Marängtårta och andra godsaker!

Här hemma har det varit fullt ös sen 18-tiden! Jag smet iväg efter ett tag för att möta upp Emmis och vi har haft en grymt rolig kväll! Men tillbaka till kalaset här hemma, tårtan var helt otroligt god så det var nästan svårt att sluta äta.. haha! Bullarna och det andra var inte helt fel det heller, vill jag lova! ;)






Grattis bror!



Nu är vi två tånåringar i huset, watch out! Min lillebror blev helt plötsligt stor.. Vi väckte honom som i vanlig ordning med vår ljuva sång, paket och frukost på sängen! Om drygt en timma kommer släkt och vänner hit! Grattis ännu en gång! :)


Äntligen fredag!

Hel konstig dag i skolan! Allt har varit kaos, lektioner har ställts in och poliser har funnits på plats.. Känns skönt att vara hemma och kunna andas ut igen! Har förövrigt varit helt virrig idag, har känt mig helt vilsen och så långt ifrån allt? Tror ledihet är just vad som behövs. Ska ta några timmars plugg nu innan dagens planer fortsätter! Kan vara skönt att få det överstökat inför helgen.


mobil-inlägg - halv sover!

Godkväll! Ligger i sängen och lyssnar på musik! Lär somna när som, men kände för att lägga in ett mobilinlägg först! Tänk att det redan är fredag imorgon, ska bli skönt med helg! Min helg kommer dessutom bli grym, hänger ni med? Godnatt fina ni, puss!

Den som lever får se!

Drog med mig Maja för en timmas gym! Behövde rensa tankarna och vi båda behövde nog snacka lite! Så det var väldigt passande. Körde halva tiden kondition och andra halvan styrka, är nöjd med kvällens insats! Lär ha träningsvärk i benen imorgon! :)

Haha, jag imorgon eller? Den som lever får se!


Be strong!

Min skoldag har inte liknat någon tidigare! Det har varit chockerande för oss alla och jag kan personligen tycka att det är svårt att ta in vad som hänt! Hur som helst så går livet och jag brottas med sjuka mängder plugg.. 6 prov och 3 inlämningar ska vara klart om en vecka! Ska man skratta eller gråta? Jag gör nog både och. Har inte någon som helst kontroll på läget och känner mig galet stressad! Men visst är det nu man ska ta det som mest lugnt? För att samla ork och energi. Jag har lärt mig av misstagen och går efter det som känns rätt just nu! :-)


Torsdag

Godmorgon, sovit gott? Jag har haft en riktigt kass natt, har varit vaken var 15;e minut.. Ajja nu börjar en ny dag med förhoppningsvis nya tag! Efter skolan blir det...plugg! yeey. Hoppas ni får en bra dag, vi hörs om några timmar! :)


Grym kväll!



Kommer sakna er! ♥



Nu väntas en månad på olika håll! Det var riktigt jobbigt att behöva säga hejdå fick verkligen kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Hur ska jag klara mig?

Hade aldrig kunnat ana hur fäst man kan bli vid någon annans barn! Men min kärlek till dom här barnen är stor, dom bidrar alltid med en sån härlig energi och jag kan inget annat än le i deras sällskap! Fan vad jag kommer sakna er! ♥


Vilken är eran favorit?






Jag tycker att tjejen ( den undre videon) gör den riktigt bra! Rösten är helt otrolig och väldigt härlig att lyssna på! Tycker dessutom att hon gjort om Bruno Mars musikvideo väldigt bra! :)


Ledig dag!

Studiedag idag vilken innebär sovmorgon! Kan inte beskriva med ord hur härligt det var. Ska försöka bli av med större delar av allt plugg idag, skulle vara skönt! Drar bort till Emma om en stund för lite pluggsällskap! Men först ska jag rota fram något att äta! puss

Hittade en bild från hemkunskapen förra veckan, vi gjorde pastasallad! ;)


Har varit bättre!

Dagens träning kunde ha varit bättre! Körde mest kondition men kände ändå att jag kunde gjort bättre! Nåja, det var iallafall bra att jag tog mig dit! Det är helt klart bättre än inget alls. Får se när nästa träningstillfälle blir, känner att jag fått en bra start iallafall!


Stressig men bra dag!


Hello sweeters! Min dag har gått i ett och lär fortsätta i samma tempo! Är imponerad över att jag ens hinner slänga in ett inlägg! Ska försöka sammanfatta min dag lite snabbt och helst i en så kort text som möjligt..!

När jag väl slöt skolan hade jag och Maja drygt 15 minuter på oss att cykla hem! Vi har sen dess varit barnvakt åt Elli, så det blev en lång promenad till maxi för att handla inför kvällen och ett stopp vid en lekpark längs vägen. Väl hemma blev det lek och jag passade på att städa iordning här hemma.. Lämnade precis Elli och håller nu på att laga mat, får middagsgäster om 20 minuter! Puh! Direkt efter maten blir det...gym! Jag lär somna gott ikväll!

Puss på er!


you are amazing






Tisdag

Godmorgon, sovmorgon idag! Skönt och slippa stressa ibland. Jag har hunnit vara med om något helkonstigt sen jag vaknade! Min mobil hade laddat ur under natten och var stendöd! Vilket innebär att alarmet aldrig ringde och jag hade lätt försovit mig. Men konstigt nog vaknar jag den tid jag ställt klockan på utan alarm? Ja, vissa saker förstår jag mig inte på! Nu ska jag upp och ta en stor kopp te och äta en god frukost! Den här dagen ska bli bra! Det är redan bestämt.


Lite kul längs vägen!

Skolan har varit riktigt utmattande idag, känner en enorm press inför alla prov som väntar! Vågar knappt tänka på hur mycket som skall göras.. Jag skulle nog behöva flytta till ett bibliotek för att hinna klart med allt. Men någon stans bör man nog stanna upp och unna sig lite fritid med, förmycket plugg gör ingen gott! Inte ens provresultaten! Så ska försöka organisera allt på ett bra och sunt sätt. Ligger för tillfället med datorn på magen och småskriver på en novell som ska lämnas in om en vecka ( som så mycket mer) men det får nog vara allt för idag, spar det andra tills imorgon eller nåt! Den som spar han har, oh ja! haha. Nu väntas det dessutom mat, vi hörs!

Bjuder på en gammal men passande bild från förra året!


Om du har ett mål i livet, låt aldrig något hindra dig!


Ni har väl inte missat?






Godmorgon!



Oh shitt det är bara två veckor kvar! Tiden går fort när man har roligt, snart är vi i sol och värme! Kan knappt bärga mig!!

Ny vecka med Nya tag, nu kör vi! Ska försöka ta tag i högen av skolarbeten inför resan i veckan, har inte haft ork till mer än det nödvändigaste! Men nu ska det bli gjort! Den som väntar på något gott.. Ha en fin dag allihop! ♥


Söndags träning!

Dagens träningspass var grymt! Vi körde nog 80% styrka och resterande i kondition, kändes riktigt bra efteråt. Har redan träningsvärk i magen, så något gav det iallafall! Love it!

Vi hade nästan hela gymmet för oss själva och kunde testa lite nya maskiner! Nu vet vi vad som finns och kanske blir det lättare att träna i framtiden!


Grymt!

Har fått en hel del skolarbeten avklarat, grymt! Har precis fixat lite lunch och ska alldeles strax möta upp Maja för en sväng till gymmet! Tagga! :) Perfekt sett att avsluta en otroligt onyttig helg! Nu ska hoppa i träningskläderna och cykla iväg, hörs sen!


Fånga dagen!

Heeej, vaknade för en stund sen pigg och utvilad! Tänkte hasa mig bort till köket och ta något att äta.

Igår mellan mat och fika smet jag och bror ut en svnäng! Riktigt härligt höstväder, var det. Dom bor så fint, en bit utanför stan, älskar att vara där! Bror hade spanat in hästhagarna runt om, så där stod vi och kollade en stund!




Dagens



Har haft en jätte trevlig eftermiddag med släkten, men fyy vad mätta vi är nu! Har precis landat här hemma och ska slänga ihop håret i en knut och dra vidare, in till grannen den här gången! Trevlig kväll allihop! ♥


mobil-inlägg i bilen

Hej! Sitter i bilen påväg ut på släktkalas, så tänkte passa på och slänga in ett mobilinlägg! Fick lite saker gjort på stan, blandannat så är min klocka hel igen, skönt! Nu är vi framme, hörs när jag kommer hem! Ha det fint, puss!

Sticker ner till stan en sväng!

Storstädningen är klar och jag är i full fart för att göra mig ordning! Ska om en liten stund möta upp Emma för en snabb sväng på stan. Sen blir det hem för att göra sig iordning på nytt igen, hoppa i andra kläder osv. Vi hörs!

Ska bland annat kolla om det går att laga min klocka, som börjat gå sönder..


Godmorgon sunshine!



Igårkväll när jag var påväg ut kom en av mina favoriter förbi! Var såklart tvungen att gosa lite med henne, så tiden försvann iväg lite där.. Men så blir det ibland!

Lördag idag, vad gör ni? Själv känner jag mig väldigt seg, men skulle behöva ta mig in till stan en snabbis! En storstädning av rummet är också ett måste, ser ut som en bomb slått ner! Släktkalas i eftermiddag och troligtvis en kväll ute! Hänger ni med?


mobilblog- sen fredag, tidig lördag!

Hej! Kände att det var dags för ett mobil-inlägg! Just nu ligger jag iallafall i sängen och latar mig lite! Har haft en trevlig kväll, vi var några stycken som hängde ute. Svin kallt, men men. Kom hem rätt tidigt (för att vara fredag) så hann umgås lite med familjen och granarna! Nu ska jag sova tills jag vaknar, utan det eländiga alarmet! Det kan behövas!T

Lite galen!


Jag kan inte sitta still, studsar fram här hemma med en sjuuk energi! Är grymt taggad inför kvällen! Ska ta min energi till att städa och fixa mig, snart blir det middag med familjen! myys. ♥

Såg nu att det blev en texad version, men men.


Fantastic

Har haft en underbar eftermiddag med Elli, vi ( eller jag, hon satt i vagnen! ) tog en lång promenad i det sköna vädret! Nu ska jag tagga om ska alldeles strax hämta bror på dagis för att sen gå bort till mammas jobb! Så lite bekvämare kläder ska jag nog rota fram först, vi hörs när vi är hemma igen! :)


Heeelg!


Hej igen! Ännu en chill skoldag avklarad! Mattelektionen var inställd så vi skulle ha haft en lång håla innan vår sista lektion, men vi tjadade oss till att få sluta redan nu! Hur bra? Så kom hem för en liten stund sen, sitter och väntar på att maten ska bli klar! Skall om drygt en halvtimma vara barnvakt åt Elli, awesome!

Hittade en bild från i våras på mig och sötnosen!


Snart helg

Äntligen fredag! För första gången den här terminen tycker jag att veckan gått riktigt snabbt! och så får det gärna fortsätta i två veckor till.. ;) Ser ut att bli en väldigt chill dag idag med, eftersom det även idag går bort lektioner! Underbart! haha. Ha en fin dag, vi hörs om några timmar!


Kondition


Ikväll blev det 70 minuters gym, väldigt nöjd faktiskt! Kärde på mycket kondition och ytterst lite styrka, så det får jag ta en annan dag! Är helt slut i benen nu efteråt, men tar det som ett kvitto för jobbet! Nu ska jag varva ner och ta något att äta!


watch out

Ska ta något att äta och sen blir det att hoppa i träningskläderna! Ska möta upp Maja om en liten stund för att dra till gymmet! Är galet taggad för träning!!


Pastasallad





Min och Emmas lunch tidigare idag, blev riktigt lyckat! Vi gjorde en smarrig vitlökssås till, grymt gott!


Girlpower!

Om ni bara visste vilken härlig skoldag jag haft, förutom en lång håla så slapp vi sista lektionen! Vilket inkluderade att vi kunde sluta en timma tidigare. Så skönt! Vi tjejer fick även känna oss något duktiga när Luddes kedja hoppade och vi faktiskt kunde hjälpa till! Nu väntar en lugn eftermiddag här hemma!

Otroligt gammal bild, ungefär två år! Men tyckte den passade bra till det jag tänkte berätta.. När vi kom tillbaka efter vår håla hade vi musik och jag var helt hyper! Och konstigt nog hamna jag och Maja bakom trummorna, haha hela skolan stod under skräck! haha.. 




@ Emmas place!


Två timmar i skolan och nu är vi lediga i 2 timmar! ( Vår tyskalektion går bort) Så jag och Emma ska fixa lite lunch och ta det lungt tills vi börjar igen! Pastasallad står på lunchmenyn!


Torsdag 22/9


Idag känns det faktiskt helt okej med torsdag! Den annars så dryga och långa skoldagen.. Men idag går flera lektioner bort, vilket känns riktigt bra! Jag har drömt mardrömmar om den här dagen i säkert en vecka nu, så det ska bli skönt att få det överstökat! Vi ska nämligen dissekera lamögon idag! Känner mig riktigt otaggad och funderar starkt på att avböja och läsa på, på annat sätt istället! Får se hur det blir.. Minns ni när det var grishjärta vi dissekerade? Kolla här! för att komma till rätt inlägg..






Äntligen hemma!

Godkväll fina ni! Sitter här nyduschad och ska alldeles strax sova. Förlåt för en urkass uppdatering, men jag hoppas ni har förståelse!

Dagen har gått i ett! Gick i skolan till 14.20, skyndade mig hem och sprang direkt in till grannen för att vara barnvakt! Jag och Elli hade en jättemysig eftermiddag, med en blåsig promenad och en massa lek! När jag var klar där drog jag bort till bowlinghallen för att möta upp klassen! Vi åt sen mat tillsammans och hade det väldigt trevligt ihop! Har därefter hunnit med en sväng till affären och en promenad i regnet! Nu kallar sängen, vi hörs imorgon! ♥


Grå dag!

Godmorgon fina ni! Ännu en sovmorgon för min del, eller ja en timma längre iallafall! Vädret är riktigt grått och tråkigt, jag fryser bara av att titta ut! Brr, får bli en varm och mysig outfit idag! Tänkte ta den här extra timman till att läsa igenom Biologin så den verkligen sitter. Ska ta lite frulle först, men vi hörs efter skolan!


Summer feeling!

Fick plugget gjort på nolltid! Kunde mer än jag trodde, vilket bara var bra! Tog med mig granntjejerna till en lekpark här i närheten, vilket resulterade i en mysig eftermiddag! Kvällen har bjudit på en hel del skratt, mer än vanligt till och med! Nu tänkte jag lägga mig och läsa igenom Biologin en gång till sen satsa på att sova, hoppas allt är bra med er!

Vi hörs imorgon, puss hej!


Forever young!

Om livet ändå vore så bra!



Plugg time!

Skolan idag har gått riktigt bra! Nu börjar dagarna äntligen rulla på bra igen, allt flyter och jag börjar bli piggare igen! Hur skönt som helst. :) Har precis fått i mig lite fika och tänkte sätta mig in i lite plugg nu, Biologi vilket faktiskt är rätt kul! Vilket är erat favorit ämne? Mitt är nog just Biologi, har jätte lätt för att lära och förstå det!





Datasal

Sitter i datasalen med lite skönt folk! Ska börja skriva en novell, så försöker hitta insperation. Ni kan väl titta in på Majas fina blogg? Klicka här! Vi hörs efter slolan.


Ha en fin dag!

Godmorgon, börjar lite senare idag så kunde sova en timma längre! Konstigt nog gör en timma väldigt mycket?
Idag väntar en kort dag och tisdagar brukar faktiskt rulla på väldigt bra. Efter skolan blir det plugg och lite lek med grannen som jag lovade igår! :)


Taaagggaaa!

Hade tänkt mig en lugn kväll hemma, men vännerna lockade mer! Så jag drar ut nuuu! Vi hörs senare.


Follow your dreams




Idag vill jag skicka över lite livsglädje och mod till er där ute! Våga göra det ni drömmer om, gör något oväntat, gör något galet! Gå en väg ni inte gått förut! Det är dags att börja våga och ta steget över trösken för att komma någon vart!

Stå inte i vägen för dig själv, drömmar är till för att uppnås. Så länge man är villig att ge järnet så lovar jag att man också lyckas! Intala dig själv att inget är omöjligt.


Ser ni mig och Maja?




Är hemma sen en tid tillbaka! Ska hoppa i ducshen nu, sen beta av lite små jobb! Skriver snart igen!
 


3 veckor!

Godmorgon, sitter i skrivande stund och äter frukost! Försov mig, men verkar konstigt nog ha läget under kontroll!
Riktigt tråkväder ute idag, grått och regnet hänger i luften! Fast ändå rätt mysigt när man ska gå i skolan hela dagen, hehe! Nej nu ska jag skynda mig, vi hörs efter skolan!


En ny kategori!


I den här kategorin är det tänkt att alla mina träningstillfällen ska få sparas, på sitt alldeles egna lilla ställe! Jag ska under höstens gång försöka ta tag i min träning och inte låta latheten ta över! Vilket den så lätt gör! Men bara viljan finns lever alltid hoppet! Nu kör vi!


Härliga kväll!


Sitter här med en hårinpackning och försöker hitta lungnet! Den här helgen har gått i ett hela tiden, men har haft det fantastiskt bra! Men ikväll stannar jag hemma, ska se på Idol med mamma och bror, dricka te och bara mysa! Regnet öser ner till och från vilket bara gör det mysigare! Lättare att koppla av då.

Den berömda hoppbilden, jag, Emma, Nadja och Håkan förra hösten!


Duktig tjej!

Har gått sammanlagt 1 mil idag, hur bra? Fick dessutom två flugor i en smäll, först en sväng till affären med Larsson för att sen möta upp Maja längs vägen för en pw på 5 km! Fortsatte dagen med en fika tillsammans med grannarna och en promenad till affären med Elli i vagnen! :) Nu ska jag fika en gång till, fast den här gången med mina kusiner! Puss ♥


några kloka ord



People change, things go wrong. Just remember life goes on


Ännu en söndag!

Godmorgon solstrålar! :)

Söndag idag vilket innebär att jag snart är ännu en vecka närmare mitt mål! Så otroligt härligt, men snart övergår nog min längtan i galenskap, börjar bli otålig!! Idag då? Har en hel del jag skulle vilja hinna med, får se hur mycket jag orkar bara.. Söndag vilket innebär slö tjej!

Hittade en charmig (?) bild på mig från förra året!


Alla är vi lika mycket värda!


Har haft en lugn hemmakväll tillsammans med Emma och familjen! Skönt och behövligt. Vi startade kvällen med en god middag, hemmagjord pizza stod på menyn! Vi gjorde oss sen i ordning, taggade till musik och drog ut en kort sväng. Var bland annat i affären för att handla hem lite onyttigheter för att sen toppa kvällen med lite fifa11 och filmtittande här hemma! Vi såg filmen My name is Kahn en helt klart en sevärd film! Hemskt att människor ska behövas sorteras efter hudfärg, bakrund eller religon tycker jag.. Vi har iallafall precis kört hem Emma och nu sitter jag här skit pigg och vet inte vad jag ska göra? haha!


Gymmet

Efter en seg morgon/förmiddag bestämde vi oss för att dra till gymmet! Alltid lika skönt efteråt. Tänkte hoppa i duschen nu och tagga inför kvällen! Vi hörs snart igen.


Igår kväll..


Vi hade en grym kväll på alla sätt och vis! Vi hade bunkrat upp med godis och chips hemma vid Emma, satt oss till rätta framför TVn och hade det väldigt lungt och skönt! Tills vi fick värsta kicken och drog ut, hem till J & M där vi stannade tills vi drog in till stan för att träffa Vendela och Maja en sväng. Tillbaka till boysen en stund, innan vi drog hem hit för att packa ihop mina saker för att sen fortsätta vår lugna fredagskväll hemma vid Emma! Vi såg nån film tills ögonen inte längre orkadade och då insåg vi att vi glömt o fixa sovplatser.. Haha fan vad trötta vi var då! Efter ett vindbesök, fix och trix somnade vi tillslut vid typ 2-tiden.. ;) Nice!


something I really miss







Alla härliga och minst sagt galna sommarkvällar. ♥


Ikväll gör vi stan osäkert!

Har precis städat klart, sitter och lyssnar på musik och ska snart sticka för att möta upp Emmis! Det blir att äta här hemma ikväll och sen hitta på nåt riktigt kul! Som vanligt är det ett äventyr när vi två är tillsammans, så kvällen kan sluta vart som! Spännande!


Snart är vi där!










Humor på hög nivå!

 Har fått grymt mycket gjort idag! Allt jag hamnat efter i sen jag var sjuk, är nu klart! Samt en redovisning! Så det känns lite extra skönt med helg, kan lägga allt plugg åt sidan för ett tag! Vilken belöning! Ska lata mig framför TVn en stund till innan jag påbörjar städning av rummet! yeeh..

Satt en lapp på Linus rygg idag " 5 :- ", haha humor på hög nivå! Iallafall en fredag då alla är trötta och slitna..! ;)


freeeeedag!!

Godmorgon allihop! Hur härligt med fredag? För första gången på länge har veckan flytit på riktigt bra. Ska bli skönt med helg, behöver en paus från skolan! Jag skulle vilja jämföra skolveckorna med ett enda långt maraton, och någon stans måste man stanna upp och vila innan man fortstter..vilket då motsvarar helger!

Vi hörs efter skolan, vilket är vid 15-tiden! Puss

Tagga inför helgen?


Godnatt kära ni!

Har inte haft så mycket att skriva om idag! Har varit jätte trött och har för det mesta bara sett film eller läst bloggar.. Har precis checkat av SO, Engelska och Svenska, föredrar en pluggfri helg! Tänkte sova redan nu och hålla tummarna för att jag är lite piggare imorgon! :) Puss!

Bjuder på en bild från i Tisdags kväll, när vi sålde fika i skolan!


Snart helg

Hann aldrig skriva imorse, snoozade nån gång för mycket och fick stressa för fullt för att hinna! Dagen har rullat på rätt bra och imorgon är det redan fredag, underbart! Ska få i mig lite mellis nu innan jag ska hämta bror på dagis! Hörs snart igen! :)


Slapp dag

Underbart skön dag! Sen jag kom hem från skolan har jag endast tagit det lungt. Det är nu den senaste timman jag varit iväg och lämnat en sak till en vän, kollat igenom SO och matte annars ingenting! Så skönt! Har så sjukt ont i mina axlar, gissar på en muskelknut! Ska pröva med tigerbalsam och en riskudde, hoppas det löser sig!

Puss och Godnatt på er!


I'm not ready to make nice


I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should


Lugn kväll!

Har inte fått mycket gjort sen jag kom hem inte.. En dusch och lite fika har dock hunnits med! Det lär bli en lugn hemma kväll för min del, då jag skulle behöva ta igen lite energi och jobba ikapp lite inom skolan.. :) Skön kväll med andra ord!


Fullt ös!

Igår..

Hela dagen bestod i stort sett av att förbereda inför kvällen! Efter skolan samlades några från klassen nere i hemkunskapsalen och bakade en sjuk mängd muffin! 300 stycken!! Sen skulle allt bäras in i a-huset, fixa och ordna det lilla vi kunde göra just då. Hem till Emma äta mat, fixa oss, packa allt inför kvällen och vi hade drygt 30 minuter på oss! Vi cyklade tillbaka till skolan, riggade det sista och sen satt det igång!

Vi sålde fika till alla föräldrar, då det var föräldramöten och gymnasieval för alla nior! Vi hade väldigt kul tillsammans under dagens lopp, men som jag nämnt tidigare var jag och Emma riktigt slitna när vi kom hem!










Sliten tjej här idag..


Sjukt slut idag vill jag lova! Kom hem vid halv elva igår, så det blev en lång dag! Var i skolan från 07.30-22.00! Helt sjukt vad sliten jag var, både huvud och ben värker sådär härligt idag.. Jag lovar att berätta och visa bilder från gårdagen, men det får bli senare! Nu ska jag fokusera på att ta mig upp och klara av en lång skoldag! Ha det fint! ♥

Fick det nog att låta som en riktigt dryg dag?! Riktigt så var det inte, jag hade jätte roligt men var jätte trött och färdig när jag väl kom hem! Så ta inlägget rätt!


Moves Like Jagger



Alltid lika svårt att sitta still när den här låten spelas! Perfekt vid träning med andra ord.


Förvänta er inget!

Godmorgon fina ni!

Tänkte bara förvarna er för dagens uppdatering, det kommer bli snålt med inlägg idag! Men ska försöka ta kort och göra inläggen lite roligare ikväll istället! :)

I skolan idag väntar en mentorsdag, där vi och en klass till ska se filmen I rymden finns inga känslor. Har sett den förut men kan helt klart se den igen, grym film! Slutar redan vid 13.30 men planerna där efter får ni veta ikväll! Ha det bra så hörs vi senare! Puss ♥


forever alone

Värsta skoldagen på länge! Har haft sån sjuk huvudvärk, och skolan är väl knappast det lugnaste stället då? Ajja, jag klarade hela dagen iallafall. :) Jag och Emma tog bussen hem till henne och ska precis ta lite o äta. Vi hörs sen, hej!



4 veckor


Tycker tiden går otroligt långsamt! Känns som jag står och stampar på samma ställe? Hur som helst är det dags för en ny vecka, så något framåt går det allt! Juste, jag skrev aldrig något igår kväll! Men jag var ute en sväng och avslöt kvällen med glass här hemma framför Tv! Nu ska jag börja göra mig i ordning, ha en fin dag! puss


Pw

Tog en paus och drog ut och mötte upp Maja! Vi tog en lång pw och planerade en massor! Snyggingen har fägat håret mörkt, gå in på hennes blogg här! Ska återgå till plugget en liten stund till, sen får det nog räcka för idag!


plugg


Nu tänkte jag sätta mig i allt plugg! Har gjort en hårinpackning som ska få göra sitt, medan jag ändå bara går hemma! Vi hörs om några timmar! :) puss


Söndag - pluggdag!


Hemsk natt! Vaknat efter vart annat på grund av huvudvärk. Nu där emot är det som bortblåst, lättnad! Så då var det helt plötsligt värt några få timmars sömn! ;) Idag ska jag försöka ta mig igenom allt plugg, skulle vara skönt att bli av med allt inför veckan! Blir jag klar med allt idag, ska jag nog se till att belöna mig själv! :)


Det blir allt värre..

Hej på er!

Har haft en väldigt trevlig kväll, vi drog till affären och hamnade till slut hemma vid Vilhelm och såg nån film. Trevligt! Har derssvärre haft en svin jobbig huvudvärk hela kvällen, som bara blir värre.. Ni vet när ljus och drastiska rörelser är det värsta som finns? Blir till att försöka sova bort skiten! Vi hörs imorgon, godnatt! ♥


Trevlig kväll!


Håller på och försöker göra mig i ordning i all hast! Ska möta upp några vänner om en liten stund, så har brådis! Tänkte att jag uppdaterar er klokt senare när jag är hemma igen, tills vidare får ni ha en grym lördags kväll hemma som borta! Puss på er!




Bra start!

Drog hem till Emma en sväng förut, vi såg en film, fikade och tog det lungt! Precis vad man behöver ibland. Har precis fått i mig lite lunch och ska snart ta med mig killarna till cykel/cross banan! Vi hörs senare. :)

* Mobil blogg, går inte att ladda upp bilder*


Ta vara på varann!



Otroligt stark video! Jag går alltid runt med en räddsla av att det ska drabba någon närstående till mig.. Hörrni, ta vara på varann! Vi lever bara en gång. ♥


Klass 93

Igår var det dags för den årliga cykeltävlingen i skolan! Klassvis cyklar man ungefär 2 mil, för att stanna på olika stationer och samla poäng via tävlingar. Vi hade en väldigt rolig dag som bjöd på en hel del skratt!








Lördag 10/9


Gomorgon, vaknade rätt tidigt idag! Så tänkte passa på och ligga kvar och bara ta det lungt ett tag till. Idag väntar en ny dag med nya tag, planerna är ännu lite oklara. Ska ta med mini boysen till crossbana, som dom ska få cykla på! Det är det enda jag faktiskt bestämt. Vi får helt enkelt se vart dagen leder, spännande! :)


Skum kväll!

Hur har eran kväll varit? Min har varit bra men skum? Är riktigt trött nu och lär somna vilken sekund som helst, tänkte lägga mig och smsa en liten stund innan. Men vi hörs imorgon igen!

Sneak peek inför morgondagen.. ;)


I´m back!

Tre dagars ledighet var det som behövdes! Jag har fått tänka igenom saker och ting och är nu tillbaka igen. Ikväll väntar min första riktiga utekväll på länge, så ska se till att göra den grym! Vi hörs senare ikväll. ♥


tar en paus

Jag har valt att ta en paus från bloggen ett tag! Behöver det på grund av olika skäl. Så vi hörs om en vecka eller två! Sköt om er,puss!

Det ser ut att bli en lugn dag, idag.

Sjuk tjej här idag! Blir med andra ord en hemma dag för min del, ska ta det lungt se en massa filmer, sova och framför allt se till att bli frisk nu! Vad gör en gladare i sånna här tillfällen, än att få massa fina sms av tjejerna? Ingenting, you make my day girls! ♥


Perfekt kväll!

Vad är mysigare än att sitta inne en kväll som denna? När det blåser och är riktigt kallt ute? Troligtvis ingenting! Känner mig dessutom riktigt kass igen, känns som jag aldrig blir av med skiten? Väntar på att pappa ska komma hem så han kan köra mig till affären, behöver bättra på förådet med halstabletter osv.. Sen blir det att tagga inför Idol och Svenska Hollywood fruar! Perfekt TV-kväll! :)





Vad tycker ni?

Vad tycker ni om den "lilla" förändringen här på bloggen? Jag känner mig nöjd, och målet var att få en lite höstigare vaiant. Vilket jag tycker att den gråa färgen gjorde riktigt bra! Designen är som vanligt gjord av Emma, så än en gång tack!




Trött tjej!

Idag insåg jag vilka najsa måndagar vi har! Knappt några lektioner? Dagen rullade iallafall på bra och vi avslöt dagen med fotboll på gympan. As kul! Somade som i vanlig ordning när jag kom hem, och nu ska jag ta tag i lite jobb! :)


5 veckor kvar!

Efter att jag snoozat tre gånger, är jag äntligen vaken! Nu väntar en ny vecka med nya tag, vi hörs senare!


Underbar dag!

Jag står för det jag sa angående söndagar i förra inlägget, dock ett undantag idag! Har haft en helt underbar eftermiddag. Tog hand om Elli, vi var på olika lekparker och busade. Vi mötte upp Maja för en promenad till affären och tog sen en fika ute i solen! Det blev några timmar, med massor av snack! Härligt!

Kärlek till dig tjejen! ♥


söndag..

Godmorgon, har sovit helt sjukt bra inatt och drömt en hel del sjuuka drömmar! Haha. Är det bara jag som verkligen ogillar söndagar? Alltid lika grå och tråkiga! Tur att jag planerat in lite roliga saker, en grå dag som den här! ;)

* det går inte att ladda upp bilder*


Hur snygg?











Skulle nog kunna... för att se ut som henne! För övrigt var klänningen på den näst sista bilden riktigt snygg/cool!


FörlåtFörlåt..


Jag har valt att lägga all min lediga tid på mina nära och kära idag! Vilket jag verkligen behövde, är det någon som kan få mig på bättre tankar är det dom! Där med min urkassa uppdatering! Men ska försöka återberätta allt ni missat. 

Dagen började tidigt med att hela familjen, Emma och kusinerna åkte för att heja på min minsta bror och kompis, som sprang mulleloppet! Hur gulligt som helst var det och jag kände mig väldigt stolt att ha han som min lillebror! Dagen fortsatte med firande av Emma, vi åt tårta ute i solen med hennes familj och hade det väldigt trevligt. Vi hjälpte sen till med att lämna lappar i en massa brevlådor! Kvällen har jag spenderat med mina syskon, vi har lagat mat tillsammans och haft det allmänt mysigt! Tog med mig minsta bror ut på en springtur efter maten, ( han cyklade och jag sprang), sett film, spelat spel osv.. sånt jag aldrig annars har tid med.. Somnade brevid sötnosen när han skulle läggas! Cute?

 


We're ten thousand miles apart


Ikväll, kör vi som vanligt!

Hello sötisar!

Jag tänkte bara meddela er att jag inte kommer hinna blogga så mycket nu under dagen, men lovar att ta igen allt i eftermiddag/kväll. Med bilder osv. Tills dess, får ni ha det så bra! puss


Mysig kväll

Borde nog sova, med tanke på att jag ska upp om några timmar.. Var så pass trött att jag höll på att somna påväg hem? Men nu är jag pigg igen, ha. :) Jag och mamma tog en tur bort till kusin och moster för en tjejkväll, jätte mysigt! Vi satt och snackade en massa minnen osv, i flera timmar! Vi hörs imorgon, godnatt! :)

Bild: En av de allra sista sommarkvällarna, vi linda in oss i lager av filtar för att hålla värmen. Men mysigt var det!


Enkelt och snyggt!


Best thing I ever had


Ledighet!!

Är sådär lagom trött och sliten efter en lång vecka, så jag tänkte ta en powernap och försöka komma i form! Har för övrigt haft en bra dag bortsätt från skolfotot och en framflyttad redovisning.. Nää, nu ska jag sova! puss hej!

 


Stort grattis!

Idag fyller min absolut närmsta vän år! Så om ni vill göra henne glad, lämna ett grattis till henne i kommentarerna!

Tillsammans är vi två helt crazy, hittar alltid på nåt bus och har aldrig tråkigt i varandras sällskap. Som när...



.. Emma rotade igenom sin pappas föråd och hittade en sjömans mössa? Eller när...



..hon fick för sig att dricka 5 MER? ;) eller...



...Vi smög oss på farfars båt! Som förövrigt var en riktigt trevlig kväll! Eller kommer ni ihåg..



..alla våra bus i skolan? 

Det finns så otroligt många minnen vi har tillsammans, och fler ska det väl bli? Det skulle med all säkerhet krävas en bibel x3 för att få med allt vi har varit med om! Alla dess minnen och roliga upplevelser vi har, hoppas jag kunna bära med mig livet ut! Kärlek till dig tjejen! ♥


Friday ♥


Heej sweethearts! Äntligen fredag, I love friday! Det här ska bli en bra dag, det har jag bestämt mig för.
I skolan väntar både fotografering och en svenska redovisning..! Sen fortsätter planerna med...haha, jag vet inte? Har inte bestämt något, så vi får se vad som händer! Kanske att det blir hem och ta det lungt? Troligtvis. Vi hörs efter skolan iallafall, ha en bra dag!

Haha en vecka sen nu!


We're all right where we should be


Shopping

Jag och Maja drog in till stan direkt efter skolan, mobilbloggade där ifrån men det är alltid nåt strul? Inlägget har iallafall inte kommit upp? Hel skumt! Det blev iallafall lite shopping för oss båda, tänkte visa er allt i helgen! Vi tog en fika och vilade benen, snackade galet och hade det grymt trevligt! :) Nu har jag precis betat igenom min redovisning jag ska hålla i imorgon, så tänkte belöna mig med lite Tv-tittande nu! Vad gör ni ikväll? puss


Seg start

Godmorgon, hoppas allt är bra med er! Vaknade för en liten stund sen och ska försöka ta mig upp och börja göra mig i ordning snart. Har tappat en hel timma idag, var så trött att jag snoozade ett par gånger.. Så har drygt 40 minuter på mig att göra mig iordning nu! Får skynda mig , vi hörs senare! :) ♥



RSS 2.0