Here we go again

Har precis fixat en skål med glass. Hade tänkt lyxa till det lite framför Pretty Little Liars! Tredje gången jag ser samma avsnitt nu, en riktig nagelbitare rakt igenom! Som ni säkert vet vid det här laget är jag en riktig serienörd. Men nu börjar till och med jag känna att det kanske börjat gå för långt, när händelser i seren går ut över mitt humör och liv. Haha.. Det känns nästan som att man känner karaktärerna så väl att man lätt delar deras glädje och sorg. 
 
Bild lånad från google.
 
 
 

Längs havet

 
 
 
 
 
Tog en långpromenad längs havet tidigare idag. Vädret var på topp, så det var hur fint som helst! Dessutom var det skönt att få rensa tankarna i lugn och ro efter allt som händer just nu. Annars så har jag spenderat min dag hemma hos farmor, mysigt att bli ompysslad och serverad med chailatte, god mat och andra onyttigheter. 

Minijulafton

 
 
Idag kom min beställning från nelly, som jag beställde förra veckan! Har varit snabb ut i brevlådan varje dag nu, för att lika fort vända tillbaka med samma besvikelse.. Haha. Det är nästan som julafton när paketen väl kommer. Jag visar plaggen allt eftersom de används! :)

Pretty little liars

Onsdag vilket innebär pretty little liars-dag!! Idag har man dessutom turen att kunna vara hemma, så Jasmine kommer hit om en stund så ska vi repetera gamla avsnitt och självklart se dagens! 
 

Tisdag

 
 
Är det inte typiskt att vädret suger såfort man orkar vara ute igen? Har iallafall haft en mysig dag tillsammans med mina favoriter. Ska ta något att äta nu, sen kommer Emma! 

Top model

 
 Skit att den här bruden fick lämna Top model ikväll! Trodde stenhårt på henne. Hon körde schysst spel och blev bra på bilderna. Tycker för övrigt att årets säsong är riktigt provocerande. På riktigt, är de tio år??! Så mycket skitsnack bakom varandras ryggar, snällaaa väx upp! 
 
 

Egotid

 
Eftersom dagarna lätt blir enformiga här hemma, varierade jag filmtittandet med lite egotid! Gjorde en hårinpackning och ansiktsmask. Så nu känner man sig betydligt fräschare igen, bara det gör att man känner sig piggare också! 

Bättre och bättre

 
Försöker och härda ut de sista dagarna hemma nu! Förkylningen har börjat släppa, men huvudvärken och tröttheten är fortfarande kvar. Imorgon hoppas jag kunna dra iväg och hitta på något en sväng. Plågsamt att behöva sitta inne när solen skiner utanför. Tröstar mig själv med lite läsning, te och serier i mängder! :)

Designbyte

 
Som ni ser har jag ändrat lite i designen! Det här är bara tillfälligt, men som vanligt när det är dags att byta har jag idétorka! Så det kommer ändras lite efter hand som jag funderar ut något, ni får ha lite överseende! :) 
 

Smoothie

 
Ikväll har vi experimenterat lite här hemma! Familjen överraskade med en mixer och en himla massa smoothiematerial tidigare idag. Så vi testade oss fram och gjorde två olika sorter, som lite kvällsfika. Detta kommer bli min framtidna drog!

Dinner

 
Har mått skit hela dagen och nu är inget undantag! Skulle helst ligga kvar i sängen i myskläder hela kvällen. Men nu ska vi ha middagsgäster så det var bara att dra på lite smink och byta om! Trevlig kväll gott folk! 

Kvällens

 
Det här fick bli kvällens outfit, en bekväm sådan! Har börjat känna mig rätt krasslig, vilket kanske inte vore så konstigt med tanke på att hela familjen legat sjuka i veckor nu. Har bara väntat på min tur.. Annars så har jag haft en väldigt trevlig kväll hos moster med familj och vänner. 

Äntligen!

 
Det är fredag och jag har över en veckas ledighet framför mig! Otroligt härlig känsla. Jag har precis tagit en dusch och ska nu börja göra mig i ordning. Om en timma ska hela familjen iväg på middag! Vi hörs senare. :)

You'll Always Find Your Way Back Home

 
Har haft en härlig vecka, men det är som alltid skönt att komma hem igen! Jasmine och jag valde att spendera sista kvällen här hemma, så vi har precis ätit middag med min familj och sitter nu och pluggar inför sista provet. 

Playing with fire

 
 
Den här grabben är grym! Det har jag sagt från första början. Än en gång levererar han med en grym platta, här har ni en av mina favoriter! 

Äntligen!

 
Till skillnad från andra veckor är söndagsångesten som bortblåst! Även om man kan tycka att den nu om någongång borde finnas där. Det är som jag skrivit tidigare mycket som händer just nu, kontrollen tappade jag för länge sedan, men jag klarar mig konstigt nog ändå. Jag har i stort sett pluggat hela dagen och börjar faktiskt känna att det sitter nu. Så har gjort mig en stoor kopp te och tänkte lägga mig för att läsa i Sofis träningsbok. Det blir dagens belöning! 
 

Flyttar hemifrån

Imorgon flyttar jag hem till Jasmine och stannar tills torsdag! Kul med lite miljöombyte. Det svåra med de här längre perioderna är klädvalen.. Alltid lika svårt att bestämma kläder för en hel vecka framåt! Men det kommer bli grymt och den här gången väntar dessutom ett lov direkt efter! Ska fortsätta och packa nu. 
 

Dagens planer

 
 
Idag lägger jag all vaken tid på plugg! Det är sista rycket nu innan lovet. Har utöver alla prov en rolig vecka framför mig så jag känner mig rätt lugn. Ska försöka bocka av så mycket som möjligt nu, om en stund är tanken att jag och matteboken tar en promenad bort till en vän. Behöver experthjälp och det får jag där! 

En bättre kväll

 
 
Har haft en trevlig kväll här hemma framför melodifestivalen, med en massa gott. Känner mest illamående nu efteråt, men det var det nästan värt. 
 
 

Lördag 16/2

 
 
Har spenderat min eftermiddag hos frisören! Som vanligt är jag alltid så onödigt nervös innan. Men det gick fint, alla kluvna toppar är borta och jag gick där ifrån med ett betydligt fräschare hår! Huvudet kändes plötsligt ett kilo lättare, haha! Bilden ovan är tagen innan, resultatet får ni en annan gång! :)

Besatt

 
Som den lilla pll-nörd jag är har jag nu suttit i timmar och kollat igenom gamla avsnitt och en massa youtubeklipp. Fastnar ALLTID på youtube när jag väl är där, haha. Bra kvällsunderhållning iallafall. Hur som helst hittade jag klippet ovan, dör lite varje gång! Fast har ni inte sett till säsong tre bör ni nog inte se! 
 
 

En vecka närmare

 
 
 Spenderar denna fredagskväll hemma i ett par mysbyxor! Har bestämt att ta en lugn helg för en gångs skull, behöver det. Lite planer har jag självklart lyckats peta in, men mycket mer än så blir det inte! Avslutar med en egobild och önskar er en tevlig helg! 

 
Har ni haft en bra alla ♥;s dag? Jag har blivit bortskämd med fina och lite småroliga sms samt en massa choklad. Älskar choklad! Min söta lillebror kom hem från skolan med två handgjorda hjärtan, det gjorde min dag!  

Lite för mycket

Jag lever, men det är knappt! Det är så himla mycket som händer just nu och jag gör så gott jag kan för att hinna med! Instagram, facebook och alla bloggar finns det minimalt med tid till. Därav min frånvaro! Jag behöver ledighet nuu! Fast vem behöver inte? :)
 
Igår satt jag bland annat barnvakt inne hos grannen. Bästa energikällan!

Ögongodis

 
 
Killar blir automatiskt snygga om dom kan dansa! Så är det bara. Sitter och dunkar låten begging i lurarna, om och om igen! När refrängen kommer klickar jag upp videon och chackar dansstegen. 
 
 
 

Fyra dagar

Övertrött hela dagen. Däckade direkt när jag kom hem och vaknade lagom till middagen. Nu är tanken att jag ska försöka skriva lite på en inlämning, sen ta ett bad! Ikväll är dessutom en bra tv-kväll, så det vill jag inte missa. 
 
Måndagströtta brudar. Fyra dagar kvar till helg.

Dagens

 
Lät håret vara lite vågigt i topparna, ett par jeans och ett snyggt linne så var saken biff! Skyller den dåliga bildkvalitén på telefonen, men helt klart bättre än inget alls. 
 
 
 

Lunch i stan

 
 
Har varit inne i stan och lunchat med tjejerna! Trevligt med lite miljöbyte en pluggdag som denna. Tog en promenad både dit och hem, med musik i lurarna är det faktiskt himla skönt! Där emot kan snön gärna för försvinna nu, lite vår och bar mark vore inte helt fel. Nu skall jag återgå till plugget, outfit bilder kommer om en stund! :)

Lördag kväll

 
Har haft en lugn och mysig kväll hemma tillsammans med familjen! Vi har suttit bänkade framför melodifestivalen samt QX-galan. Nu tänkte jag avrunda och krypa ner i sängen för att läsa lite i min nya bok,  det har jag längtat efter hela dagen!

Bodylicious!

 
 
 
Det är sällan jag suktar efter böcker, men den här boken har stått på önskelistan länge! Träning är ett av mina större intressen, så det här kommer helt klart bli min inspirationkälla. Ser fram emot att få sätta mig in i boken! 
 
 
 

Fredagsmys

 
Ikväll har familjen varit iväg och firat farfar som fyller år! Vi badade bland annat jacuzzi, över 30 grader varmt! Mysigt. 

Instapics

           
 
Här har ni en liten uppdatering från min instagram! Ni hittar mig som @emiliabenneck om ni vill se mer! 
 

Friday

Finally weekend! Har precis fixat ett mumsigt mellis till mig själv och sitter nu framför datorn och kollar igenom lite bloggar. Den här veckan gick väldigt fort! Skämtar inte om jag säger att hälften av våra lektioner blivit inställda! Fler såna veckor tack! 
 
 
 

Jacket

Eftersom jag är i stort behov av vår och sommar nu, så har jag börjat kollat efter snygga vårjackor! Som vanligt är det en stor djungel när det kommer till just jackor. Men för en gångs skull vet jag precis vad jag letar efter, vilket borde underlätta. Men det är ju nästan svårare att lyckas pricka in precis de man vill ha. Hur som helst så har jag hittat jackor i liknande modeller, delar med mig av några medan jag fortsätter leta..
 

 
 

Vill också kunna

 
Gillar att sitta och kolla runt på massa inspirationsbilder, även om det mest gör mig frustrerad! Jag är nämligen riktigt kass på att måla naglarna. Det blir alltid fläckigt och fult, är alldeles för rastlös för att kunna sitta still tills det torkat. Men trots det vill jag gärna ha målade naglar, så jag fortsätter och misslyckas! I hopp om att någon gång lyckas. Haha.
 

Så mycket kärlek

 
 
Hämtade hem min solstråle från dagis idag! Har länge känt att jag borde springa över och leka, men skola och allt annat har tagit all vaken tid! Men nu när allt börjat lugna sig har jag bestämt mig för att lägga mer tid på henne. Blev iallafall bemött med världens kram på dagisgården, då smälter man ju lite! 

Fräscht och gott!

 
Har hittat mitt nya favoritmellis! Yoghurt med banan, cocos och nötter! Enkelt och gott. 
 
 

Bästa!

Älskar onsdagar! Slutar 9.15 och sen släpps alltid ett nytt avsnitt av pll! Det är ju så sjukt spännande just nu, går på nålar och väntar på de senaste! 
 

inspiration

 
Jag kan sitta i timmar och kolla igenom nellys utbud. Vilket kan vara lite farligt, vill ha allt! Kvällens favoriter är de två här ovan. Den övre vill jag helst bära redan imorgon!! Och den undre..på riktigt! Älskar glitter och älskar modellen. Kan inte bli mer rätt med andra ord! Blir nog att klicka hem båda två, hehe.
 

You make me smile

 
Idag har varit en bättre dag. Jag är så fruktansvärt glad över att ha vänner som bryr sig, lyssnar och får mig att le även när det är svårt. Ni gör allt betydligt enklare. 

Höjdpunkter

 
Kvällens höjdpunker. Semlor och top model. Jag är en riktig sucker för semlor, men inget slår årets första! 
 

Summer

 
 
 
 
 
 
Jag och en vän satt och planerade sommaren förut. Drömde oss bort och taggade galet. Just nu känns den fortfarande så himla långt bort, men längta kan man alltid göra! Slänger med några bilder från sommaren 2012.

Det blir bättre!

Jag befinner mig i en liten svacka just nu.. Bara totalt omotiverad till allt! Det går upp och ned, stundvis vill man bara gråta. Har haft några dåliga dagar och därav den sämre uppdateringen! Men ska försöka bättra på bloggandet. 
 

Miracles

 
Jag är nog en person som gärna tror på hoppet in i det sista. Flummigt skrivet. Men vill gärna tro att dödsförklarde, inte är döda, och att svårt sjuka alltid blir friska, osv. Som artikeln här ovan! Förstå sorgen för föräldrarna till den "döda" mannen, och den otroliga lycka när han senare visar sig vara vid liv. Såna mirakel tror jag på! Hur fånigt det än låter. För att läsa artikeln, klicka här!

Lördag

 
 
Bestämde mig lite hastigt imorse för att åka och fira farmor och farfar! Vi hade egentligen ställt in, på grund av att hela familjen ligger sjuk. Men eftersom jag är pigg, så har jag hängt där tillsammans med släkten idag! Vi har ätit gott och badat jacuzzi. Otroligt mysigt! Blev kvar där lite längre än tänkt, så jag hoppade av vid Jasmine på vägen hem. Där väntades mellomys, var det inte en riktigt flopp ikväll? Jag är en riktig mello-nörd, just saying! Så ni vet vad ni har att vänta er de kommande lördagarna. ;)

I want it

 
Funderar på att klicka hem den här! Sjuktligt snygg. Har spenderat en hel del tid på nelly.com, under tiden jag legat sjuk. Så har spanat in en himla massa snygga plagg som lär få droppa in i min garderob efter hand. Behöver fylla på vår och sommar utbudet, det ekar ganska tomt efter min urrensning.

Friday night

 
 
Två bilder som får sumera min kväll! Jag och Emma fick en rejäl promenad, trodde mina tår skulle frysa ihjäl. Men bortsett från det var det faktiskt mysigt. Vi hade som vanligt en hel del att ta igen och snacka om. Tyvärr har vi inte möjlighet att ses så ofta längre, det blir allt svårare att få ihop! Men när vi väl får till det har vi jäkligt kul ihop.

Sun

 
Medan jag varit sjuk har snön försvunnit! Så det var det bar mark och strålande sol när jag gick hem idag! Och om vi bortser från de få snöhögar som inte hunnit smälta ännu, så kändes det nästan som vår! Härligt. Nu ska jag och mamma iväg och handla lite, sen blir det ut en sväng!


RSS 2.0