Dress

 
Är på jakt efter en långklänning till ett bröllop nu i vår. Föll för den mörklila färgen, men den rosa modellen. Letar vidare, för finns det något roligare och mer rogivande än att kolla runt på kläder? 

Söndag -

 
 
Två hyfsat opersonliga bilder från dagen. Övningskörde till affären i förmiddags för att handa hem ingredienser till en morotskaka. Dagens fikagäster var bland annat fyramånaders bebisen Sally som fick bo i min famn under vistelsen här. Undre bilden kan ni skymta hennes rumpa, hon sov så sött medan jag spelade FIFA. En lugnare och sötare bebis får ni leta efter. Nu har vi haft pizzamys här hemma, så ska sopa undan lite plugg innan jag fortsätter med annat. 

H10

 
Har tillsammans med familjen varit iväg och lunchat på H10. Åt en god sallad med rödbetor, chévre, valnötter, honung och matvete. Är som i vanlig ordning helt ofattbart trött nu, så ska halvsova till något avsnitt av gg. Standard numera! 

Lördag

 
Godmorgon, eller kanske mer god dag? Har visserligen varit vaken ett bra tag, men sitter fortfarande i myskläder!  Lyssnar på Zara Larssons she´s not me i bakgrunden när jag skriver det här, låten jag la upp för någon dag sedan. Sjukt bra! Älskar dessa lugna och sega morgonar, fast nu blir det till att göra sig ordning inför dagen! 
 

Sammanfattning igår, idag

 
 
 
Här har ni tre utvalda bilder från igårkväll. Kvällen började på topp, vi dansade och hade jävligt kul... i typ en halvtimma! Sen spårade allt ur och slutade konstigt. Idag har jag varit iväg på påskmiddag hos farmor och farfar, letat påskägg och ätit en himla massa mat.. Ikväll slappar jag på soffan här hemma! 
 

Redo

 
Nu är jag redo för kvällen! Ska alldeles strax dra och möta upp vännerna. Trevlig kväll allihop! 

Glad påsk!

 
Ikväll har vi ätit påskmat och letat ägg här hemma! Min bror reser iväg imorgon, därav tidigt firande. Jag har precis, efter mycket velande fram och tillbaka, bestämt mig för att joina vännerna till hamnplan senare. Så ska börja rota igenom garderoben och tagga! Vi hörs!
 
 

Iphoneskal

 
Hittade en sida med helcoola iphoneskal. Här ovan har ni några av mina favoriter, för att kika vidar har ni länken här brevid. www.society6.com/cases

Myslunch

 
 
Idag är det bara vi syskon hemma. Vi tog tillfället och gjorde våffellunch tillsammans. Jag är helt slut på grund av en tidig morgon, så tänkte slappa framför några avsnitt av gossip girl nu. 

She´s not me

 
 

Onsdag

 
Jag och lilltjejen började dagen med att möta upp Emma, för att se en innebandymatch. Gick därefter in mot stan och mötte upp mamma och lillebror. Vi har tillsammans spenderat vår eftermiddag på fornsalen, med att spana in sklett och påskpysslat. Mysigt! 
 
 

Strawberry

 
Laddar upp inför dagen med en skål yoghurt och jordgubbar! Ska snart börja göra mig redo, men det var skönt att bara få sitta här, lyssna på musik och ta det lugnt ett tag. Dagens planer är spikade, så vi hörs ikväll! 

Tisdag kväll

 
Fick ett ryck och bäddade rent sängen, tog en dusch och nu tänkte jag lägga mig och läsa! Det är få saker som slår känslan av att nyduschad bädda ner sig i en renbäddad säng. Jag hade egentligen tänkt se något avsnitt av gossip girl sen också,  men börjar känna mig trött.. haha! Så får se hur det blir med det. Vi hörs imorgon!
 

Lek och bus

 
Har spenderat min eftermiddag ute med den här sötsaken! Även idag bjöds det på sol och vårvärme. Skippade jackan och körde istället bara på en tjocktröja. Nu märks det att våren är påväg (peppar peppar..) och ingen är gladare än jag!

Tips!

 
Hakade på kusin som skulle ta en promenad till Maxi, kallt men trevligt! Väl hemma gjorde jag en riktigt god smoothie, gjord på färska jordgubbar och vattenmelon. Den bara måste göras om! Tips till er smoothiemänniskor där ute. 

The sun shines

 
Vilket härligt väder vi fick här idag! Jag och Maja tog tillfället i akt och tog en promenad på nästan två timmar, vilket resulterade i en mil. Snyggt jobbat! Annars så händer det väl inte sådär jättemycket.. Jag har tagit ett par lugna dagar, vilket varit behövligt. Har därmed inte så mycket att uppdatera här med! 
 

wishlist

 
 
Den här jackan står högt på önskelistan just nu! 
 

good morning!

 
 
 
 
 

Earth hour

 
En kväll med frosseri och ljus i mängder. Givetvis trevligt sällskap på det. Hade tänkt sova nu, men har lyckats ändra om min dygnsrytm. Vaknade på helt fel sida imorse, ni vet när allt går emot en och är sådär jobbigt besvärligt? Stannade kvar i sängen och har sovit till och från hela dagen. Därav pigg nu! 
 
 

Dress

 
Hittade och föll för den här dösnygga klänningen! Skulle sitta fint till sommaren och ett par solbrända ben. Idag när snöovädret varit ett faktum är saknaden efter sommaren om möjligt tio gånger värre än vanligt.. Har letat igenom lite sommarbilder som troligen dyker upp här senare! 

Ledighet

 
Nu väntas tio dagars ledighet, alltid lika underbart att gå på lov! Har för övrigt haft en riktigt skön skoldag, önskar nästan att fler dagar kunde vara så. Tog en promenad i snöovädret på lunchen, kallt som bara den.. Haha! Samtidigt som en vän spammat med sol&bad bilder från ett varmt Egypten! Inte alls avis.

Träning x2

 
Bortsett från spinningpasset imorse har jag precis kört en timmas fuego också! Känner redan av träningsvärk i ben och rumpa, haha. Åt just en sen middag och nu väntar duschen! Imorgon är det skola som gäller igen, men sen går jag äntligen på påsklov! LYCKA!
 

countdown

 
 

Lunch/mellis

 
Har precis kommit hem efter ett jobbigt spinningpass. Kul att prova något nytt, lite variation är aldrig fel. Nu ska jag äta lite och se serier. Blev helt slut nu efteråt, så en slapp eftermiddag får det bli för mig! 

Spinning

Sitter här och äter världens frukost, för att vara jag iallafall. Brukar på sin höjd äta en macka annars, nu har jag fixat en liten tallrik med gröt och två mackor!! Har lite spontant bokat in mig på ett spinningpass om en stund. Så ska slänga i mig frukosten och bege mig ditåt. Sjukt taggad!
 
 
 

Insta week

 
 
Här är en liten sneak peek från min senaste instavecka! Ni glömmer väl inte att kika in mig där? @emiliabenneck heter jag. I perioder är jag betydligt duktigare på att uppdatera där än här. Så det är ett litet tips! 

Dinner

 
Skola till 9.15, fika och lunch med Sina, samtal i skolan och nu äntligen åkte mysbyxorna på! Har spart dagens pll avsnitt men snart kan jag inte hålla mig längre. Köpte med mig choklad hem som jag ska festa till med senare. Men först, middag med familjen! 

two can get a secret if one of them is dead

Är sjukt exalterad inför dagens avsnitt som dessutom är säsongsavslutningen! Har kollat sneakpeeks hela veckan och väntat, vill bara se det nuuu, samtidigt som jag inte vill att det skall ta slut. Halva glädjen med onsdagar har varit att ett nytt avsnitt släpps, vet inte hur ska stå ut nu när det blir uppehåll.. Nästa säsong släpps lagom till sommaren! 
 

Perfect smile

 
Var och spännde tandställningen tidigare idag, sällan något man ser fram emot. Dock fick jag datum för när den ska plockas ur, så äntligen kan man börja räkna ner dagarna! Blev tidigare än tänkt, så det var ett lättande besked för att inte tala om hur glad jag blev! 
 
 
 
 
 
 
 

A picture is worth a thousand words

 
Finaste tjejerna som dessutom är tre av mina närmsta vänner. Bilden är tagen i höstas, hittade den när jag kollade igenom mobilbilderna! Alltid lika kul att hitta bilder man helt glömt bort.

Words

 
What is meant to be, will always find it’s way.
 
 

Fikapaus

 
  
Även idag lägger jag fokuset på plugg, med ett betydligt bättre flyt än igår! Tog precis en fikapaus med farmor och farfar som är på besök. Ska dock göra ett sista race nu innan jag stänger ihop böckerna för idag. 

Sunday Morning!

 
 

Favoriten just nu

 
Dagens mest sönderspelade låt! Just give me a reason, med P!nk och Nate Ruess. Så jäkla bra! Och som vanligt lyssnar jag sönder låtarna jag gillar, haha.. 

Lördag

 
 
Här ska vi snart äta middag, följt av en promenad till vänner. Jag har suttit inne med en himla massa plugg hela dagen. Inte det roligaste lördagsnöjet, får kompensera upp det en annan gång! Rummet har nu äntligen blivit helt klart också. De sista gjordes idag, dv.s spegeln och belysningen till! Så nu njuter jag av ett nystädat och klart rum, med tända ljus! 
 
 
 

Utmaning

 
I veckan påbörjar jag en ny utmaning. Ska försöka komma ut och springa en runda varje dag. Längd kommer variera efter tid och möjlighet. Kommer bli grymt! Nu ska konditionen byggas upp igen!

Dinner with the girls

 
 
 
 
En bättre fredagskväll med fina vänner! Vi åt middag nere på stan och satt länge och bara snackade. Nu är jag hemma igen, sjukt trött och sliten, lär väl somna rätt snart! 

Stadsvandring i minusgrader

Har tillsammans med klassen varit ute på stadsvandrig! Alla hade vi fått varsitt ställe att berätta lite om. Vore det inte för att det var så förbannat kallt ute hade det säkert varit lite roligare. Nu ville man bara hem! Är helt genomfrusen, så ska ta en varm dusch och sen börja förberda mig inför kvällen! 
 

Fyra veckor

 
 
Snart påsklov, sen två veckor innan nästa minisemester! Härligt. 

Torsdag

 
 
Bara tanken av att det snart är helg gör mig glad! Hade sovmorgon imorse, men gick upp rätt tidigt ändå och gjorde en god frukost och pluggade lite. Stannade även kvar i skolan en stund efter att jag slutat och fick en hel del gjort. Skönt att kunna lägga tid på annat ikväll. 
 
 

5 kilometer

 
 
Kunde inte lägga min fokus på plugget som jag egetnligen borde. Tankarna var på annat håll. Beslöt mig för att dra ut och springa. Nu 40 minuters intervaller och lite styrka senare är jag döööd, men på ett härligt sätt! Nu laddar jag om med en dusch sen skolarbeten. 

Träning

 
 
 
Är på jakt efter lite nya träningskläder. Bland annat löparskor står på önskelistan. Men en tunnare jacka eller något liknande är ett måste, behöver något när jag är ute och springer! Överväger faktiskt en springtur ikväll, älskar att springa och samtidigt kunna rensa tankarna. Men har haft ont i halsen några dagar nu, får se om jag vågar mig ut ändå! Vore skönt.

Onsdag

Slutar som vanligt redan vid 9.15 på onsdagar, så har varit hemma ett tag nu! Tog på mig ansvaret för att baka en kladdkaka tills J slutat. Så det har jag sysslat med. Nu inväntar jag fikasällskap till nya pll-avsnittet.
 
Lånad bild från google, har på känn att min kladdkaka inte kommer vara lika fin..
 

Smile because you can

 
 
 
 

When I was your man

Efter mässan tog vi en lunch på stan! Trevligt att utan någon tidspress bara kunna sitta och prata. Nu står jag i köket och lagar middag till familjen, med bra musik i bakgrunden. Det gör mycket! Är inget större fan av Bruno Mars annars, men jäklar vad bra den här låten är!
  

Tisdag

Tog en behövlig sovmorgon idag och passade sen på och gjorde en god smoothie till frukost. Gjorde klart ett beting och har nu precis kommit ur duschen. Ska möta upp Jasmine inne i stan om en liten stund, för att besöka mässan en sväng. Vi hörs mer efter! 
 

Måndag

 
Det är sällan man uppskattar måndagar, men idag var en bra dag! Min sista lektion var inställd, så kunde sluta redan vid 14. Underbart! Imorgon är jag dessutom ledig, bortsett från att jag ska besöka UF-mässan, men ingen skola! Har en soooft vecka framför mig.  
 
 
 

Strawberry

 
Ikväll gjorde jag smoothie på färska jordgubbar som serverades lagom till Familjen annorlunda. Sjukt gott blev det! Tänk till sommaren när man kan blanda massor med färska bär, längtar. Nu har jag precis slängt mig framför Top model. 

Söndag

Lugnaste dagen på länge, trots det är jag helt slut! Var och kollade innebandy en sväng förut, men bortsett från det har jag inte gjort ett skit. Skönt, om ni frågar mig! Tar för övrigt tillbaka det jag sa här om dagen angående att våren är pågång.. Jäklar vad kallt det är ute, det har t.om kommit mer snö inatt! Deprimerande. Nu blir det att se serier hela kvällen, vi hörs mer imorgon! 
 

Prom 2012

 
 
 
Kan kolla tillbaka på dessa bilder hur många gånger som helst, sitter och ler lika fånigt varenda gång! Mycket har hänt på bara ett år, svårt att förstå att det var i somras vi stod där fina och glada. Men som med mycket annat, been there done that, lite så är det allt! :)

Myskväll

Har haft en mysig kväll tillsammas med Emma och alla barnen. Dukade upp allt så fint lagom till melodifestivalen, två minuter senare var det kaos på bordet. Livet med små barn, haha! :) Lite otippat att Robin vann, trodde som sagt stenhårt på att Ulrik skulle ta hem det! Rätt tråkigt nummer, men låten är bra. Nu är det bara att hoppas på det bästa i ESC!

Lördag kväll

 
Sitter barnvakt åt fyra barn ikväll! Har fullt upp med att lägga pussel, busa och spela fotbollsspel med småkillarna. Men jag är glad, för jag har hittat några som är lika galna i melodifestivalen som jag! De springer runt och frågar titt som tätt om det är dags snart. Barnen hejar inte helt otippat på Sean banan och yohio, medan jag håller på Anton Ewald. Tippar dock på att Ulrik tar hem det. Vi ska snart börja duka fram godis och Emma dyker nog upp när som! Trevlig kväll! 
 

 

Girls

Jag har haft en jättemysig kväll med den här bruden! Godis och snack i massor, precis vad jag behövde! Cyklade hem och kan inte minnas när jag senast trampade på så fort.. Haha, hatar att cykla ensam på kvällarna! Bilden är för övrigt tagen på Oslos operatak i höstas.
 
 
 

Vår

 
Det må fortfarande vara minusgrader när man cyklar till skolan, men visst fan är det vår nu? Tog en promenad bort till Emma tidigare idag och då var det till och med folk som grillade. Jag är en riktig vädermänniska och påverkas så otroligt mycket efter vädret. Så tanken av att det faktsikt är vår och att det bara kommer bli varmare gör mig glad! 
 

Breaking the silence

 
Det här får vara allt idag! Känner mig helt depp av olika skäl. Imorgon är det fredag och jag har grymma planer, hörs då istället! 

Intervaller from hell

 
Har varit ute och kört intervaller i ca en timma! Sista hundra meterna var riktigt tunga, benen näst intill vek sig.. Nu orkar jag knappt röra mig, ligger istället som en strandad säl på golvet.. Har dock bestämt mig för att köra lite styrkeövningar innan jag hoppar i duschen! 

Amerikanska pannkakor

 
 
 
Om vi hade det mysigt imorse? Ledig mitt i veckan, trevligt sällskap och lyxfrukost framför pretty little liars, svårslaget! Första gången jag gjorde amerikanska pannkakor och gott blev det! Lite kul är det allt att man alltid måste fota från varje möjlig liten vinkel. Glassen hann smälta innan jag var klar, haha men gott var det!
 
 
 
 

Snart där igen

 
 
Gammal bild.
 
Alltid lika hårt att bryta mönstret efter en veckas ledighet med långa sovmornar! Tröstar mig själv med att det inte dröjer länge tills nästa lov. Var första gången på hela gymnasietiden i god tid imorse, brukar alltid få springa de sista tio meterna fram till dörren annars.. haha! Bortsett från huvudvärk from hell, så har det varit en bra dag!
 
 

Scones

Bilden är lånad.
Andra dagen i rad vi blir bortskämda med god frukost här hemma! Idag hade pappa dukat upp nybakta scones när vi kom upp. Har för övrigt en hel del som jag vill hinna med idag, så måste börja snart för att hinna! Vi hörs senare. 

Söndag - Last day!

 
 
 
 
Här har ni ett gäng bilder som får tala för min lördagskväll! Satt självklart bänkad framför mello och dregglade lite framför Anton Ewald. God middag, goda efterrätter och trevligt sällskap! En lyckad kväll med andra ord. Tog sovmorgon idag, passade på.. Imorgon är det back to reality! 
 

Trevlig eftermiddag

Bilden är från vår resa i höstas.

Jag har spenderat min eftermiddag med den här bruden. Vi tog en fika och satt och tog igen allt vi missat. Kan verkligen sakna våra samtal, förut träffades vi nästan dagligen nu är det svårt iom skola, träningar osv.. Men vi kämpar på och hur som helst så uppskattar man varje tillfälle mer när det inte är lika ofta! Nu måste jag skynda mig lite, ska iväg på middag snart. 

Bra start på dagen

 
Färska frallor och körsbärssmoothie - en bättre lördagsmorgon! Dagens planer är spikade och jag ska snart börja göra mig i ordning. Ska bland annat träffa en vän jag inte hunnit träffa på evigheter känns det som. Ha en fin dag! 
 

Summer 2011

 
 
 
 
Satt och kollade igenom gamla bilder och hittade bland annat de här. Sommaren mellan åttan och nian. Det var bara några dagar in på lovet, och jag minns att det var iskallt i kalkbrottet. Men Maja och jag hade bestämt oss för att bada.. Vet egentligen inte varför jag sitter och kollar igenom sommarbilder, blir bara mer depp på vädret som är nu.. Vill ha vår och sommar nuuu!

Marabou

 
Satt barnvakt inne hos grannen en kort stund och fick det här som belöning! Inte helt fel. Så en film och choklad blir kvällens sysselsättning. Älskar fredagar! 

Fika på stan

 
Efter en trevlig fika och timmar av bara prat hann vi även med en runda på stan! Nu har vi precis ätit tacos här hemma, ser även ut att bli en lugn kväll för min del. Tror jag hamnat i matkoma efter kvällens middag.. 

Startar dagen med träning

Ännu en lånad bild från google. 
 
Godmorgon! Idag dammar jag av löpskorna och ger mig ut en sväng! Har lovat moster att ta ut hennes hund en stund nu på förmiddagen. Så det blir en springtur dit och tillbaka! Senare blir det även fika med en vän och kanske en runda på stan. 


RSS 2.0