vad jag ska välja! Men ändå känns det trist att behöva göra sina val. Jag känner mig inte redo att ta klivet över till nästa steg som nu blir gymnasiet! Jag vill stanna där jag är ett tag till, på min nuvarande skola med mina nuvarande klasskamrater och alla nya människor utöver dem man lärt känna under de här tre åren. Visserligen finns det fortfarande tid kvar och jag kommer med all säkerhet vara redo för nya utmaningar när det väl gäller. Men i nuläget, just idag vill jag bara stanna tiden och låta allt vara som det är. ♥

Jag är hemma även idag! Har haft en usel natt med knappt någon sömn alls, har sovit några timmar nu på förmiddagen men känner mig fortfarande inte kry! Så ännu en dag hemma i lugnet får det bli!





Hemma

Jag vaknade och var utvilad när alarmet ringde, jag hann tänka att det här kommer bli en bra dag. Men insåg rätt snabbt därefter att jag inte kommer kunna gå iväg. Trodde det var ett skämt, över en natt blev jag sjuk! Mår verkligen skitdåligt och min dag kommer spenderas under täcket framför olika filmer! Måste bli frisk fortast möjligt. Bara det att gå ut till köket för att hämta en alvedon känns grymt jobbigt..Men jag är nog illa tvungen att göra det! Vi hörs!


Godnatt fina ni!

En lugn kväll börjar nu närma sig sitt slut! Har kollat några avsnitt av Gossip Girl och är redan nu besatt. Anna, jag erkänner du hade rätt! Ska lägga mig och smsa lite tills jag troligtvis somnar, vi hörs imorgon! Puss!


Mysig dag

Efter att jag skrivit till er förut drog jag hem till Filip för att fira honom! Blev påvägen hem avsläppt vid södervärn för att se finalerna i GA-cup med Maja! Avslöt med en otroligt kall promenad hem, -6 grader var det! Helt sjukt. Nu har jag kurat in mig i en varm filt med lite bra musik i lurarna! Min kväll kommer bli lugn.


Söndag

Ännu en helg har snart passerat och som vanligt tycker jag helgerna är på tok för korta! Men ändå har jag hunnit med mycket trots att gårdagen blev en vilodag för att komma i fas från fredagsnatten. Att ha fått koppla bort skolan helt och hållet har gjort mycket, jag fick en chans att ladda om och samla på mig ny energi och ork inför den kommande veckan! Vilket har varit väl behövligt! Jag kickade igång den här dagen med en härlig powerwalk med Maja och hundarna! Riktigt skönt att komma ut en sväng, få prata och andas in ny och fräsch luft!


Igår, inatt och imorse.

Förlåt för min kassa uppdatering idag, men har varit riktigt trött och sliten! Hur som helst så hade jag himla roligt igårkväll, inatt och imorse! Vi startade kvällen hemma vid Maja med en trevlig middag och massa tjejsnack. Otroligt mysigt. Vi fortsatte kvällen med att dra vidare till södervärnshallen för se GA-cup och hängde där med massa folk tills morgonkvisten! Vi vaknade när halva dagen passerat och satte då igång med att grädda pannkakor till frukost! Inte illa. Mycket mer än det har jag inte gjort idag. Bortsett från en promenad med hunden och en trip till affären med mamma!














Redo för kvällen!

En bättre kväll väntar! Emma är förhoppningsvis påväg hem hit nu för att lämna av lite saker, vi drar direkt vidare hem till Maja för tjejmiddag! Ska bli galet mysigt att få sitta och snacka i timmar, länge sedan vi var samlade allihop! Efter vi ätit drar vi vidare till GA-cup. Trevlig kväll på er, vi hörs imorgon med bilder och andra roliga detaljer från kvällen! Puss

Den här bilden har ni säkert sett minst tio gånger nu! Men en bild säger mer än tusen ord, inte sant? Jag blir alldeles varm och glad av att se den. En otroligt härlig bild!


Helg

Äntligen helg och ledighet! Ska ta det lugnt och se klart en film i en timma, sen börja göra mig i ordning och Emma kommer även hit! Nu taggar vi inför helgen, berättar mer senare! Puss!



Som en dröm lever det kvar








Jag drömmer mig tillbaka! ♥


Imorgon, helg!

Har haft en händelserik dag som faktiskt rullat på bra! Jag känner att jag börjar komma i form igen, helgen börjar imorgon och jag är övertygad om att den kommer bli grym! Förhoppningsvis blir nästan skolvecka lite roligare och inte lika färglös och trist! Den här vecka har verkligen ALLT varit jobbigt. Vilket nästan har varit skrattretande i mellanåt. :)

Trots en gammal bild så tycker jag den tolkar mitt liv just nu jäkligt bra! Haha!


If you snooze you can loose

Godmorgon, en dag kvar till helg! Jag vet inte hur det är vid er, men här kämpar jag för att komma upp och kunna påbörja dagen! Men det går inte, något säger stopp. Jag stannar hellre kvar i sängen. Fast jag är nog illa tvungen att kliva upp nu för att hinna.. Vi hörs, ha en fin dag!



Promenad

Marken är täckt av ett tjockt lager snö och jag sitter inne! Har gjort det i timmar nu. Hade mer än gärna varit ute och busat. Åkt pulka och göra snöänglar med bror, haft snöbollskrig och blivit mulad av vännerna.. Ikväll får jag nöja mig med en lugn promenad med hunden.. Mår apa!


Keep fighting

Har känt mig helt kymig och ofattbart trött ikväll. Det är nog ett av skälen till att det mesta är grått, trist och jobbigt just nu. Att aldrig få må riktigt bra, att hela tiden behöva känna sig nertyngd av något som borde ha gått över nu. Jag saknar känslan av att få må riktigt bra, vara pigg och ha den där obegränsade sprudlande energin! Skulle göra allt för att få ha det just nu. Tråkigt nog skulle jag nog påstå att allt blivit sämre igen. Det var ett tag då allt gick åt rätt håll, men nu känns det som att allt ändrat riktning igen. Det är bara att hålla ut och vänta på att det ska bli bra igen! keep fighting.

if you wanted to know


Tisdag, kort dag!

Godmorgon! Batteriet dör när som, men hinner nog med ett snabbt inlägg! Riktigt segt att komma upp idag, som tur är börjar jag senare och kunde snooza några gånger med gott samvete! Har laddat med ett stort glas oboy och lite frukost nu, lär vara hyper när skolan börjar! En kort dag väntar och sen blir det in till stan med bästis!



New Years Eve







Grym kväll! Grym film! Ni som inte sett filmen, do it! Ni som inte redan älskar Zac Efron kan jag nästan garantera att ni gör efter ha sett den  här filmen! Nu, godnatt! ♥


Fyra dagar

En skoldag avklarad, endast fyra återstår! Jag sitter och skriver på en inlämningsuppgift men är snart klar och då ska skolan kopplas bort! För kvällen iallafall. Ska ta en snabb dusch och fräscha till mig inför kvällen också. När allt känns färglöst och trist är pluggmutor (mutor överhuvudtaget) tillåtet. Fortsättning följer..

Snö i all ära, men vid plusgrader finns det inget värre! Blött och slaskigt. Nej nu är jag gnällig, jag ÄLSKAR snö men med förutsättningarna att det är minusgrader..haha!

 



Måndag, nystart!

Godmorgon, dags att sparka igång en ny vecka med nya tag! Är otroligt less på det mesta just nu och har svårt att koncentrera mig. Skulle behöva mer ledighet och något riktigt roligt att se fram emot, (det har jag, men det dröjer flera månader tills dess) men ska göra mitt yttersta för att den här veckan ska bli bra! Jag hade förresten en grymt rolig dag och kväll igår glömde bort tiden lite och kom hem seent! hehe :) Nej nu ska jag skynda mig, vi hörs senare!


Nytt och fräscht!

Har fått mina naglar fixade idag och jag blev väldigt nöjd! Ville prova på något nytt och körde därför på rosa/glittrigt. Rosa är egentligen inte alls speciellt "jag" men det känns fräscht!


Tack för igår!

Tusen tack till alla som var här igår! Ni gjorde min dag till den bästa! Efter tårta i mängder, presentöppnande och när lugnet lagt sig traskade vi över till några grannar för pizzabuffé! Himla gott var det. Vi gjorde våra egna pizzor, vilket var riktigt smart! Tror jag ska sno konceptet till nästa helg! Men än en gång, tack!






Lördag och bloggen får en paus!

Idag är en sån dag då man kanske hade önskat att ett dygn var 10 timmar längre! Som jag nämnde i tisdags så ska min födelsedag firas idag istället. Och vi har därför en hel del att stå i och förbereda här hemma innan gästerna kommer! Bloggen kommer få lida och därför tar både jag och bloggen ledigt över dagen! Vi hörs antingen ikväll eller imorgon! Trevlig lördag på er! ♥


Några timmar senare

Min dag har hitintills spenderats i soffan framför ett flertal avsnitt av OC! Bästa sysselsättningen när man är hemma. Har tagit mig igenom hela första säsongen, så nu kallar säsong två! Jag har tagit en paus från tv-tittandet och förflyttat mig till datorn istället! Sitter och söker runt på recept inför morgondagen, ikväll blir det nog till att baka! Vi hörs senare!


En dag hemma

Ont i kroppen, öm hals och riktigt ont i huvudet! Kul avslut på den här veckan. Kom aldrig iväg till skolan imorse, så en dag i lugnets tecken väntar! Håller mina (tre höll jag på att skriva) men åtminstone två tummar att jag snart är bättre igen! Men en dag hemma är en bra början iallafall.


Dagens

Tog en långpromenad med hunden ikväll! 80 minuter i lugn och ro, musik i lurarna och tankarna fick leka fritt. Otroligt skönt och rogivande. Kastade mig på soffan framför Biggest Loser när jag kom hem och tänkte nu bädda ner mig i en varm säng! Kan passa på att lägga in en kass outfit-bild från idag i brist på annat! Vi hörs imorgon!


Torsdag

Har haft en riktigt tuff dag och misstänker att jag är påväg att bli sjuk! Dagen har liknat en berg-och-dalbana, har i stort sett mått dåligt hela dagen med vissa undantag till och från. Var påväg hem under förmiddagen men ångrade mig i sista sekund. Vår musiklektion var inställd så vi fick lunch på 2 timmar, så jag och Emma hängde med hennes mamma till en Thai restaurang och åt! Riktigt gott och inte minst trevligt!


Information

Har varit en väldigt intressant kväll med många nya intryck! Jag har varit och lyssnat på information på min troligtvis blivande skola! Det känns som jag bestämt mig men samtidigt känner jag en viss osäkerhet till och från. Därför ska jag fundera i någon vecka till samt känna efter en extra gång, innan det är dags att välja! Vad vill jag? Det är frågan det. Ska krypa ihop under en filt och läsa en förhoppningsvis bra bok och samla alla nya intryck och tankar! Vi hörs imorgon! :)

För övrigt känns det lite tomt här när Emma åkt hem! Mer än vanligt eftersom vi hängt på varann sedan igår morse. Kärlek till dig min vän!


Godmorgon!

Godmorgon önskar jag och Emma! Vi sitter i bilen påväg till skolan! Ha en fin dag! :)


Endast en timma återstår

Ja, då var snart dagen över! Och än en gång tusen tack för all uppvaktning! Jag har haft en underbar dag och inte minst kväll. Vi har ätit gott och sett en bra film! Kunde inte ha blivit en bättre dag! Som pricken över i:et sover Emma kvar här inatt! Vi hörs som vanligt imorgon! Puss!


16 år!



Ett enormt tack till alla er som grattat mig idag! ♥ Idag är min dag och den kommer firas tillsammans med mina närmaste! På lördag kommer släkt och vänner hit och på så sätt har jag faktiskt två dagar att se fram emot! Som jag nämnde lite lätt så ska dagen spenderas med mina närmaste, äta gott (jag har valt meny) och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Vi hörs senare eller imorgon!

Tacksam över allt jag har

Förra veckan var jobbig! Jag kände inte riktigt igen mig själv, var låg och väldigt frånvarande! Det var plågsamt, mitt leende övergick till tårar och allt kändes grått och meningslöst. Jag bestämde mig för att låta mig vara nere och istället ta nya tag när veckan var över! Och det har jag gjort! Idag trots eländig huvudvärk har jag känt hur energi sprudlat inom mig och jag har varit full av energi! En sån otroligt härlig känsla! Något jag verkligen saknat! ♥



Girltalk

Är precis hemkommen från en härlig långpromenad med Maja! Hon mötte upp mig här hemma för att sedan trotsa snön med en timmas promenad. Jätteskönt att både röra på sig och få prata lite i lugn och ro! Vädret var helt perfekt, lagom kallt och vindstilla! Jag tänkte bjuda på några bilder från dagen!








If you make me smile


take the pain

Som en blixt från en klar himmel, har huvudvärken kommit tillbaka! Det började lite lätt igår och idag har det varit hemskt. Annars då? Jag och Emma har haft jour i caffis och ja.. det var stressigt! Nästa gång bör vi nog vara minst en till, för att få allt att rulla på! Men å andra sidan har vi haft väldigt roligt! Nu ska jag sätta igång med allt plugg, ikväll ska jag bli klar! Det är målet.  


Barnvakt



Som rubriken lyder så ska jag vara barnvakt! Men eftersom Elli troligtvis sover så tar jag med mig både plugg och några avsnitt av OC in. Perfekt, två flugor i en smäll! Hoppas ni får en härlig söndagskväll, vi hörs imorgon eller möjligtvis något mobilinlägg senare. Puss!

 


Bra söndag!

Jag som kan känna att Söndagar är en väldigt dryg och onödig dag, har idag bytt åsikt! Iallafall för dagen. Jag och Emma följde med min familj och grannarna för en tur till ishallen. Riktigt roligt. Avslöt en bra eftermiddag med varm choklad, grädde och marshmallow här hemma! Nu har jag fyllt på med lite positiv energi och är nu redo för att ta tag i lite plugg!


Bildbomb, lördag

Igår följde jag med Emma och hennes familj till Lickershamn, vårat sommarställe! Jag är sällan där under vinterhalvåret, så det var både kul och intressant att se hur allt såg ut nu. Jag har varit där varenda sommar mer eller mindre sedan jag föddes, så tänker jag sommar tänker jag Lickershamn! Dock så förknippar jag stället med sol och bad, semesterglada människor, turister och framförallt värme!! Som ni säkert förstår var det inget av det som stämmde in igår. Det var grått, kallt, blåsigt, öde och ja.. ni förstår! Vågorna slog hårt mot piren och det var högvatten som gjort att bryggorna näst intill låg under vatten. Jag måste säga att Lickershamn är precis lika charmigt och mysigt på vintern som på sommaren! Fast på olika sätt. Jag låter nu bilderna säga sitt.














Söndag

Godmorgon eller kanske att God dag passar bättre nu? Känns som jag sovit bort hela dagen, men pigg och utvilad är jag! Ska ta mig upp och äta en något sen frukost för att sedan ta tag i lite plugg! Har förresten fått tag på bilderna från igår nu, så ska sätta mig och fixa lite med det också! Det får vara mitt sällskap vid frukosten, I think! Kolla in här om en liten stund igen!


Trevlig kväll!

Kom hem för drygt en timma sedan och har hunnit med en powerap! Vi ska snart vidare in till grannen för att spendera våran lördagskväll där, trevligt! Ska därför hoppa i duschen lite fort, fixa håret och byta om! Jag ska försöka få tag på bilderna från dagen tills imorgon, och kommer då berätta vart vi varit, vad vi gjort osv. Hinner tyvärr inte ikväll! Vi hörs senare eller imorgon, trevlig kväll!

Tills vidare kan jag bjuda på en halvcharmig bild på mig och Emma, från bilresan idag!


Facelook



Med en facelook från igårkväll drar jag nu iväg! Blir upphämtad av Emma och hennes familj om en liten stund! Vart vi ska tänker jag inte avslöja ännu, men vi kommer vara iväg över dagen och kommer hem i eftermiddag/tidig kväll någon gång! Då ska jag berätta och visa bilder! Ha en fin dag allihop! ♥


Dream on

Hade en supermysig kväll hemma vid mina oförskämt solfräscha kusiner igår! Efter ha sett alla bilder och hört om alla upplevelser blev jag väldigt ressugen! Mer än vanligt. Jag får kolla igenom våra tidigare resebilder och drömma mig bort.. närmare än så kommer jag inte just nu! 


Trevlig kväll

Sitter hemma vid mina kusiner och har precis ätit middag! Så kul att träffa dom igen, då dom varit i Afrika över jul och nyår! Inte alls avundsjuk.. Sitter i skrivande stund och kollar på grabbarna som spelar tv-spel! Hann förresten aldrig blogga innan jag drog hemifrån, så mobilinlägg får duga! Trevlig fredagskväll allihop, puss!

guess what?

Jag ska springa över till grannen för att sitta barnvakt en stund! Jag blev så glad när jag fick förfrågan. Dagen blev så mycket enklare och jag hade något att se fram emot! Underbart!


Äntligen

Äntligen helg! Så välbehövande efter en jobbig vecka. Min hjärna har fortfarande inte ställt in sig på skola och det vanliga livet. Hoppas lite ledighet kan göra saken bättre! Jag och Emma avslöt skolveckan med att dra direkt vidare in till stan en snabb sväng. Kom precis hem efter en promenad i det konstiga vädret. Det liksom snöar, blåser, blixtrar och åskar (!!) konstig kobination! Jag ska nu ladda om inför kvällen, mer om det senare!

Hittade en gammal bild på mig och Emmis. Det måste vara minst 2 år sedan, en sommar i Stockholm i väntan på bussen! Vi bjuder på den..hah!


Idag lever jag farligt!

Känslan som uppstår när man vaknar försent dessutom och inser att det är fredag den 13;e! Idag ska jag vara lite extra försiktig med vart jag sätter fötterna. Brukar ni ha otrur? Jag lyckas ofta med saker ingen annan lyckas med, så kan bara tänka mig vilka möjligheter jag lär ha idag..haha! Idag lever jag med andra ord lite extra farligt! Hade nog varit säkrast om jag bara drog täcket över huvudet och somna om! ;)

Senast det var otrursfredag tog jag och tjejerna en trip till Stockholm! Det var som att be om problem. Men vi alla kom hem iallafall! ;)


Biggest Loser

Plugget är avklarat, det gick relativt snabbt! Trodde aldrig att jag skulle komma till skott och öppna böckerna. But I did it! Resten av kvällen kommer spenderas i soffan framför Biggest loser! Men först en stor kopp te, förvånade?

Hittade ingen mer passande bild.. så tog en från google!





Nu kööör vi

Nu kallar årets första plugg! Om jag nu kommer igång som planerat, borde jag belönas! Standard att sitta kvällen innan provet och plugga! Nu är jag faktiskt en vecka före och jag måste erkänna att det känns jäkligt bra! Anledningen? Dagen innan provet vill jag vara pluggfri. Dessutom kan det vara skönt att ha det överstökat!


Bussen

Sitter i skrivande stund på bussen, är påväg till sjukgymnasten! Har planerat in en timmas träning efter då jag ändå är närheten! Är allt annat än taggad för träning, men det blir säkert bättre när jag möter upp Maja sen! :) Annars då? Är väldigt trött, snurrig och allmänt frånvarande idag. Skum dag helt enkelt! Nej nu ska jag snart kliva av, wish me luck! Hörs när jag är hemma igen!

Torsdag

Godmorgon! Sitter i bilen påväg till skolan, trist väder idag! Regnigt och än så länge väldigt mörkt.. Hua! Har haft en riktigt stressig morgon. Kom aldrig upp när alarmet ringde och kom efter i tiden.. Ajja är vaken, klar och påväg till skolan nu iallafall! :) vi hörs senare, ha en bra dag!

Trodde aldrig att jag skulle säga det här

Hur konstigt det här än låter, så tror jag att jag blivit hemmakär! Har aldrig spenderat så mycket tid hemma som jag gör just nu. Min rastlöshet och ständiga behov av att alltid ha något att göra har tonats ner. Jag trivs och kan till och med känna en viss längtan till att bara vara hemma och inte göra någonting. Undra hur länge jag kommer stå fast vid det här? haha.. Tror jag behöver både vila och en dos av det vanliga livet, för att orka med! Tänk att det skulle ta nästan 16 år att första. ;) Jag har iallafall precis tagit en lång varm dusch, fixat en stor kopp te och ska nu krypa ner under en filt framför OC! Ska bli riktigt mysigt!


Såren kanske läker, men ärren finns alltid kvar.




Kaos

Hela den här dagen har varit helt kaos! En väldigt händelserik dag på både gott och ont. Har haft en jobbig huvudvärk som spökat och känt mig illamående! Skönt att dagen börjar nå sitt slut, haha! Tråkigt nog hade jag roliga planer för kvällen men ställde precis in! Men det går fler tåg och vi skjuter bara fram det några dagar!

Har faktiskt varit ganska flitig med kameran idag, vilket inte händer allt för ofta! Här har ni en av dom.




Kvällens



Den här är en av två låtar som går på repeat här hemma ikväll. Jag känner mig låg av trötthet och utmattning. Kluven och vill helst gråta. Men som sagt bara för jag är så förbannat trött. Med musik i lurarna och lite smsande med vännerna tänker jag faktiskt gå och lägga mig! Behöver det just nu. ♥


Otur har jag gått om

Jag och Maja drog och tränade direkt efter skolan! En timmas hårdträning och jag kände mig helt skakig efter. Känner redan nu en svag träningsvärk, men som jag skrivit tidigare är det bara skönt det är som ett kvitto på bra träning! Trötta och slitna som vi var efter första skoldagen och en timmas träning cyklade vi hemåt. Eller vi kom nog halvvägs, om ens det. Mitt cykeldäck exploderade med en jäkla smäll och vi fick gå hem. Haha, varför händer sånt alltid mig? Bjuder på en kass mobilbild!




Första skoldagen i år

Godmorgon! Vaknade en hel timma förtidigt, mitt alarm har ännu inte ringt men jag kan omöjligt somna om! Årets första skoldag väntar och jag som så många andra nior påbörjar vår sista termin på högstadiet! Ska bli skönt att träffa alla man inte träffat under lovet, men allt det andra hade jag nog klarat mig utan..haha! Tack och lov att det är en tisdag vi börjar på, veckans kortaste dag! Jag och Maja drar troligtvis direkt vidare och tränar.



The end

Min dag blev inte riktigt som jag hade tänk mig när jag vaknade imorse! Men den kunde nog inte ha blivit bättre. Har fått umgås med mina två favoriter. Allt började med att jag och Maja startade en liten frisörsalong här hemma och färgade varandras hår! Det tog ungefär hela dagen men resultatet blev väldigt bra! Jag har under kvällen hängt hemma vid Emma. Hon blandade för övrigt en läskig men god drink till oss!? Bild ser ni nedan. Kom hem för en liten stund sedan och ska nu avsluta det jag nyss påbörjat.. Det vill säga, packa klart träningsväskan inför imorgon! Har en svag känsla av att jag kommer vara medvetslöst trött imorgonbitti och gör nog mig själv en björntjänst som gör klart alla måsten redan ikväll. Tänk att ännu ett lov har paserat.. Godnatt på er!

I glasen till vänster på bilden ser ni min och Majas fika idag! Varm choklad med grädde. Hur gott? Till höger har ni Emmas goda drink, med alla möjliga konstiga ingredienser.


I'm not perfect as you can see, I´m just the girl I was born to be.





Sticker iväg en sväng

Startar dagen med en promenad hem till Maja, för att hämta min cykel jag lämnade kvar igår! Ska bli skönt att rensa tankarna med lite bra musik i lurarna! Sen ska vi ge oss på att färga håret! Spännande. Men först en trip till affären för att köpa färg.


Måndag, last day!

Godmorgon! Sista dagen på lovet och jag hade tänkt att inte göra någonting! Bara vara hemma och ta det lungt. Riktigt så blev det inte, men hinner säkert det med! Jag har förresten vaknat med världens träningsvärk, alltså måste träningen igår ha gett något iallafall! ;) Nu, time for breakfast!


My life would sucks without you





And I mean it..


Jag tar det sen..

Fick ett städryck! Har nu organiserat om min allt för stökiga garderob samt städat av rummet! Skönt! Det är något jag skjutit på den senaste veckan.. ni vet "Jag tar det sen.." och så blir det aldrig av! Har även tagit en dusch, fixat en hårinpackning, tagit bort sminket och hoppat i myskläder! Nu väntar en film med familjen!

Jag känner mig lite som Alfons Åberg, ni vet.. Jag ska bara.. Jag fungerar lite så jag med!


Home spa

Jag är bokstavligt talat sämst på att hålla bloggen uppdaterad! Vad har hänt? Tycker jag fått allt att gå ihop förut, men nu går det verkligen inte. Jag är ganska sliten efter den här dagen, drog direkt från gymmet till IBK matchen. Kvällen kommer spenderas här hemma i lugn och ro. Ska köra på lite home spa innan några avsnitt av OC går igång! Myys.


Lyckan är total!

Godmorgon! Länge sedan jag var uppe såhär tidigt, men det är väl dags att vänja sig nu! Jag ska äntligen få träna igen, galet taggad! Dags att damma av skor och träningskläder! Min hjärnhinneinflammation har gjort att jag fått lägga träningen åt sidan i en månads tid. Till en början var det skönt med ett bra skäl till att slippa. Men med tiden blev det både tråkigt och jobbigt. Nu en månad senare är min tränings motivation bättre än någonsin. Kanske var det just ett break jag behövde. Jag har dock lovat att börja försiktigt. Ska ta det lungt och känna efter vad jag orkar och vad kroppen klarar av! Ska bli spännande! Wish me luck!




Resultatet

Efter några timmars fotande nere på hamnen och strandpromenaden kände vi oss klara, i samma sekund började det regna och mörkret var snart ett faktum! Här har ni en del av resultatet. Fler bilder lär dyka upp med tiden.






Lördag

Jag fick min efterlängtade sovmorgon och efter 11 timmars sömn känner jag mig faktiskt pigg igen! Ska möta upp tjejerna om en liten stund för en fotodag. Resultatet får ni se här senare. Nu ska jag fixa det sista, sen drar vi! Hörs när jag är hemma igen, puuss!


Dagen med dålig uppdatering

Hej och godkväll! Ligger i sängen och mobilbloggar, är galet trött och sliten! Tror jag räknade ut att jag dom två senaste nätterna sovit sammanlagt 6 timmar! Så behöver ta igen dom timmarna. Har dessutom gått och blivit förkyld, vilket tär på krafterna det med! :) Dagens uppdatering har varit usel, men har helt enkelt inte haft någon ork. Har för det mesta legat i sängen och kollat på några avsnitt av OC. Det här inlägget blev oerhört tråkigt och ointressant, men ville mest ge er ett livstecken. Vi hörs i vanlig ordning imorgon igen! :)

Hörs om några timmar!

Tack vare att jag ställde klockan lite tidigare än vad jag hade behövt ( hade räknat med att behöva snooza ett x antal gånger) så har jag kunnat göra mig i ordning i lugn och ro! Nu är jag klar och ska möta upp Majsan för att sedan dra vidare till IBK matchen! Vi hörs när jag är hemma igen!


Yellow and blue of course

Godmorgon, hur är det? Jag är trött, så trött. Somnade nog inte förens halv sex tiden och klockan ringde nu vid tio! Ja, vad ska man säga? Härligt! Men det här ska bli en bra dag!


Såg ni när Sverige tog guld i Juniorvärldsmästerskapet inatt? Jag hade ställt klockan och det är jag glad för nu i efterhand. Vilken match. Grabbarna var så väl värda guldet, som dom kämpade på och hade nästan hela tiden ett klart övertag! Ryssarna blev dock bättre väldigt snabbt och dom sista minuterna var en riktig rysare. Var som inställd på förlust där ett tag! Tidigare igårkväll drog jag hem till Maja för några timmars Maja-dos! Cyklade där ifrån med ett stort leénde på läpparna, som vanligt! Väl hemma, sov jag några timmar innan matchen drog igång.





OC

Sov vid Emma inatt.. eller ja, det blev inte många timmars sömn! Så har varit rätt sliten, men börjar komma ifatt nu! Har legat och degat i soffan hela dagen, har börjat kolla på OC igen. Är redan besatt. Bra sysselsättning och jag lär alltid ha något att fördröja tiden med nu den kommande tiden! Amazing.




En rolig upplevelse

Jag och Emma hängde med in familj och åkte skriskor igårkväll! Något jag inte gjort på flera år. Har liksom försökt fly vid varje tillfälle. Det var verkligen så, något jag verkligen försökte komma undan. Men måste erkänna att det var en riktigt rolig upplevelse! Så nu när jag fått upp ögonen för skriskoråkning, funderar jag på att höja mig ett snäpp till! Konståkning? Hockeyspelare? Nej, men tillbaka till verkligheten, det var kul! Kanske att man ska dra dit snart igen.


Dagens



Körde på fågelärms tröjan idag! Otroligt skön och mysig tröja, som kommer användas flitigt i vinter! Till körde jag på ett par jeans och ett vitt linne under.


Två bilder från idag






Dagens planer

Godmorgon snyggingar! Sovit gott? Det har jag, dock vaknade jag tidigare på grund av sms som ramlade in och jag som var dum och inte stängt av ljudet! Får skylla mig själv, helt enkelt. Idag blåser det som aldrig förr, träden ligger vågrätt och husen lyfter nästan från marken. Ska ta tag i dagen och göra mig i ordning nu. Ska träffa min andra halva idag, var ett tag sedan sist.. Så vi lär snacka hål i varandras öron! haha. Ha en fin dag!


Härlig vinst!


Kvällens



Drog iväg och såg hockey förut, en härlig vinst blev det! Börjar gå bra nu. Numer ligger jag bara i sängen med datorn på magen och lyssnar på musik, tittar runt lite och njuter av lugnet som börjar intas!


Grymt

Jag har haft ett riktigt bra dygn! Dels för att jag inte känt av huvudvärken, bara det är en enorm lättnad! Håll tummarna för att det är påväg åt rätt håll nu! Men även för att jag haft trevlig sällskap här. Maja kom hit igårkväll och vi har haft det supermysigt. Vi såg en spännande film med bror och hans kompis, tror vi alla var lite skakis efter det. Och då skulle vi ännu ge oss ut på en minnesvärd promenad genom skogen för att följa Edvin hem. Kul hade vi. Vi har kombinerat filmer med tjejsnack i stora mängder. Somnade sent inatt efter timmar av snack.

haha.. älskar dig!


Nyårslöfte

Årets nyårslöfte är väldigt enkelt. Jag ska leva upp till den person jag vill vara, tro på mig själv och inte tveka! Jag vill kunna känna mig nöjd med mig själv. Så ska jobba på min självkänsla och mitt självförtroende. Umgås med människor som får mig att må bra och inte slösa energi på det motsatta. Har ni något speciellt löfte?


Måndag kväll

Ligger i sängen och lyssnar på musik, tar det lugnt och kollar igenom några bloggar! Om en liten stund kommer Maja hit för en tjejkväll och sover även kvar här! Myspys. Har bunkrat upp med massor av onyttigheter (får passa på nu innan träningen drar igång, då är det slut på sånt här!) här hemma. Bjuder på en charmig bild på oss två från i höstas. Trevlig kväll gott folk!


Funny day

Sjukt rolig dag tillsammans med familjen och Edvin! Vi drog och badade, där det var någon hinderbana! Var lite skäptisk till att följa med, men ångrar mig verkligen inte nu efteråt! Nästa gång drar jag med mig vännerna för att utmana dom i tävling! Haha.




Film maraton

Ett film maraton som bestått av tre filmer och frosseri i glass och chips! Flera såna här dagar, tack! Måste bara tipsa om en film vi nyss såg. Heartbreaker, ett klart filmtips! En riktig feel good film som man inte kan annat än skratta sig igenom. Vi såg filmen efter att ha sett försvunnen och det gjorde vi nog helt rätt i! Den filmen var också bra, om man tycker om spännande filmer! Jag satt på helspänn hela filmen igenom och vågade knappt andas förens den var slut! Haha. Så en tjejrulle där efter var helt utmärkt!


Trist start!


Skänker en tanke till 15-åringen i Malmö som i nuläget svävar mellan liv och död! Men även till alla drabbade i Norge.


Dagen efter

Seg dag! Milt sagt. Vaknade sent och har sedan dess latat mig i en soffa under en tjock filt! Bröt av med ett trevligt telefonsamtal med Maja för att sedan återgå till lugnet igen. Kan tycka såna här dagar är väldigt mysiga, hela familjen är samlad och ingen har några måsten att stå i. Dock händer det väldigt sällan, typ nyårsdagen. Middagen bestod av pizza ( nyårsdagen är det till och med okej för mig) och kvällen kommer bjuda på ännu mer onyttigheter. Men det känns väldigt okej en dag som denna! Känner mig riktigt sliten, men det är jag nog inte ensam om. Tänkte avrunda med två låtar som är nyår 2011/2012 för mig!




watch out, 2012!

Hade ni en bra nyår? Jag hade en fantastisk kväll med god mat, härliga vänner och trevlig stämning! Vid 12-slaget skålade vi in det nya året, vackra fyrverkerier täckte vår stjärnklara himmel och det var magiskt! Där efter höjdes musiken ett snäpp och festen kunde börja! Somnade när morgonen började vakna till liv, och vaknade när mörkret börjat lägga sig igen! Hoppas ni hade en grym nyår!





RSS 2.0