Ibland kan även jag vara duktig

Har hunnit med en hel del nu ikväll, alla skolarbeten - check! Så jag kan sova gott inatt, utan att behöva oroa mig för hur jag ska hinna panikplugga imorgon..! Så skönt! Tänkte belöna mig själv med att soova! Ska lägga mig och smsa tills jag somnar, vi hörs imorgon! puss ♥


Nu drar jag iväg..

Nu sticker jag bort till Emma en stund! Känner mig jätte trött, så kanske kan det vara bra och komma hemifrån! Där inga sovmöjligheter finns. Har på sistone somnat i flera timmar efter skolan, haft sega kvällar och somnat sent pg.a att jag redan sovit..

 Vi hörs om några timmar! :)


Lär ha träningsvärk imorgon!


Är hemma sen en liten stund tillbaka! Helt död är jag också, benen värker och jag orkar inte gå en meter till! 1 mil lät mycket, och 2 mil blev det, fyy vad trötta vi var i slutet.. Ska hoppa i duschen nu, sen blir det att kolla igenom matten lite fort, sen fortsätter dagens planer..! ;)

haha gud vad jag älskar den här bilden! Jag ser ut att vara riktigt arg på Maja, men så var det verkligen inte!


what if


Känns som igår jag skrev och berättade om dagarna vid poolen/stranden! Då det jobbigaste var att resa sig från solstolen och gå drygt 8 meter till poolen, usch så jobbigt och ansträngande livet var! ;) Nu sådär 3-4 veckor senare, är livet helt omvänt! Äckligt tidiga mornar, långa skoldagar och sena kvällar av plugg.. Tänk om sommarlovet kunde vara lite längre..


Skola utan lektioner

Godmorgon, börjar inte förens 9.30 idag, skönt! Dessutom ska vi inte ha några lektioner idag, då vi istället ska gå en promenad på nästan 1 mil!? Dom måste tycka att vi rör alldeles för lite på oss? haha..Men som sagt, vi slipper lektionerna och har en betydligt kortare dag än vanligt. :) Ha det fint!


Imorgon låter bättre..

Hade tänkt plugga lite, men fastnade i telefon! Så får ta det imorgon istället, helt enkelt! Tänkte nog satsa på att sova snart, för att öka chanserna för att vakna upp helt frisk imorgon! Vad tror ni? Är det möjligt? - ingenting är omöjligt!


Keep going



Du lärde mig att le åt allt som var svårt. Du fanns vid min sida när livet var hårt! ♥


Lugn kväll

Nu blir det en stor kopp te framför tvn, true talent blir det som gäller ikväll! Ännu en lugn kväll kommer spenderas hemma, nu jäklar ska jag bli helt frisk!! Börjar känna mig galet trött på att aldrig må helt hundra..




Dagens/kvällens


Humör: Glad såklart!
Klädsel: Mys outfit, mjukisbyxor och en vit t-schirt!
Frisyr: En slarvig knut.
Smink: Mascara
Bästa: Mina favoriter, and you know who you are!
Sämsta: Har ett minne som en guldfisk idag..
Längtan: Thailand, helt klart!
Saknad: Ojj, svår fråga!
Händelse: Måste nog va när jag gjorde bort mig i gympasalen idag..haha!
Blogg: Maaajjaaas!
Låt: Sju sorger - Veronica Maggio.
Dagens drog: Mobilen


Jag är tillbaka!



Har haft en hel knas dag! Vet inte hur många tabbar jag gjort under dagens lopp..haha. Tillexempel började jag och Emma dagen med att tappa bort våran klass, ja ni läste rätt! Helt sjukt, vi gick igenom alla skolans klassrum men hitta dom verkligen inte? Annars har dagen varit helt okej! Drog in till stan efter skolan, hälsade på farmor och gick en runda på stan med Emma. Hittade två saker, visar bild sernare! puss


Bloggpaus!


Tänkte ta en liten bloggpaus, och lägga bort datorn över kvällen! Jag mår inge vidare, det började med en jobbig huvudvärk, jag somna i nån timma och vaknade nu ännu risigare..Frusen och ont lite här och var! Har känt mig lite kymig i flera dagar, så det är väl ett under att det inte brytit ut tidigare.. När vädret ändå är som det är, känns det lite mer OK att stänga in sig här hemma i mjukiskläder osv, det är ändå inget uteväder! Tänkte passa på att ta igen lite plugg och sånt, jag missat under helgen!

Kanske att det dyker upp ett inlägg senare ikväll, men troligtvis inte! Får se hur jag mår helt enkelt. Om inte annat hörs vi imorgon, puss.




Måndag avklarad!

Jag klarade mig ifrån att somna i skolan! Har hållit igång hela dagen så antar att jag inte hunnit känna efter..haha! Nu är jag iallafall hemma, jag och Emma har precis käkat lite mellis och ska snart fixa lite jobb nu, puss!


Trött tjej idag..

Då börjar en Ny vecka med Nya tag! Känner mig riktigt trött idag, blev inte många timmars sömn inatt.. Vaknade som natten innan vid 3-tiden av det hemska ovädret! Otäckt att behöva vakna av rejäla smällar.. Sen kunde jag inte somna om! Kanske att jag somnar i skolbänken idag igen? Det gjorde jag ju två gånger under en period i åttan..haha! Vi hörs efter skolan.

Oj vad man kan sakna vissa stunder! Om tiden ändå gick att spola bakåt, hade inte det varit rätt häftigt?


Kallt!


Ännu en helt awesome kväll! Vi drog ner till hamnen med några boys, hängde där en stund, snackade och hade det väldigt trevligt! Vart tog alla varma och sköna sommar kvällar vägen? Ikväll var det allt annat än varmt, brr! Kom iallafall hem för en liten stund sen, så tänkte lägga mig och smsa lite nu tills jag somnar! Vi hörs imorgon, puss!


Trevlig kväll!

 

Lyssnar på musik och gör mig i ordning! Ska träffa Emma om en liten stund, får se vart vår kväll slutar!? Det är något man aldrig vet! Vad gör ni ikväll? Hoppas ni får det trevligt, så hörs vi senare eller imorgon! :)

Bjuder på en halvgammal bild!



S(k)öndag!


Åh, vilken härlig Söndag jag haft! Drog in till stan för att luncha med Maja, tog en runda i affärer osv. Köpte med oss godis och drog hem till henne för att se film. myys. Vi avslöt med en lång cykeltur och en hel del snack! Tänkte hoppa in i duschen nu innan maten, och tagga inför kvällen! :) Hörs snart!



Hemsk natt

Godmorgon, då var helgen snart över! Tycker den har gått lite väl snabbt?

Vilken hemsk natt det har varit! Vaknade vid 3-tiden av att det var värsta ovädret utanför, sen kunde jag inte somna om! Blixten slog ned varannan sekund, hela rummet ljusna upp, fy! Somnade efter nån timma när allt lugnat ner sig iallafall! :) Ska snart börja göra mig i ordning, ska möta upp Maja vid 12-tiden.


Bedtime!


Har haft en väldigt lugn och skön hemmakväll! Nu blir det sova igen som gäller, det är trotts allt en dag imorgon med! Imorgon har jag dessutom grymma planer, puss!

Ska drömma mig bort..


väldigt sliten


Har precis konstaterat att jag nog är väldigt sliten efter första skolveckan! Trotts att jag sovit en perfekt nattsömn på 10 timmar  så somnade jag i 3 till nu..haha! Nu blir det mat, favoriten tacos! yeeh. Ikväll tänkte jag faktiskt bara göra lite småjobb på datorn och sen njuta av en lugn hemma kväll. Tror det kan behövas. ;)


Perfekt


Följde med familjen ut till vårat sommarställe och åt glass! Hur mysigt som helst. Riktigt skön sensommar dag, vädret är helt perfekt! Soligt och en skön tempratur, sånna här dagar vill man fler av!! Sitter just nu och kollar på fridrott på TV, funderar på att ta en powernap om en stund!


Lördag morgon!

Gomorgon solstrålar! Känner mig riktigt utvilad idag, sov hela 10 timmar inatt vilket var väl behövligt. Dagens planer är fortfarande ganska oklara, kanske att jag tar en hemma dag? Det återstår att se! :)


Lite uppdate.


Har ni haft en bra fredagskväll? I hope so. Jag och Nadja drog till ishallen och kollade på hockeymatchen, snackade galet och hade det väldigt trevligt. :) Alltid lika trevligt att träffa den bruden! Har hängt inne vid grannen en stund och tänkte faktiskt sova snart! Ska kolla igenom lite bloggar, mejl och facebook först bara!

Vi hörs imorgon!


Snygga brudar!


Oj gud, har så mycket bilder jag inte hunnit visa er! Tänkte börja här och nu! Bilderna är från en dag med min fina vän och släkting Lollo! Hennes blogg hittar ni för övrigt här! Vi hade en grym dag tillsammans i slutet på sommaren, tog en massa härliga bilder osv. Här har ni resultatet, lär dyka upp fler bilder med tiden! :)











Förvarning!

Kom hem för en liten stund sen! Lånade med mig Elli en sväng och nu som först har jag tid att uppdatera er! :) Ska äta när som, sen sticker jag iväg för att träffa Nadja. Kommer bli grymt! Tänkte fixa ett tidsinställt inlägg åt er, då uppdateringen kommer vara lika med noll tills jag kommer hem. :)

..haha helt normalt!


Helg!


Då var det helg! Så sjukt skönt, trotts en lång dag har allt rullat på otroligt bra. Fick helt oväntat en ny tjej i klassen, som var och hälsade på idag! Ska bli spännande och lära känna henne. :) Drog med Emma hem även idag, vi hade tänkt och göra alla läxor nu, så vi kan njuta av helgen fullt ut! Skönt! Vi hörs, snart! :)

Bild från idag.

 


fredaag

Godmorgon, äntligen fredag! Länge sen man uppskattade det nu, under ledigheten såg alla dagar lika ut. Så på sätt känns det faktiskt skönt att få njuta av helg igen. :) Vi har dock fått ett rätt kasst schema på fredagar, vi som tidigare slutat 11.25 slutar nu 14.35! Drygt! Uppdaterar er senare igen! :)


Godnatt!

Har haft en mysig kväll med Emma och bror! Vi slängde ihop en äppelpaj som lite kvällsfika! Perfekt sysselsättning när vädret är som det är. Vad har ni gjort ikväll? Nu ska jag lägga mig och smsa tills jag somnar, awesome!

Såg att jag blivit taggad i ett foto på fb! Duktiga tjejer or what? haha..


Regn!


Sitter hemma vid Emma och latar mig! Vi har precis fikat lite och nu sitter vi med varsinn dator och glor. Skoltimmarna flöt på riktigt bra idag, och jag mådde mycket bättre efter en alvedon. skönt! Angående frågestunden, så lär det bli lite försening. Svarar såfort jag kommer hem! Hej! :)

Hur mysigt är det inte att sitta inne när regnet vräker ner utanför? :) Älskar att sitta och titta ut, när det är så. Mindre kul blir det dock när jag ska börja röra mig hemåt..haha!


Oturen hinner alltid ikapp!

Godmorgon!

Hur är det? Här är det inge vidare, vaknade och insåg att jag inte alls mår nå bra! Kände redan igår att det var påväg, och nu känns det verkligen! Fyy, har inte tid med det här just nu..Får försöka bita ihop, ta en alvedon och klara mig igenom skolan. Hoppas ni mår bra iallafall! Vi hörs efter skolan.


What makes you beautiful



P.s glöm inte frågestunden!


true tallent

Någon som kommer se det ikväll? I will.


Take it easy


Har bockat av alla måsten så tänker bara ta det lugnt resten av dagen! Så skönt, är riktigt sliten. Skolan gick bra, mjuk start! Har för det mesta bara gått igenom planeringen inför terminen och snackat om sommaren! Nu tänkte jag försöka få tag på lite bilder åt er! :) Hörs!


Onsdag 24/8 - dag två!


Idag börjar allvaret, lite mer på riktigt! Känner mig riktigt trött idag, fick snooza 4 gånger för att få upp ögonen.. Äsch jag lär inte vara den enda som är trött! Ska rota igenom min allt för stökiga garderob nu, sen blir det frulle! Puss ♥


Nu sova?


Vilken fullspäckad dag! Men sånt gillas. Känner mig dock rätt färdig nu, så lär väl somna snart! Har haft en grym kväll nere på hamnen med Emma och några boys! sweet. Nu ska jag chatta vidare med lite vänner på fb sen sova! hörs imorgon :)


Första skoldagen!

Var riktigt chill! Satt mest och snackade, körde lite lekar och lärde känna vår nya mentor! Imorgon börjar allvaret på riktigt, med vanliga lektioner osv. Nu tänkte jag möta upp Maja för en pw. vi hörs. :)

Saknar..!


upp och iväg..


Liite segt att klockan ringer klockan 06, men slapp snooza en endaste gång! Nu, tagga inför första skoldagen! Vi hörs i eftermiddag! pusss

bild från i våras, var fan tog tiden vägen??!!


Sommaren 2011



Om ni bara visste vad jag dratt mig från att behöva skriva det här inlägget, vill inte riktigt inse att sommarlovet börjat nå sitt slut.. Om några timmar är vi tillbaka i alla vanliga rutiner igen. Känns både lite hemskt och skönt.. känslorna är så många!

Men iallafall, vart ska jag börja? Sommaren 2011 har varit helt fantastisk på alla sätt och vis! Trotts att veckorna flygit förbi..Som dom konstigt nog alltid gör. Kommer sakna all frihet! Att kunna göra vad man vill när man vill. Alla sena utekvällar. Det finns så mycket jag kommer sakna. Ska spara alla härliga minnen och plocka fram dom när det är som mest behövligast. Jag har levt livet och njutit av varje ledig sekund. Och det är det viktigaste, sen struntar jag blankt i att vädret inte varit det bästa! Ledighet var det viktigaste.


Bildbomb från sommaren kommer om några dagar!












Check!


Hår inpackning - check! Ansiktsmask - check! Nystädat rum - check! Val av kläder tills imorgon - check! Nu..sova och tagga inför morgondagen! Fasar redan nu inför alarmet..haha fy! godnatt ♥


Samlar energi!


Blev 6 km powerwalk! Riktigt nöjd faktiskt. Har hängt inne vid grannen en stund. Grannbarnen kom hem från utlandet idag! Så var tvungen att springa in och kolla hur dom haft det, härligt att se dom igen! Bruna och fina! Nu håller jag på och försöker samla energi till kvällens måsten.. Vilket är en hel del!


duktiga tjejer!

Nu är jag hemma från min sista jobbdag för den här sommaren! Lite delade känslor där.. Ska sticka iväg för en PW med Majsan. Hej på ett tag! :)


Last day!



Förlåt för en urkass bloggdag igår! Men tiden räckte inte till.. Om jag skulle sumera den lite snabbt, så var den minst lika bra som alla andra dagar. Jobbade några timmar, träffade Larsson, lekte med Elli och bakade. Har sovit lite halvdåligt inatt, men är bra mycket piggare idag än igår..Ska tagga för en sista jobb dag, känns både skönt och tråkigt. Vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem! puss



surprise!

igår kväll..

Jag, Emma och Vendela hade fixat en överrasknings tjejkväll för Maja som fyllt år! Allt började med att jag lurade med mig Maja hem till Emma (där tjejerna väntade) , där det dunkade musik på låångt avstånd kan jag säga.. haha. Sen åt vi mat tillsammans och taggade galet inför kvällen. Majas mamma hade fixat biljetter till tiljans så vi drog dit. Hur mysigt som helst och tur med vädret hade vi! Det hade regnat hela dagen men det sprack upp lagom till kvällen. :) Vi var fyra tjejer som delade på 9 filtar, haha perfekt! Sen tillbaka till Emma för efterrätt och spel-time! "med andra ord" är liksom våran grej! ;) Gav presenter och hade det hur trevligt som helst! :)

Var i början av sommarlovet vi sågs allihop senast.. Så det var på tiden att ses igen! (Fler bilder kommer upp imorgon! )










Taaggaaa joobb!


Godmorgon, det var riktigt svårt att inse att det var dags att vakna nu när klockan ringde.. Är svin trött! Blev en sen kväll igår och nu väntas det jobb! Lovar att uppdatera er senare om gårdagen med en massa bilder osv! Nu ska jag fokusera på att klara av jobb timmarna! :)


Lördag 20/8

godmorgon..!

Hade tänkt börja dagen med en springtur, men var alldeles för trött när klockan ringde.. Kvällen/natten blev sen, så det blev inte många timmars sömn för min del. Men kvällen var g-r-y-m! Vi var och firade två olika släktingar som fyllt år. Kul att träffa dom igen! :)

Såg att ni frågade om min outfit igår!
Jeans - Linne - Kavaj - Smycken - Höga klackar!



Nu drar vi!

Kläder – check. Hår – check. Smink - check. Nu är jag redo för kvällens planer. Lär vara borta hela kvällen, så vi hörs senare eller imorgon! Trevlig fredags kväll på er allihop! ♥

Här har ni en outfit från ett bröllop nu i sommar! Gillar klänningen, starkt.


Fixar mig


Har börjat rota igenom garderoben! Hade en klar outfit till kvällen, men på villkoren att det var fint väder. Nu vräker regnet ner, så det höll ju inte! Har iallfall duschat nu, så väntar på att håret ska torka.. Det där att jag skulle hinna sova, nja! Får spara det till natten istället. :)

Vill ha tillbaka färgen! Håret bleks ju så sjukt mycket nu under sommaren..Så är fakitskt blond igen! Vilket jag också trivs i.. Lär bli mörkt igen, under hösten!


Hemma!

Vilket tråkigt väder, att vara ute i! Vi fick springa mellan affärerna för att försöka undvika att bli genomblöta..vilket vi blev ändå!? Är iallafall hemma nu, åt precis en sen lunch. Tänkte hoppa i duschen nu, sova och sen börja fixa mig inför kvällen! :)


Mobilinlägg - stan

Nu befinner jag mig inne i stan för att fixa några ärenden! Vad gör ni? Hör av mig när jag är hemma igen. puss ♥


Tänk om!



Tänk att få spola tillbaka tiden till den kvällen då bilden är tagen! Första kvällen av frihet och hela sommarlovet framför oss. Nu är den snart över..


Fredag den 19/8


Godmorgon, idag väntar en hektisk dag! Men ska försöka hålla er något uppdaterade iallafall, åtminstone så gott det går! :) Tänkte börja dagen nu med lite frulle!


Nice day!

Är hemma igen! Blev en heldag med Emma, helt awesome! Den tjejen kan man aldrig tröttna på, så är det bara. Nu kallar sängen, så vi hörs imorgon igen! puss ♥

Haha, kunde inte ha hittat en mer passande bild! Men det jag ville ha sagt är att med dig har man aldrig tråkigt!


Sommarens låt!



Riktigt grym låt! Nästan så man bara vill börja dansa direkt när man hör den. Love it!

Är fortfarande hemma vid Emma, vi sitter för tillfället med varsinn dator och väntar på att hennes mamma ska fixa mat till oss. haha. Pannkakor, det kan man nog kalla tradition nu. Pannkakor och tacos, det är det vi alltid äter tillsammans. Får se vart kvällen leder, vi hörs senare. :-)


Vi hörs senare!

Tänkte hänga lite hemma vid Emma idag, så drar nog dit när som! Ska bara rota fram nåt ur garderoben först.



Våren 2010, tidsfördrift på båten upp till stholm. Känns som igår..


Lite smått galen

Jag vill ha höst!

Tänk er allt snyggt man kan ha på sig! Både ute som inne. Kan ni inte hålla med om att hösten är en riktig mysig årstid? När man kan tända en massa ljus, kura ihop sig i flera lager filtar när höstovädret är som värst, för att inte tala om hur mysigt det är att vara ute! Jag älskar att få använda vantar, variera halsdukar till snygga och sköna mössor, osv. Om jag fick skulle jag nog ha både vantar och mössor på mig nu om kvällarna, men skulle nog se lite kul ut! haha..

Här är lite bilds från förra hösten!


" ett fel har uppstått" !?

Godmorgon!

Oj vad skönt det kan va med sovmorgon, ibland! Har ju jobbat hela veckan och haft klockan ställd på typ 8, så det här var rena lyxen. Så nu när jag är riktigt utvilad och kan tänka klokt ( vilket jag iinte gjort de senaste mornarna..haha) så tänkte jag fixa en klok frukost!

Det verkar vara något fel med blogg.se för tillfället, så kan inte ladda upp bilder! Så fick googla fram en bild, och hittade ingen mer passande, haha.


Några kloka ord


Life isn’t easy
and sometimes you just have to live with it
Or you can take control of it yourself
and make it worth living

 


Som en ny människa

Hej sötisar!

Somnade i två timmar, två långa timmar som känns som en evighet nu efteråt. Men såå nödvändigt. Snart blir det middag med familjen sen utgång för min del! Men först, ska jag fixa lite inlägg till er. ;)


Godmorgon världen!


Idag är en sån dag som egentligen inte bör existera! Känner mig inte alls taggad för att påbörja en ny dag..

Sitter iallafall och äter frukost, ska snart börja göra mig iordning ( läs, gå och lägga mig igen, för att sen behöva stressa ihjäl mig för att hinna..) Brukar bli så! Nej nu måste jag rycka upp mig, ska ge även den här dagen en chans.. Ska jobba några timmar, sen får vi se vad som händer! Vad gör ni idag?


hej svejj!


Jobb timmarna gick snabbt idag, skönt! Var helt död när jag kom hem, sjukt varmt. Hade dessutom klätt mig i en något varm outfit.. never again! Har precis ätit och ska duscha ur inpackningen fort, sen drar jag iväg! Tänkte våldgästa och dra med mig Emma ut en sväng,  mitt i deras inflytt! haha. :) nej, nu ska jag skynda mig!

Bildbrist på hög nivå! Bild tagen i juni förra året.


Nu sticker jag iväg..

..för några timmars jobb! Men är hemma om några timmar igen. Ha en härlig dag allihop, hörs snart igen! :)


Tisdag 16/8

Godmorgon, någon morgonpigg som är vaken? När alarmet ringde trodde jag att det var ett skämt, haha! Försöker ställa klockan lite tidigare varje dag, för att sakta men säkert förbereda mig inför nästa vecka..

Ska upp och fixa frulle nu, börjar jobba vid 10.30! Ser fram emot en lugn eftermiddag, kanske en springtur men annars inget inplanerat! Sköönt! Vi hörs när jag jobbat klart. puss

haha oj! Hittade en gammaaal bild på mig, från förra sommaren. Helt sjukt vad man förändras! .. och tur är väl det! haha..dör!


kvällen 14/8

Kvällen igår..

Den var grym! Har saknat alla kvällar med Emma något enormt. Tur att jag har en hel höst att se fram emot. Vi träffade iallafall på några boys, som faktiskt tog Emmas kamera. Haha, så det är dom ni har att tacka för alla bilder. Äsch, låter bilderna säga sitt, enklast så! :)










Förlåt!


Ojoj förlåt för den urkassa uppdatering jag haft idag! Ska försöka kompensera det nu ikväll, med några roliga inlägg.

Har förflyttat mig mella olika kalas hela dagen känns det som! En riktig kalas dag med andra ord. :) Var som sagt vid Maja tidigare idag, alltid lika trevligt. Sen snabbt hem, äta och iväg igen. Min a-kusin fyllde hela 4 år idag, åren springer verkligen iväg..haha låter som en gammal tant när jag säger så. Nu är jag iallafall hemma, har hoppat i mjukisbyxorna och tänker bara ligga här i sängen möjligtvis soffan och lata mig hela kvällen! myys.


Måndag!

Ny vecka med nya tag, även sista veckan på det här härliga lovet.. :)

Har varit iväg och jobbat några timmar och kom precis hem! Ska snart kasta mig iväg igen, men först är det lite att fixa med. :-) Vid 3-tiden bär det av till Maja för att fira henne lite. puss på er.


Grattis finaste du!




Åh stackarn, sjuk på din dag! Hoppas den blir minst lika bra ändå, trotts omständigheterna. Stora grattis kramar till dig gumman! Love!


Love it!

Har haft en awesome kväll, blev dock rätt tidig hemgång för min del! Emma var så duktig och tog med sig kameran ut ikväll, så visar er bilder imorgon. :) Fick föresten två bett på magen? haha, av nåt djur. Skit ont gjorde det, visste knappt vad jag skulle ta mig till? Men fick något som bedövade..puh! Hel skumt iallafall.


Gasch, vad jag älskar alla dess sommarkvällar! Tänker ta till vara på varenda en som återstår!


Mobilblogg , är med Emma.

Som rubriken lyder så är jag hemma vid Emma! Ja , ni läste rätt! Hon är hemma, dock bara för idag! Så vi sitter här och ritar faktiskt och lyssnar på musik. Ska snart hem och äta tror jag , så skriver mer då! :) puss!

Söndag 14/8


Godmorgon, hur är det?

Oj så trött och sliten jag känner mig.. Blev sent igår, kom i säng vid 04-tiden. Fast det var en helt klart grym kväll och natt. Nu tänker jag borra ner mig under täcket igen och det med gott samvete. Vi hörs...senare. ;)


60 minuter


Somnade brevid bror, så nu är jag utvilad och glad igen! Hur skönt som helst, haha! :) Ska snabb städa rummet, välja en outfit för kvällen och fixa mig nu. Vi får gäster om drygt en timma. Grymt!

Haha ignorera min mun, är ni snälla! :)


Vaaarmt

Oj, vilket väder det blev! Stålande sol och hur varmt som helst. Hade gärna legat på stranden, liksom passa på och ta till vara på dom sista riktiga sommardagarna nu! Medan vi ännu kan. Har istället hängt inne i stan hela dagen, i alldeles för mycket kläder..Puh, vad varmt det var! Vi såg på någon föreställning och lunchade. Men det var minst lika mysigt det, som en dag på stranden! ;)




Lördag 13/8

Godmorgon solstrålar!! :)

Shitt vilken träningsvärk jag har idag..usch! Kom knappt ur sängen, så ställde in morgonens runda. ;) Har precis gjort mig i ordning lite snabbt, och skall när som åka iväg en sväng med mamma.


Ibland måste man våga för att vinna!



Trevlig fredags kväll allihop!

Tog en till springtur nu ikväll, jäkligt skönt nu efteråt måste jag medge! Var tvungen att inviga mina nya löparskor, riktigt sköna. Känns som man flyger fram! Hur härligt som helst. Nu kan jag gotta i mig godis med gott samvete!



Snart ett år sen..


Myys!

Har precis hoppat i myskläder och bäddat ner mig i soffan med täcket! Tänkte kolla igenom lite småjobb på datorn, sen ta det lugnt! Känner mig sjukt trött idag! Vad ska ni göra idag? :-)


Duktig tjej!


I vanliga fall brukar jag vakna nu? Men idag har jag varit ute på en 4 km springrunda, duschat och sovit en stund till! Inte illa.


Nu börjar det!!

Godmorgon everyone! Känner mig galen som är uppe såhär tidigt! Maja har nämligen dragit med mig på en springrunda om en liten stund, nu jäklar ska sommaren tränas bort! Vi hörs senare, nu väntar lite frukost! :)


hösten kommer snart..



Det är nu om kvällarna man märker att sommaren snart är över, och att hösten är på g! Det blir allt kallare, och framförallt så blir det mörkare för var kväll som går.. Det var helt natt svart när jag gick hem för en stund sen.. Godnatt på er iallafall! ♥


Maja och Emma



Har varit med dom här två brudarna idag! Dom får mig alltid att må bra oavsett vad. Älskar er!! ♥

I´m lying


Blixt och dunder!

Kollade mejlen och hade helt glömt bort dom här bilderna! Emma fångade dom nu för nån vecka sen när det var som värst väder. Rätt häftigt!







Onsdag 10/8

Godmorgon solstrålar! Sover ni?

Jag hade ställt klockan på 9.00 idag, skulle ha jobbat nu på morgonen! Men det blev inställt, så hade med andra ord kunnat sova en stund till. Men tänkte att det kunde vara skönt att gå upp ändå. Jag har bäddat ner mig i soffan med täcket och kollar på barnprogram! Mysig start på dagen!


Nästa, soova!

Godkväll finaste!

Blev några timmars jobb nu ikväll, slöt vid tio och drog sen vidare ut med Larsson. Helt sjukt, galet kul! Börjar känna mig rätt färdig, trött och sliten efter den här dagen! Men det är sånt man får ta! :)

Jag har haft en riktigt härlig dag! Tog några timmar till häng med Elli och lillebror, vi förflyttade oss emellan olika lekplatser i 2 timmars tid. Dom tyckte nog det var jätte kul! Jag vet att jag lovat er bilder, men hinner inte redigera några nu.. Mina ögon värker av trötthet!



Jag som blondin i början på året!


Stressad!!



Har haft fullt upp idag! Inte en sukund har gått utan nåt att göra! :) Har precis duschat ska när som äta, sen blir det jobb ikväll! Har varit ledig i en vecka nu, så ska nästan bli skönt att komma "tillbaka" igen! ;) Lovar att visa er bilder från dagen senare, för just nu hinner jag tyvärr inte! puss


Snabbis!

Hej hopp!

Är vaken sen en tid tillbaka, ska alldeles strax upp och äta frukost! Men ville bara säga godmorgon innan.



Otäckt!



Har hängt med den här bruden ikväll! Vi har suttit ute nästan hela kvällen och snackt en massa. Gick hem till henne en stund i slutet. Helt stört, sprang hela vägen hem! Har aldrig varit så rädd, riktigt obehagligt faktiskt! Sträckte troligtvis vaden på köpet med, har fruktansvärt ont.. Ska man skratta eller gråta?

Tänkte bädda ner mig i sängen nu och läsa lite skvaller tidningar, som farmor var och lämnade igår! Det är liksom våran grej, varje vecka! Åh, min älskade farmor! Ni skulle bara veta vad hon gjorde ikväll.. :') Godnatt på er!




hörrni..


Förlåt..uppdateringen är som den är! Försöker hålla er något uppdaterade, iallafall så gott det går!

Har hängt inne vid grannen idag, varit och badat med barnen, lekt och haft det allmänt mysigt. Blev även utlåst från mitt hem, så fick stanna där inne och äta mat och så. Tur man har så schyssta grannar! :) Nu tänkte jag dra hem till Larsson och umgås lite med henne, även ikväll! Vi hörs senare. :)


Godmorgon på er!


Tänkte starta dagen med lite bra musik! Hoppas eran dag börjat på bästa sätt, vi hörs om en liten stund! Nu ska jag ta mig upp och fixa lite frulle.


Tur i otruren!




Vi bestämde oss för att avsluta med en bio! Eftersom vi inte var smarta nog att reservera platser, fick vi som så många andra slåss om de sista. guess what? Vi fick dom två sista!

Vi såg filmen kronjuvelerna! Bra, konstig och hemsk tre ord som resumerar filmen rätt utförligt! Det var ingen feel good film direkt men ändå så sevärd. Jag tyckte filmen var väldigt hemsk, tårarna rann rätt bra där ett tag.. Och då vill jag tillägga att jag väldigt sällan (typ aldrig) gråter till filmer! Men som sagt, sevärd!


Typisk bakdag!


Jag skrev ett inlägg tidigare idag, innan jag drog hem till Larsson, som tydligen inte publicerades? Konstigt! Har iallafall haft en jätte mysig eftermiddag, regnet öste ner utanför så vi gav oss på ett bak försök. Rulltårta!
Den blev väldigt söt men god och väldigt kladdig!


Söndag 7/8

Hej finisar!

Har haft en lugn och skön start, farmor och farfar var förbi en sväng. Ska börja göra mig i ordning om drygt en halvtimma ska jag bege mig bort till min saknade Larsson!


Ni är inte bortglömda..


Bara lite bort prioriterade! Har haft Emma här hela dagen och avslöt precis kvällen med film tillsammans med familjen! Där med min frånvaro. Ibland blir det så. 

Vi såg Maria Wern må döden sova, en otäck men bra film! Ett filmtips? Absolut :)




Underbart! ♥






Jag är helt såld!



Den här lilla prinsessan hade jag sällskap av igårkväll! En gladare tjej får ni allt leta efter! ♥


Sommarplåga 2002


Kommer ni ihåg? Brukade alltid dansa till den här låten, en riktig sommarplåga från 2002! Haha, kommer fortfarande ihåg den kassa dansen. Det är nog en låt som alltid kommer påminna mig om barndom :)


Härliga sommar

Sitter här nyduschad, dunkar musik och dricker cola! Precis som det ska vara. Ska ta hand om Elli ikväll, så väntar på att hon ska komma. Åh, har längtat så hela dagen. :)

Äch kör på osminkat ikväll!


sliten tjej



Nu är jag hemma igen! Har haft det grymt, men nu är jag helt död! Tänkte ta en snabb dusch och sen se en film med mamma!


Nu sticker jag iväg och njuter av värmen, sol och bad!



Kasst..

Hej bloggen! Hur är det? Med mig är det sådär.. är otroligt täppt i näsan, kan knappt andas. Har sovit lite halvdåligt hela natten.. Men jag har bestämt mig för att det här ska bli en bra dag! Ska hänga med min fina vän Maja, så det blir sol och bad som gäller!


Gott och enkelt!

Hej, hur mår ni? Bra hoppas jag.

Drog och badade med Nadja och Jesper tidigare idag, kul att träffa dom igen! Emma kom förbi en sväng i slutet och hängde sen med hem hit. Haha vi snackade nog hål i varandras öron, så blir det när man ses allt för sällan.. Som vi faktiskt gör just nu. Men det blir det snart ändring på!

Vi hjälpte till att fixa lite här hemma inför kvällen, då middagsgäster skulle komma! Så har haft en grym dag och kväll. Tänkte tipsa om en god, enkel och somrig efterrätt vi kört på två kvällar på rad nu. Melon i olika sorter uppskärt i tärningar med glass eller grädde till! Mums! Det är dessutom inte lika onyttigt som många andra efterrätter kan ha en förmåga att va.




Sol och värme!

Godmorgon på er!

Ser ut att bli ännu en solig dag! Får passa på och njuta nu, det är lovat regn till helgen. Har varit förkyld i snart 2 veckor och är fortfarande inte helt frisk, envisa förkylning.. Tänker iallafall ge mig på att bada idag, har hållit mig ifrån det tillräckligt länge nu. Ska palla mig upp och ta något att äta nu!


Dum Dummare


Jag och bror har laddat upp med popcorn och läsk, nu blir det film! Dum dummare, har du sett den? Ska tydligen vara en film i min smak? Återkommer senare med några passande ord!


Snart så

Har njutit av ännu en dag hemma! Dagens planer blev framflyttade tills imorgon istället, så fick vila upp mig idag med. ( Snart är jag nog frisk!) Fick besök av våra efterlängtade grannar som för tillfället bor på landet, så har gosat ihjäl mig med min saknade Elli! Nu väntas det mat med våra gäster! underbart! ♥


Kärlekssagan är slut!

Sveriges kanske snyggaste par är inte längre ett par! Har kollat runt lite och det verkar tyvärr stämma..
Kan lova er att båda kommer toppa singellistrona!!


Han är grym!


Har velat gå på hans made of pop konsert hela sommaren och kan lova er att det inte blev bättre efter hans framträdande på Allsång på skansen förra veckan.. åhh, jag vill..dit! Hade varit helt sjukt grymt!


Ni är inte bortglömda!

Hej hopp, sovit gott?

Förlåt för att jag aldrig hörde av mig igår kväll.. Kom hem sent och gick direkt in till bror och spelde spel och somnade till och med där.. Hade iallafall en jättemysig kväll med Vendela, nere vid strandpromenaden.






Jag är inte så svårövertalad..


Haha verkligen inte! Blir stan ikväll..igen! Vet inte riktigt vart min lugna hemma dag tog vägen? Men huvudsaken måste väl ändå va att jag mår mycket bättre nu?! :) Nåja, nu sticker jag iallafall iväg en sväng! Trevlig kväll allihop!


Soligt värre


Låg några timmar i solen och bättrade på brännan lite, tog sen en snabb dusch och följde med familjen iväg en sväng. Vi tog en promenad på hamnen, köpte glass och kollade på båtarna. Riktigt mysigt.  








bye

Lägger mig i solen med musik i lurarna, får passa på nu när solen äntligen visar sig!



vila

Idag visar sig solen från sin bästa sida! Klarblå himel och 25 grader i skuggan. it's wonderful.

Det blir det en lugn vila-upp-mig-dag för min del! Känner att jag behöver bli frisk nu! Vad ska ni göra idag? Nu ska jag rota igenom köket och ta något att äta. Puss



Godnatt fina du!

Nu har lugnet lagt sig som ett täcke över huset, tror jag är den enda som är vaken! Jag och alla dess äckliga djur.. Nu ska jag krypa ner i sängen och smsa lite tills jag somnar, natti. ♥


you make my day


Har haft en grym dag! Först stan med Lollo, lunch på Joda och sen lite häng på hamnen. Kvällen har spenderats inne i stan, kom hem för drygt en timma sen och nu är jag dööd. Det har blivit en hel del bilder idag, delar med mig av dom såfort jag fått tag på dom. 
 


Ska skynda mig..

Heeej, seg och skön start på dagen! Ska sätta fart och göra mig i ordning nu, idag blir det häng med Lollo som gäller. Återkommer senare, kanske att jag bjuder på en outfit? ;)

En kväll/natt nu i somras! Pyjamas tröja och jeans shorts, hot or not? hahah..


Jag saknar min galna vän något otroligt! Trotts att livet rullar på känns det att något saknas. Det är inte förens du kommer hem jag kan säga att allt är perfekt. kom hem! ♥

Min andra halva.  



"En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat "



RSS 2.0