Onsdag 31/7

Man sover sällan så bra som när man kryper ner i en alldeles renbäddad säng, och som pricken över i;et inget alarm som omedvetet stressar på. Idag är jag ledig och det firades med sovmorgon. Frukosten intogs ute på terassen som bestod av gröt dränkt i kanel och en kopp te. 

Hemmakväll

Det har regnat hela dagen. Fick skynda mig hem från jobbet under de korta uppehåll som var under eftermiddagen. Nu ikväll laddade jag upp med fikamys lagom tills Maja kom förbi. Perfekt kväll att spendera hemma. 

Bättre för stunden

Efter att ha jobbat väldigt intensivt och mycket under en period har jag nu gått ner till halvtid! Vilket faktiskt känns skönt. Märker bara på mina tre hellediga dagar vad stor skillnad det gjorde med mig, känner mig genast piggare och orkar betydligt mer. Så det här blir nog super!
 

Semester!

Mina senaste dagar? Dom har jag spenderat ute på landet med fokus på vila. Telefonen har jag haft avstängt med undantag för en liten stund varje kväll. Befriande är bara förnamnet! Kan inte minnas när jag var långledig senast, så det här är välbehövligt och otroligt uppskattat. 

Music

Igårkväll var Diggiloo turnen här, så jag och Jasmine tillbringade vår kväll där. Det var skönt att göra något lugnt som inte krävde så himla mycket av oss, utan vi satt där, pratade och lyssnade på musiken. Perfekt kväll! Dessvärre blev det bara två och en halvtimmas sömn innan jobb för min del.. Om jag var trött imorse? 
 

sooovmorgon

 
Jag som annars brukar ha svårt att sova ut när jag väl är ledig vaknade idag runt 12-tiden. Så underbart att äntligen få sova! Jag hittade precis dagens avsnitt av pretty little liars, så det skall jag lägga mig och se! Älskar mina lediga onsdagar eftersom det är då det nya avsnittet alltid släpps. 

Night in Visby

Imorgon är jag ledig och det firas med en kväll på stan med vänner. Trevligt värre. 

Kvällens val

 
 
 

Tankar kring mina morgnar

 
 
Att jag i stort sett varje morgon/natt cyklar till jobbet strax innan 05 har nu blivit en vana. Det är längre inget som är konstigt, utan det flyter på ofattbart bra. Mina morgonrutiner är till och med så inövade nu att hjärnan nästintill sköter allt själv när jag fortfarande går runt här helt nyvaken och trött. Vägen till jobbet har blivit min lilla stund på dynet när jag har tid till att bara vara, rensa tankarna och framförallt lyssna på samma spellista dag in och dag ut. Lite roligt är det att man kan förutse vilken låt som kommer härnäst utefter vart jag befinner mig, haha! Lika förutsägbart som att jag varje morgon möter samma gubbe med sina två hundar på samma ställe. 
 
Men det jag ville komma till var att jag haft sådant flyt med vädret. Peppar peppar.. Det har regnat en morgon och imorse blåste det storm, men bortsett från det har jag haft sol varje morgon! Vilket självklart underlättar allt. 

Wonderland

 Idag kom min beställning från Nelly som innehöll en söt bikini från Wonderland. Satt perfekt gjorde den också. Föreställer mig den till en snygg bränna i Thailand, även om den lär användas innan med!

Visby innerstad

Bilder från förra veckan när vi hittade en öde gränd att fota lite i. 

forgot to tell you about..

I helgen var det dags för släktträff ute i Lickershamn. Spännande att träffa människor jag inte visste fanns men som uppenbarligen tillhör samma släkt. Bäst av allt var dock bara att få komma ut på landet, andas ut, och bara få vara en stund. Jag jobbar på som en tok för tillfället så alla pauser är guld värda. 
 

Njuter med stort N

 
Har haft en av de bättre kvällarna på länge. Blev avsläppt inne i stan eftrer min och pappas middag. Jag och Jasse satte oss på en uteservering och bara pratade, njöt och spanade på folk. Vi blev till och med bjudna på en god drink, deni! Älskar dessa sommarkvällar. 
 

Sunset

Jag och pappa har haft en mysig kväll tillsammans. Vi köpte med oss lite mat ner till strandpromenaden, får passa på när resten av familjen är bortresta. Himla trevligt faktiskt. Vi tog även en sväng förbi vår båt och kollade av läget. Lite ensamtid uppskattas alltid. 

Lyckat

Hade en riktigt lyckad kväll ute igår. Mycket skönt folk ute om kvällarna vilket toppar det mesta. Sov kvar hos Jasse (Japp, hon har fått ett nytt smeknamn) inatt och cyklade hem nu under morgonen. Är fortfarande rätt trött, så ligger här hemma och försöker samla kraft inför dagen. 
 

Middag

Sitter ute på terassen och äter middag i min ensamhet. Familjen är iväg på olika håll och jag ska snart också iväg. Har sprungit runt på stan hela dagen i jakt på klänning inför imorgon, hittade en massa annat men inte det jag letade efter. Så typiskt! Nu ska jag alldeles strax ut och träffa Jasmine. Ha en fin kväll!
 

More pictures from our roadtrip yesterday

 
 

Bra start

Godmorgon! Startade min lediga dag på bästa sätt genom en beställning hos Nelly. Förhoppningsvis har jag min beställning redan i början på nästa vecka och då visar jag vad det blev!
 

Sandviken

 
Jobbade mellan 05-13 och därefter blev det stranden med familjen. Idag tog vi en tur till öns södra sida vilket slutade vid Sandviken. Har inte varit där sedan jag var på sommarkollo där för några år sedan. Vilken nostalgi och framförallt kul att få återuppta gamla minnen.  

En bättre dag

Underbart att få vara ledig en dag som denna. Jag har verkligen fått ladda upp med ny ork inför kommande arbetspass i form av sol och bad i mängder. 

Oplanerat

Det blev en spontan kväll på stan. Strosade runt, tog en glass och träffade på nya spännande människor. Blev även en hel del bilder som jag ska försöka lägga upp så snart som möjligt. 

Yesterday

 
Igår åkte vi ut till Tofta efter att jag slutat. Låg på stranden en stund innan vi alla gick upp till min moster m. familjs stuga. Är det något min moster kan så är det att laga mat och efterrätter. Vi fick som vanligt fantastisk god mat. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Familjen sov kvar medan jag och kusin åkte in till stan under kvällen pg.a jobb idag. Jag är dock glad över att jag hann ut en sväng!

Jobb i mängder

Det har varit sjukt mycket jobb de senaste dagarna. Jag känner mig helt färdig och ser verkligen fram emot att få sova. Imorgon är första lediga dagen på en vecka och oj vad det skall njutas. Hoppas på fint väder! Idag belönade jag mig själv med glass i solen innan jag även somnade där ute. 

Tröööött

Tre bilder från bröllopet igårkväll. 
Imorse var det på tok för svårt för att ta sig upp. Kroppen skrek efter mer sömn och sängen var sådär perfekt skön för att ligga kvar. Snoozade så länge jag kunde, tills jag insåg att jag började få jäkligt bråttom.. haha! Jag har så fruktansvärt ont i rygg och fötter att jag inte vet vad. 

Laddar om

Sitter och kastar i mig glass och dricker vatten för fulla muggar, allt för att få lite energi! Finns ingen tid till att slappa utan nu taggar jag om inför bröllopet! Det här kommer bli kul och att dessutom få joba tillsammans med sin bästa vän gör inte saken sämre! :)
 
 

Kvällsmys

Har haft en lugn hemmakväll tillsammans med Jasmine! Vi satt länge ute och åt, pratade och lyssnade på gammal musik från när vi var små. Trevligt med lite sällskap nu när familjen var iväg. 
 

Jobb, jobb

 
Jobbar de kommande fem dagarna nu, skulle ha varit ledig på måndag men fick ytterligare ett extrapass! Jag trivs bra och tycker mitt jobb är fantastiskt roligt, så jag klagar inte. Morgondagen lär dock bli en prövning, jobbar mellan 05-13 och en och enhalvtimma efter sluttid ska jag och Jasmine befinna oss ute på ett bröllop för att jobba extra. Spännande men kul!
 
Bild lånad.

Skevt

Blev inringt från jobbet tidigare idag, ska ta ett extrapass imorgon. Jag börjar 07 och för någon sekund tänkte jag för mig själv att det var skönt med lite sovmorgon. Innan jag insåg hur fel det lät, sovmorgon och klockan är satt innan 06.00?! Men jag som annars oftast börjar 05 är allt därefter sovmorgon. Haha! 
 

Stånga

 
Jag och lillebror ute vid stångaspelen idag. Vi var där för att heja på min andra bror och hans lag som deltog för andra året. Vädret har pendlat från grått till solsken, fram och tillbaka hela dagen. Nu till kvällen sprack det dock upp och blev varmt, passade på och ta en promenad bort till en vän och hämtade hem min cykel.

The best of the best

Jag saknar dig vännen och hoppas verkligen vi ses snart igen! Kollar tillbaka på alla bilder och saknar våra galna stunder. Ett år var för kort tid. ♥
 

Gray day

 
Gotland har till största del bjudit på spöregn idag. Jag fick köra ut till sommarstugan tidigare och längs vägen dit öppnade sig himmlen och det riktigt vräkte ner. På dom 8 meterna det är från bilen till stugan var man helt genomblöt. Passade på och ta ännu en lugn kväll fast hemma hos Jasmine. Så mysigt att sitta inne i värmen och höra regnet smattra mot fönstret. 

Bästa!

Det blev en supermysig och lugn kväll hemma hos Majsan. Vi bunkrade upp med en massa gott och satt länge och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Kom nyligen hem och hade egentligen tänkt se en film, men är för trött! Blir nog till att sova istället. 
 

Snabbis

 
Somnade i solstolen efter förra inlägget, såå skönt! Vaknade till doften av grillat, vilket är svårslaget. Nu ska jag alldeles strax dra iväg och träffa Maja. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. 

9/7-13

 
Fördelen med att börja 05 är att jag slutar redan klockan 13 och därmed har mycket av dagen kvar. Idag tog vi tillfället och åkte ut till Snäck för sol och bad i poolen. Härligt med havsutsikt från solstolen. 

L.Y.C.K.A

 En vecka utan telefon fick idag sitt pris! Äntligen säger jag bara. 
 
 
 

Home sweet home

 
Fick testa att köra fyrhjuling igårkväll, i långklänning, riktigt roligt var det! Nu är vi förresten hemma igen! Vi blev nyligen klara med allt och kan äntligen andas ut. Jag ska ta en dusch, sen väntar en sen middag i soffan framför någon bra film. Skönt att vara på plats igen!
 
 
 

Fest hela dagen

Det här har varit en bra dag. Grabbarna har blivit firade till max och festen är fortfarande igång. Jag är trött och frusen, likt många andra, men hade möjligheten att smyga in i värmen. Imorgon väntar en lång dag, då flyttar vi hem igen!
 

Sunset

Ikväll åt vi middag nere i Almedalen hela stora gänget. Vilket blivit lite av en tradition genom åren. Tur med vädret hade vi också, från att ha varit halvmulet under dagen tittade solen fram och vi fick en mysig kväll.

Vi ses snart igen!

Tre totalt oredigerade mobilbilder från mitt favoritställe. Sved lite att behöva lämna det redan idag, det blev lite för kort. Men jag planerar att åka tillbaka snart igen. Vi har nu förflyttat oss till ett nytt ställe och laddar om inför morgondagens fest. Spännande!

Snabbt hej

 Livet rullar på. Tre dagar kvar tills vi är hemma igen, vilket gärna hade fått vara mer. Har haft en mysig vecka, även om jag inte hunnit njuta så mycket av allt ännu. Jag och väskan har för det mesta åkt fram och tillbaka mellan landet och stan, men nu är jag långledig fram tills måndag. Telefonen har dessutom lagt av efter en dusch på jobbet. Rätt skönt faktiskt. Men ska ta tag i det när jag flyttar hem igen.

En sista kväll

Hade en trevlig kväll på stan i fredags. Åt middag med tjejerna och njöt av en sista kväll tillsammans. Vår fina vän har nu åkt tillbaka till Tyskland efter ett utbytesår här. Vilket känns väldigt märkligt och svårt att ta in. Ett hejdå är aldrig enkelt och även om vi försökte göra det så bra som möjligt var det jobbigt. Men vi ses igen!


RSS 2.0