Here we go again

Jag börjar komma på benen igen men trots det är mina dagar fortfarande väldigt enformiga. Så mycket vila jag fått dom senaste dagarna har jag nog aldrig fått i hela mitt liv. Det här lovet blev inte precis som jag hoppats på, jag känner mig forever alone och väldigt instängd. Riktigt rastlös är jag dessutom och inte blir det bättre av att sitta inne och se hur våren tar fart utanför. Nej, fy så trist allt det här är!! Jag tänkte dock bryta upp det här inlägget med lite bilder från fotbollsturneringen i fredags, kommer ni ihåg? Jag hade nästan glömt bort det i och med att jag blev sjuk. So here we go!






Sick

Min uppdatering suger. Men jag är sjuk. Efter lång väntan på sjukhuset idag visade det sig att jag åkt på influensa. Dom få timmar per dygn jag klarar av att sitta upp prioriterar jag annat än datorn. Efter två dygn är jag redan galet less på skiten, men jag är ändå glad över att det kom nu under lovet! Jag har nu chans att vila upp mig och bli frisk. Vi hörs helt enkelt när jag har orken till det igen, och hörrni.. Njut av lovet!


inspiration






Nio dagars ledighet väntar

Jag mår skit rent ut sagt! Det är ett under att dagen gått så bra som den gjort. Nu tänkte jag fira in det så väl efterlängtade och välförtjänta lovet med en lugn hemmakväll. Hur tråkigt det än låter (och känns) så är jag nog illa tvungen. Det är som energin runnit ur mig totalt. Känner mig helt tom. Kul start! Lovar att visa er bilder och berätta mer om dagen så fort jag fått tag på bilderna. Puss!




Nu gäller det!

Godmorgon! Äntligen fredag och om några timmar väntar en veckas lov! Idag är det fotbollsturnering i skolan, är riktigt taggad! Vi i klassen fixade igår en plansch som dom som inte spelar ska hålla upp idag... Snygg va?


Jobbig dag

Gick och la mig i ett mörkt rum när jag kom hem och har sovit sedan dess! Det har varit en jobbig dag, då jag plågat mig igenom lektion till lektion med en sjuk huvudvärk och öm kropp ( Har haft ont bara någon petat på mig?)! Nu känns det dock bättre, efter några timmar sömn! Men en lugn och troligtvis tidig kväll väntar, måste vara pigg imorgon! Nu ska jag kasta mig i soffan och bara göra ingenting! - Soft!


Godnatt!

Efter en dag som den här kan jag inte vara annat än sliten! Ögonen svider av utmattning. Har försökt mig på lite plugg men kommer verkligen ingen vart, så det får bli morgondagens bekymmer! Hade tänkt hålla mig vaken till Big Brother, men inser nu att jag kommer somna innan dess.. Får spara kvällens program till imorgon! ( haha, flyttar fram allt till imorgon.) Det får med andra ord bli ett godnatt redan nu!


Taggar, träning!

Här laddas det med frukt och bra musik inför dagens andra träningspass, som går av stapeln om en liten stund! Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer, ska packa väskan och få i mig lite energi innan Maja och hennes mamma kommer. Puss!

Bjuder på en hyfsat ny bild på oss två. Rättare sagt två veckor gammal.


Fettisdagen



Igårkväll gjorde jag egna semlor, utan någon som helst tanke på att semeldagen var idag! (Gick dessutom helt ovetande ända tills en lärare knäckte ur sig det på vår näst sista lektion, haha) . Idag fick det dock bli maxis egna. Minst lika goda. Jag och Emma tryckte i oss varsin under eftermiddagen. Jag har även gjort något busigt apropå semlor. Jag gick upp tidigt imorse och fixade en egen semla och slog sedan in den så fint, la den i vår brevlåda. Det var något jag hade kommit överens om med vår brevbärare! Kul va? Han var nämligen lite avundsjuk på mina hemgjorda igårkväll.


Nytt

Slutade tidigare idag pågrund av att sista lektionen blev inställd, så drog med mig bästis in till stan en snabbis! Bytte ett par byxor och införskaffade lite bra och ha saker.  Ska prova på de nya produkterna "FIT ME" från märket Maybelline. Ska bli spännande!


Kvällens favorit









Ser ni någon skillnad?






Måndag, check

Då var veckans första dag avklarad, endast fyra återstår tills helg och lov väntar! Jag har fått en redovisning avklarat, annars har inte speciellt mycket hänt. Måndagar innehåller helt okej lektioner, vilket alltid får dagen att rulla på bra.

På bilden här nedan ser ni när jag och Saga tidigare idag fick för oss att testa något nytt! Att vi inte gjort det tidigare! Jag gjorde iofs ett försök i fredags, dock inte lika högt som idag! Man är inte så kaxig när man är där uppe kan jag säga( Även om det kanske ser så ut på bilden). Haha, höjdskräck har aldrig tidigare exciterat!


Ögongodis








Söndag

Otroligt seg morgon, men nu drar jag och möter upp Maja för en promenad och lite tjejsnack! Det får bli dagens träning, känner på mig att jag är för lat för att sticka iväg på något mer idag! haha. Men allt är bättre än inget alls.


Two pictures from the evening

..trevlig, rolig, mysig, ja det finns många ord som skulle kunna beskriva min kväll! Men nu är jag iallafall hemma och tänkte faktiskt sova. Mina ögon går i kors av trötthet och kommer nog somna med datorn i knät om jag inte stänger av nu. Men först tänkte jag bjuda på två bilder som togs under min slaskiga promenad hem förut. Det är sällan man uppskattar att komma in i värmen så mycket som efter en regnig och minst sagt slaskig promenad.. haha, och med det säger jag godnatt!


Trevlig kväll!

All tid jag tidigare la ner på att vika om alla kläder i min garderob, känns numer som helst bortkastad tid! Jag har provat kläder som en galning för att hitta just "det där" som jag var ute efter. Jag lämnar nu allt i ett kaos och åker hem till bästis! Ska bli mysigt att hänga där ikväll. Precis vad man behöver ibland. Ville mest önska er en trevlig kväll så hörs vi senare igen!


Laddar inför kvällen

Det blev några timmar på stan och två par byxor och ett linne fick följa med hem! Har sovit i en tiimma och laddat inför kvällen. Vi får gäster om drygt en halvtimma sen drar jag vidare hem till Emma igen för att spendera min kväll där!




Ge mig sol, gör mig brun igen!



Vet inte riktigt vad som hände med mitt ansikte på den här bilden, ögonen ser lite skumma ut!


20 saker om mig själv

1. Korvstroganoff och Lax är det västa som finns i matväg!

2. Jag lyssnar på all sorts musik

3. Jag känner mig trygg i mina vänners närhet!

4. Jag älskar twilight filmerna!

5. Min största dröm var att bli frisör eller jobba i en klädaffär när jag var liten!

6. Jag älskar barn

7. Jag är beroende av tuggummi

8. Jag är ganska envis.

9. Om 699 dagar blir jag 18

10. Jag har ofta beslutångest, även för de mest enkla valen.

11. Jag är 1.71 + en halv cm (den där halva cm är viktig) lång.

12. Jag älskar snö!

13. Jag tycker Matt Lanter , Zac Efron och Taylor Lautner är tre jäkligt snygga killar!

14. Jag har fem bloggar jag följer dagligen

15. Jag älskar OC och Gossip Girl!

16. Nervositet gör mig illamående.

17. Jag är jätterädd för ormar..

18. Jag har två roliga stockholmsresor att se fram emot i vår!

19. Jag har två drömmar i livet.

20. Jag är beroende av min iPhone och facebook.



Lördag

Den här dagen kommer tillbringas tillsammans med min fina vän Emma! Vi ska om en liten stund bege oss in till stan. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda och vad som där näst händer! Jag ska försöka fixa några tidsinställda till er som kommer dyka upp här under dagen! Så kika in här lite senare igen!

Bjuder på en gammal bild på oss två, två eller tre år sedan! Men en kväll som fortfarande känns som igår.


Äntligen!

Förlåt för min frånvaro! Men har inte haft någon större lust att blogga pågrund av personliga skäl! Men nu är jag
tillbaka. Äntligen helg, otroligt härligt! Hela dagen har varit riktigt grym, hängde med Emma hem en stund efter skolan. Vi slängde ihop en sats med muffin och friade (firade? haha) in helgen! Kvällen ser ut att bli lugn, får passa på och mysa med familjen!




Torsdag, en dag kvar till helg!

Klockan ringer, jag vaknar till, men stänger av och somnar om igen! ( Detta på loppet av bara några få sekunder) Vaknar en kvart senare med ett ryck och inser att jag glömt bort att det är skola! Var helt hundra på att det var lördag och att bara glömt stänga av alarmet! Haha, läskigt hur drömmar kan övergå till "verklighet"! Men hur som helst, godmorgon! :)




Memories

Den här låten väcker så många minnen! Den spelades flera gånger varenda dag på musikkanalen under våran senaste Thailandsresa. Det är som att tiden spolas tillbaka när den spelas, som att man ännu en gång står vid poolkanten beredd att hoppa i. Eller när man vaknar på morgonen och möts av den där värmeväggen utanför dörren. Fast vet ni? Jag tänker inte ens försöka förklara hur fantastisk vår resa var, hur många nya upplevelser jag fick uppleva, hur otroligt många nya minnen jag kan bära med mig i livet eller hur ofattbart grymt bra vi hade det! För hur mycket jag än skulle försöka kommer ingen någonsin förstå, vår resa stannar inom familjen! Jag behöver inte övertyga er för att bevisa det!


Just nu finns det inget jag hellre vill än att åka tillbaka! Få göra om våran resa en gång till, få uppleva allt igen, träffa alla människor man lärt känna och få upptäcka nya sidor av landet! Nästa gång vill jag se mer av hur människorna där har det. Kanske besöka ett barnhem? Jag vill ha en klarare bild av hur människorna i landet har det. Jag har trots allt varit där ett x antal gånger och det är klart jag sett hur folk lever och har det. Hur dom sliter i gassande sol och bor i fallfärdiga kojor. Det är hemskt hur folk i samma värld som vi kan leva så otroligt annorlunda.




Girltalk

Jag har kommit på att det bästa sättet för att få snacka oavbrutet är att ta en lång promenad! Hemma finns det alltid saker som stör. Jag och Maja tog vår vanliga runda på dryga timman och pratade om allt mellan himmel och jord. Så otroligt skönt. Tänkte fixa en stor kopp te och sätta mig och spela wordfeud en stund! Klar med alla dagens måsten. Underbart!


It's the most beautiful time of the year

Ännu en skoldag, ett prov och en inlämning avklarat! Den här dagen har varit riktigt bra. Slutade dessvärre vid halv fyra. Har hunnit med en hel del sedan dess och tänkte nu ta tag i lite plugg för att ha det gjort. Senare väntar en powerwalk med en vän, ska bli mysigt! Bjuder på en härlig bild från imorse, ännu en dm snö har anlänt.


Four things I want in my closet






Glad alla ♥ dag!



Ni har säkert sett den här bilden förr, men tyckte den passade otroligt bra idag! Eller vad säger ni? Idag tänker jag passa på och skicka några extra hjärtan till mina nära och kära, för hjärtan kan man väl aldrig få för många av? ;) Gör det ni med! Glad alla hjärtans dag på er!


Tisdag, kort dag!

Godmorgon! Kunde knappt ta mig ur sängen pågrund av en enorm trängsvärk, haha! Börjar lite senare idag, så kunde passa på och snooza några gånger extra! Lät klockan ringa i normal tid för att få en lugn morgon utan någon som helst stress. Hinna äta frukost, vakna till och göra sig i ordning i lugn och ro! Vanligtvis snoozar jag in i det sista och får dra ner på allt annat vilket allt för ofta blir att frukosten får lida. Till skillnad från de dagarna så sitter jag nu här med en stor kopp te och bloggar utan att behöva stressa! Ska om en liten stund gå och välja kläder och fixa det sista inför skolan! Ska fixa ett tidsinställt till er också! Ha en fin dag! :)


Gymnasieval, check!

Har vetat länge vad jag vill men ändå känt en viss osäkerhet! Jag har därför valt att vänta med mitt val trots möjlighet att skicka in det tidigare. För mig är det viktigt att den linje jag väljer är något som jag vill och väljer själv. Jag vill inte påverkas av andra och heller inte påverka andras val. Jag höll min vilja hemlig ett bra tag innan jag berättade både för familj och vänner. Nu känner jag mig säker på min sak och skickade idag in mina val! Ett steg närmare mitt mål!




Taggar för fullt!

Försökte mobilblogga i bilen påväg till skolan imorse, men det gick inge vidare! Blev en snabb runda på stan med Emma efter skolan! Tråkigt nog hittade jag inget av det jag var ute efter.. Får helt enkelt åka in någon mer dag och kolla igen! Nu taggar jag inför kvällens löprunda med bra musik och lite frukt! Snart så! Bjuder på en facelook från dagen så länge!


Om jag faller tar du emot mig då?

En riktig feel good helg har nu passerat! Jag har fått mellanlandat mitt i all stress, varvat ner och fått umgås med människor som får mig att må bra! Veckorna flyger helt plötsligt iväg och snart är det lov, otroligt behövligt om ni frågar mig! Nu ska jag återgå till Wallander som troligtvis börjar vilken minut som helst, vi hörs imorgon igen!


Nu jäklar!

Ännu en gång har jag tappat träningen! Jag kommer igång och håller på i någon vecka sen tar man en veckas paus och då är allt förstört. Att jag aldrig lär mig! Den här gången la jag mig sjuk och sen bara inte orkat ta tag i det! Men nu jäklar! Har satt ihop ett träningsmål som jag hoppas kunna hålla! Tre dagar i veckan ( sålänge möjlighet finns, ibland sätter skolan stopp!) fram till sommaren! Vissa dagar kanske man får vara glad om man hinner med en löprunda eller en powerwalk, men målet är att variera gym, spinning och olika pass! Jag börjar redan idag, men lat som jag är orkar jag inte dra iväg till gymmet! Så en löprunda och lite styrka får räcka!

Motivation? - Beachen 2012


Me and you

Tog med mig lillebror på ett litet äventyr till pulkabacken, väldigt uppskattat av oss båda! Vi har skrattat och lekt så mycket att vi missat att folk runt om gått hem och att mörkret börjat smyga sig på! Ibland är det bra att ha ett mindre syskon (och grannbarn) man kan leka med, det är ju bara trist att bli stor och att ständigt måste vara så "mogen"! Hur som helst hade vi en väldigt rolig och mysig stund tillsammans!


Rest in peace ♥


Ännu en musikikon har lämnat världen! Den här gången Whitney Houston.. Här hemma har hennes musik spelats hela morgonen, vissa låtar bättre än andra. Rest in peace!


yesterday



Fördrink hemma vid farmor och farfar, sen begav vi oss ner till restaurang friheten! Mysigt ställe, bra personal, grym mat och trevligt sällskap! Jag åt så jag mådde illa när vi gick där ifrån, så det får bli till att röra på sig lite extra idag! Fler bilder kommer under dagen, bland annat på kvällens val av kläder!


Happy

Den här kvällen kommer jag bära med mig länge! En otroligt mysig och trevlig kväll. Är dock helt slut nu, ögonen går verkligen i kors av trötthet. Tänkte lägga mig och smsa lite tills jag somnar. Jag har fångat kvällen i en hel del kassa mobilbilder som jag lovar att visa er imorgon, tills dess...godnatt! :)


Dinner tonight

Make up - check! Kläder - check!

Vart tog tiden vägen? På tjugo minuter har jag fått snabbfixa mig verkligen, men nu är jag klar och ska dra iväg vilken minut som! Ville mest önska er en trevlig kväll, så hörs vi senare eller imorgon igen! Bjuder på kvällens taggar-låt!


if you wanna change the world, what are you waiting for?



Död blick. Last summer.


My day look like this:

Godmorgon!
Nu: Välja outfit inför kvällen.
Sen: Pw med bästis och hunden!
Senare: Stan med familjen.
Ikväll: Middag 


Jag älskar..

att sova, mina vänner, ny städat rum, färgen turkos, långa promenader, musik, blogga, min dator, hämta lillebror på dagis, åka bil, soliga vinterdagar, träna, thailand, träffa nya människor, sommaren, facebook, färsk frukt, min iphone, tjejkvällar, att gå och lägga sig nyduschad i en renbäddad säng, shoppa, min familj, se på fåniga barnfilmer, ny städat rum, att skratta, alla gånger man har vikarie i skolan, sommaren, ledighet, känslan av att vakna och inse att det är fredag, gulliga sms, Gossip Girl, kläder, Twilight filmerna, ärliga människor, solbrända ben, leka med grannbarnen, lyckliga människor, att längta, pluggfria dagar, snö och självklart en massa mer!


Cozy time

Jag och Emma var inne på att dra ut en sväng ikväll, men när det väl var dags var ingen av oss speciellt taggade! Vi ställde in och stannade istället hemma! Jag hoppade i myskläder, fixade middag och har njutit av en lugn kväll hemma med mina favoriter! Myys. Fler inlägg är påväg, så kika in om en stund igen!




Fredag

Med rätt inställning och ett bra upplägg har den här veckan varit en av de bättre på väldigt länge! Men att vakna upp och inse att det är fredag och att man har hela helgen framför sig är obeskrivligt! Nu väntar några sista timmar i skolan innan ledigheten tar över! Ha en fin dag! ♥


Lyckan är total!

Brukar inte ta upp sånt här i bloggen, men den här gången är det helt oundvikligt! Jag fick mitt resultat från första delen av NP idag och är galet nöjd! Därav rubriken! Nu håller jag tummarna för att det fortsätter i samma riktning på de kommande proven! Jag har väldigt svårt att vara nöjd med vad jag själv presterar, så har det alltid varit! Därför känns det extra skönt att för en gångs skull få vara nöjd!




Crazy day









what doesn't kill you makes you stronger


Amazing

Fastnade i ett mycket trevligt telefonsamtal med en nära vän i över en timma! Ibland är det skönt att bara få prata ut även om det kanske inte handlar om något speciellt. Men att få lätta på hjärtat, rådfråga och bara upprepa gamla minnen kan vara underbart! La på med ett enda stort leende. Har precis läst på lite inför morgondagens nationella. Tänkte nu chilla framför tvn med en bit cheesecake! Vad gör ni ikväll?


Försök och föreställa er..

Idag var en sån dag då jag bara ville hem när vi väl slutat! Har haft ont i huvudet hela dagen och kände att jag bara behövde en powernap och något att äta. Men stannade och väntade på bror i en timma, allt för att slippa gå hem! När jag äntligen fått den där timman att gå med alla möjliga "försöka få tiden att gå"-metoder hoppade vi på cyken och begav oss hemåt. Men kom ungefär halvvägs, innan kedjan hoppar. Så det var bara att gå hem iallafall i snöstorm och minusgrader.. Hur skrattretande? Nu, ska jag sova en stund!


Godnatt



Det fick bli en tidig kväll för mig ikväll, något jag tror jag behöver! Lär inte somna ännu men tänkte ändå ge det ett försök. Rensa tankarna och bara vara. Vi hörs imorgon igen, godnatt! ♥


Start of something new

Idag var det dags för det första nationella provet! Det känns lite som att vi just påbörjat det sista kapittlet av den här boken! Efter alla nationella är det liksom tack och hej! Hur som helst kändes det jäkligt bra och jag kan därför inte vara annat än nöjd! Jag känner mig ovanligt lugn för att ha fullspäckat med prov och redovisningar framöver, vilket iofs är väldigt skönt! Jag kan för en gångs skull andas ut och njuta av stunden!

Dagens provmutor blev bland annat vindruvor..


Words



Några kloka ord och med det säger jag godnatt! ♥


Ny vecka

Idag var första gången på evigheter jag kände mig tagg för att kicka igång en ny vecka! Trots en natt med snålt av sömn kände jag mig pigg och dagen har rullat på riktigt bra! Fler såna dagar, tack! Bjuder på en låt som spelas flitigt just nu!


Borta bra men hemma bäst!

Efter två underbara dagar ute på landet i lugn och ro är jag nu hemma! Vi har haft det fantastiskt men som rubriken lyder är det faktiskt skönt att vara hemma igen! En helg bortom alla krav och stress var precis vad som behövdes. Ibland måste man åka iväg för att kunna koppla av, stänga av och strunta helt i alla studier! Hemma har jag svårt att låta bli och går ofta runt och känner mig stressad. Ikväll blir det en lugn kväll hemma, med mys framför tvn! ♥


Ny design





Vad tycker ni om förändringen? Jag tycker bloggen känns fräschare nu. Kan ni inte se den nya? Tryck f5.


Hot or not?


En kväll med oss

Vi är fortfarande kvar här ute på landet, vi lever i en bubbla utan tråkiga måsten! Vi har under kvällen suttit bänkade framför melodifestivalen, vad tyckte ni? Här har ni våran favorit! 


Like a child








Hej mitt vinterland!








Lickershamn

Har haft en lugn och skön kväll här ute på landet! Tre bilder får sammanfatta min och Emmas kväll. Vi sitter i skrivande stund och slötittar på någon film som går på TV, vi hörs imorgon igen!


Äntligen helg!

Härlig start på en förhoppningsvis härlig helg! Har haft Elli sen jag kom hem från skolan, vi har lekt en del här inne men valde till sist att trottsa kylan och begav oss ut en sväng! Nu ska jag packa, skriver mer snart!






Missnöjd

Efter en riktigt lång och trevlig promenad med Maja i 15 minusgrader möttes jag av ett berg med plugg! Det var bra mycket mer än jag vågat tro. Det var bara att ta tag i allt och nu ett x antal timmar senare börjar jag bli klar. Har troligtvis en redovisning på allt det här om några timmar, det får bära eller brista. Behöver sova nu, ögonen går i kors! Hur blev det såhär? Vårat sammarbete i gruppen brast någonstans längs vägen och såhär sista kvällen insåg man det. Kul. Är inte nöjd någonstans, men vad gör man? Får bita i det sura äpplet. Godnatt!


Tillbaka







Idag var jag tillbaka i skolan! Kändes bra att vara tillbaka, få träffa vännerna och ta kontroll över allt jag missat! Ska köra lite intensivt plugg nu innan maten, sen blir det promenad med bästa för att sedan avsluta allt plugg. Vi hörs senare!


Piggare







För lite omväxling här i bloggen så har jag faktiskt gjort något ikväll! Tog en promenad med Maja och hunden, skönt att få snacka lite samt andas in ny och fräsch luft (har inte varit ute på tre dagar) kom hem helt genomfrusen och tog då en varm dusch. Har mysit framför efterlyst med en kopp varm choklad och frukt! Känner mig redan piggare! Lutar åt att det blir skola imorgon!


Hemma, dag 3.

Ännu en dag hemma! Det här börjar (har iofs gjort det sedan första dagen) kännas enformigt och tråkigt! Mina dagar spenderas i soffan under mitt täcke framför Gossip Girl dag ut och dag in. Hela första säsongen har jag nu tagit mig igenom på bara några dagar. No life, I know!. Det jag annars kan längta efter, tystnad och lugn och ro, har jag fått en överdos av nu. Jag vill ut! Snart klättrar jag på väggarna. Känner mig instängd. Save me.



RSS 2.0