Dinner

Årets premiärmiddag ute blev sucé! Nu blir det att tagga om inför kvällen, Jasmine meddelade precis att hon hänger på. Så det blir super! Vädret verkar hålla i sig, så jag känner mig mer och mer pepp på att dra dit. 

Fredag 31/5

 
Vädret har varit så skönt och skoldagen sprang iväg fort. Vi tog en liten spontan roadtrip till stugan och tog en promenad längs havet. Nu väntas årets första middag ute på terassen följt av avskedsfest för våra tyskar. Är egentligen mer tagg för en lugn hemmakväll efter den här veckan, men en sista kväll kör vi!

Frukost

Vad vore en blogg utan matbilder? Haha. Jag insåg att dagen kommer bli stressig och svår att få ihop med allt som ska hinnas. Middag blir det heller inte förs sent ikväll! Så tog en ordentlig frukost som jag förhoppningsvis kan stå mig på länge. 

Nedräkning

Det rör sig, sakta men säkert framåt! Jag blir lycklig när jag inser vad vi har framför oss. Det må vara lång tid kvar, men när vi väl är där kommer tiden nu innan inte spela någon roll. Minns när det var 200 dagar kvar till sommarlov, känns som igår, nu är det 13! Vad jag vill säga är att.. det går fort!

Onsdag kväll 29/5

Hade en bra kväll igår! Sköna människor och bra väder, kan inte bli så mycket bättre. Det blev rätt sent, tror vi var hemma strax före ett-tiden inatt, så det var med andra ord skönt att få sova ut ordentligt idag. Börjar inte förs två, så ska mysa runt här hemma ett tag till. Torsdagslyx!

Onsdag

 
Var och lämnade av Leoni i skolan imorse, men cyklade sedan hem och sov i några timmar samt tog en dusch. Mötte sedan upp hela gänget efter lunch och körde gutniska lekar. Satt sedan kvar i någon timma med Hugo och tyskarna. Trevligt! Nu blir det snart mat, följt av lite kvällsaktiviteter. 

Mycket av allt

Dagarna går i ett! Knappt så man hinner andas mellan allt som händer samt att det är så mycket att ta in hela tiden. Tar massor med bilder, så när tid finns lovar jag en bildbomb. Ikväll har vi iallafall, likt tidigare kvällar, hängt nere i almedalen. Mysigt och kul med ett så blandat folk.

Dag 1

 
 
 
Idag har Gotland inte erbjudit något vidare bra väder.. Trist för våra utbytesstudenter, speciellt nu under första dagen! Vi startade iallafall med en god brunch av amerikanska bananbankakor, fruktsallad och smoothie, följt av lite blandade aktiviteter. Nu ikväll blev det bad i jacuzzi, samt lite häng med andra från utbytet, Kul!

Mors dag

 
Glad mors dag! Jag älskar dig. 

Lördag kväll

Har haft en mysig kväll med familj och vänner. Jag körde ut till kusinerna, där vi var ett gäng som åt middag tillsammans. Gosade med bebis och åt godis. Vid 23-tiden var det äntligen dags att hämta upp vår tysk, så himla kul att träffa alla igen. Så vi har suttit uppe och snackat i någon timma och nu väntar några timmars sömn. 

Fem veckor har nu gått

Nu är det inte många timmar kvar tills vi ses igen! Igår var det fem veckor sedan vi lämnade Tyskland, för att sakta men säkert närma oss det här datumet. Vi hade en oslagbar vecka där, vårt mål är nu att göra vårat yttersta för att ge dom en resa de sent glömmer!

Soluppgång

Imorse ringde klockan 03.45 och en timma senare satt jag på cykeln redo för jobb. Jobbade mellan 05-13, vilket gick hur bra som helst. Det var första dagen, så det var mycket att ta in och försöka memorera. Känns som jag hittat ett perfekt sommarjobb. 
 
 

Fredag

Är hemma en snabbis nu, men ska iväg alldeles strax igen! Jag och Jasmine ska käka ihop, så ska skynda mig bort dit, är sjukt hungrig. Dagen har för övrigt varit bra, fredagar är sällan annat! 

Lite tankar

 
Nu går det undan! Dagarna är i det stora hela planerade till max och allt mindre tid blir över till annat. Har en rolig tid framför mig, inte minst den kommande veckan. Håll utkik här om ni är nyfikna, försöker så gott det går att hålla uppdateringe vid liv. 
 
 

Yesterday

 
Sov hos Jasmine inatt, så igårkväll tog vi en glass på stan följt av en promenad längs havet. Så himla härligt att kunna lämna jackan hemma och ändå vara nere vid havet utan att frysa. Nu ska jag snart skynda mig bort till fotbollsplanen, den väntas match och förhoppningsvis en vinst! 

Sun

 
Passade på och ta några timmar i solen nu när jag kom hem! Gäller att ta chanserna nu om man ska hinna få någon färg till sommaren. Tog eftermiddagens mellis och läste samtidigt.

Onsdag 22/5

 
Idag hade klassen friluftsdag och blev transporterade ut till Brissund med buss. Därefter har vi gått hela vägen tillbaka in till stan, med fika och lunchstopp längs vägen. Vädret har varit växlande, det var molningt hela förmiddagen, men sista timmarna blev det sol och varmt! Skönt! 

Vårsnyggt

Bästa kvällsysselsättningen, speciellt ikväll när humöret är på botten. Och självklart hög musik i lurarna som stänger av allt runt om, haha. Hittade lite vårfavoriter som lär få flytta in i garderoben nu allt eftersom. Den första och trejde uppifrån är två av mina främsta favoriter. 



 

Träning

 
Känner mig riktigt seg ikväll, trött och allmänt ur form av olika skäl. Kom trots det iväg till gymmet en timma, vilket var imponerande. Tanken var att köra ben, mage och rygg, men det blev en hel del armar också. Var för övrigt inget jättehårt pass, utan anpassade träningen efter min form. Men är nöjd! 

Matte np

 
Matte nationella från kl 9.30-14, huvudet kändes bra tungt när vi äntligen var klara! Jag och Jasmine drog hem hit och slängde ihop en kladdkaka och myste ner oss framför High School Musical! Haha, perfekt eftermiddag efter en lång mattedag.. 

words


Måndag 20/5

 
Idag är en typisk dag då jag inte vet vad jag skall uppdatera med. Det behöver inte betyda att dagen varit händelselös, utan kanske till och med tvärtom. Har bara svårt att sumera det. Jag sitter just nu med en hög av matte brevid mig, som alldeles strax skall tas om hand. Försöker förbereda mig så gott det går inför morgondagens nationella. Wish me luck!

Food

 
Ikväll blev det grillat till middag, vi testade även att grilla potatis! Vilket blev sjukt gott. Dukade upp och bänkade oss i soffan framför eurovision som vi missade igårkväll. Nu blir det dock söndagsmys framför hockeyn, heja sverige!

Bildbomb från 18/5


Gårdagens

Mitt val av klänning inför bröllopet har inte varit enkelt. Hittade en jättefin som jag länga spanat in, men när jag väl fick tummen ur och skulle beställa var den slutsåld i min storlek. Tänk frustrationen som infinner sig när man skrollar igenom nellys utbud tjugo gånger och inte hittar något. ( Speceillt eftersom man alltid annars kan sitta och dreggla över allt fint som finns!?) Tiden drog ihop sig, så i veckan som var sprang jag in på stan och greppade tag på denna. Jag som aldrig haft en långklänning tidigare kände mig faktiskt otippat nog bekväm i det. Håret fick jag hjälp av Jasmine med, än en gång tack för att du stod här i timmar igår!!

Wedding

Bröllopet igår var så himla fint, för att inte tala om min vackra kusin! Det bara strålade om henne. Vigseln ägde rum ute i gnisvärd kapell, följt av middag och fest inne i stan. Jag har hur mycket bilder som helst, så ska försöka lägga upp ett par inlägg till under dagen! 

Fullt ös

Vilken dag! Har varit iväg och flänt hela dagen, fram och tillbaka från olika platser. I den här värmen. Var bland annat och hjälpte till inför morgondagens bröllop, kommer bli så fint! Var precis förbi Maja också och lånade locktång. Nu håller jag bara mina tummar och tår för vädret imorgon, för kusins skull! 
 

Varmt!

Idag anlände sommaren på riktigt! Hur varmt som helst har vi haft, nu i efterhand ångrar jag mitt val av kläder. Lätt att vara efterklok, men shorts hade varit det bästa! Tillsammans med tjejerna i klassen drog vi ned till almedalen efter skolan, vi tog en lunch i skuggan. Vid 14-tiden väntade ett informationsmöte inför sommarjobbet som snart drar igång. Mycket som känts som sommar idag!

I knew you werw trouble

Hörde orginallåten med Taylor Swift i bilen här om dagen och kommenterade genast att den var bra! Hittade sedan den här verisionen och insåg att den nästan var bättre. Rösterna, verisionen, älskar den! Och som vanligt när jag hittar musik som jag gillar så lyssnar jag sönder de totalt.. Haha!
 

Fotbollsdebut!

Ikväll var det dags för vår första fotbollsmatch! Bara att lyckas hålla ihop alla, göra sig hörd och se till att alla byten funkade bra var ett jobb för sig. Men allt rullade på omärksamt bra och slutade med en vinst på 13-1! Det var kul att alla var så engagerade så nu hoppas vi på att de kommande matcherna fortsätter i samma spår. 

Here we go again

Fritt val på idrotten idag. Så vi vinglade oss fram på ett par inlines, riktigt kul var det. Minns att jag och Emma var duktiga och var ute och åkte några kvällar förra året. Nu var det dock ett bra tag sedan, vilket märktes! Hehe.

Welcome to my room!

Nu har det nästan gått ett halvår sedan mitt rum blev klart! Tänker varje kväll att jag ska fota, men sen känner ni säkert igen hur man skjuter upp saker och ting.. Aja, bättre sent än aldrig! Hela renoveringen började med att jag och Jasmine fick för oss att börja måla mina väggar, slutade sedan i ny tapet, ommublering och ny garderob. Jag kunde inte bli nöjdare! En garderob som dessutom var och är en dröm, har jag inget bättre för mig står jag gärna där och pillar, flyttar runt och gör fint! Som ett litet dockhus, fast för äldre. 
 

Fyra veckor, 28 dagar.

 
Bild: Från skolavslutningen förra året.
 
Allt blir så himla mycket enklare och framförallt roligare när sommaren närmar sig. Konstaterade dessutom precis att det är exakt fyra veckor kvar till sommarlov. Hur sjukt som helst! Veckorna springer iväg fortare än någonsin just nu och jag inser att de kommande fyra veckorna kommer gå i turbo med tanke på allt kul som väntar längs vägen. Snart har vi sommarlov! 

Träff som aldrig blev av

 

 
Tanken var att vi skulle vara ett gäng från gamla klassen och hänga nere i almedalen idag. Jag och några andra tog dock beslutet att hoppa av. Vädret var trist och jag var helt ur form efter np imorse. Men det kommer fler chanser, förhoppningsvis väldigt snart! Bilderna här ovan är från våra träffar förra året. 

Kvällens

(Bild saknas)
 
Tog en promenad nu efter middagen. Behövde en stund för mig själv, skönt att bara gå, med musik i öronen och låta tankarna få leka fritt. 
 
 

Sömnbrist

 
 
Inatt var första natten på flera veckor som jag faktiskt sov! Har haft så svårt att komma till ro och på sin höjd lyckats sova 2-3 timmar i stäck om nätterna.. Konstigt nog har jag till det stora hela ändå varit pigg, trots sömnbristen. Och rent logiskt borde jag idag vara mer utvilad än vad jag varit på länge, men istället har jag fått kämpa för att hålla ögonen öppna! Förhoppningsvis vänder det nu. 

They don´t know about us

Jaa, jag vet att jag är liiite efter! Men jag har fallit totalt för One Direcitions, hade en lista på tre-fyra låtar som jag lyssnade sönder under resan till Tyskland, och som att det inte vore nog så fortsätter jag även här hemma. Vägen till och från skolan blir liksom så himla mycket roligare med 1D i lurarna. Här är min tillfälliga favorit..
 

Stockholm

 
 
Fick bli en rejäl bildbomb från min helg i huvudstaden. Det var minst sagt skönt med ett miljöombyte, även om det bara var en snabbvisit. Första jag gjorde när jag kom fram i lördags förmiddag var att gå från brunett till ljushårig igen. Det tog sin tid, men jag blev verkligen jättenöjd med resultatet. Tessan och jag hängde sedan på stan och tog ett pizzabreak i det härliga vädret. Följt av en skaldjursmiddag på kvällen. Igår, mötte jag upp Emma för ännu en repa på stan och på kvällen tog vi båten hem igen.

Mot huvudstaden

 
Godmorgon! Tidigaste uppdateringen på länge, är sällan vaken så här dags. Inte ens när skolan väntar. Men idag har jag en båt att passa, som går kl 07.05! Tar en halvspontan trip till huvudstaden, kommer hem imorgonkväll igen!  Ha det fint!

Sunset

 
Pappa och jag tog en mysig åktur längs havet nu ikväll. En klar fördel med närheten till havet är alla solned och uppgångar. Kan inte titta mig mätt! För ett antal år sedan satt jag och Emma klockan mitt inatten för att gå till ett närliggande ställe och se på soluppgången. Himla fint! 

Nytt

 
Har hunnit med två rundor på stan idag, men det enda som fick följa med mig hem var bikinin här ovan! Den kommer från Beyonces kollektion för H&M som släpptes i tisdags. Hade spanat in den innan, så det var bara in och haffa tag i den! 

Drive

Har kommit igång med övningskörandet på riktigt igen, har legat lite lågt ett tag i och med tidsbrist. Men nu är vi igång igen! Jag kan fortfarande förvånas över hur bra det går och framför allt hur fruktansvärt kul det är!
Älskar att köra runt, bara tanken av att det endast är ett halvår som kvarstår innan möjlighet till att ta körkort, gör mig lycklig! 

inspiration

 
 
 
 

Premiärtur

Vi tog en premiärtur med båten ikväll. Vilket påminde mig om hur snart det är sommar, vi har nämligen båt vid stugan också som vi brukar åka ut och lägga nät med. Något vi gjort i alla år! Tog en promenad med Maja när vi var hemma igen, fortfarande varmt och skönt ute! Ännu ett tecken på närheten till sommaren, det gör mig lycklig!

Gofika

 
Idag har vi frossat i amerikanska bananpannkakor, fruktsallad, färskpressad appelsinjuice och munkar. Vi hade vänner på besök, så mamma slog på stort! Hon överraskade oss alla med sina kökskunskaper och lyckades för en gångs skull inte bränna allt. :) Himla gott var det också! 

workout

Lånad bild.
Även ikväll fick det bli en sväng till gymmet! Träningsvärken från igår var och är inte rolig, så dagens gymtimma blev bara därför tyngre än vanligt. Kör ännu en repris på gårdagen - med en film! 

Lek och bus

En lugn dag hemma utan några planer funkar inte! Tog istället med mig dessa två och gick till en lekpark en bit här ifrån. Trots grått väder har det ändå varit varmt och behagligt ute, skönt! 

Godmorgon!

 
Tog en välbehövlig sovmorgon, passade sedan på att göra en ordentlig frukost! Jag skulle kunna livnära mig på gröt, tröttnar aldrig. Får se vad den här dagen har att erbjuda, velar fram och tillbaka. Vi får se.

Träning

Har precis varit iväg och kört en svettig timma på gymmet! Kunde öka nästan alla vikter, alltid kul att se resultat med träningen! När jag kört min vanliga runda, drog killarna med mig på ännu en med nya maskiner och övningar. Fick även kloka råd till framtida träningspass. Nu blir det en dusch och sen en film, det förtjänar jag!

Tisdag

 
Ännu en dag med strålande väder! Jag och Jasmine la oss i solen under lunchen, såå skönt. Passade även på att ta mitt mellis ute på terassen med en bok. Vädret gör en så glad! Nu tar jag dessutom långhelg, är ledig fram till måndag. Hoppas vädret håller i sig!

Bildbomb 6/5

 
Dagen har erbjudit riktigt härligt väder, sol och sommarvärme! Slutade tidigt i och med att lektioner blivit inställda, så jag och J drog ner till almedalen och hängde. Det är något jag verkligen saknat under vinterhalvåret! Men nu när vädret tillåter blir det till att spendera all ledig tid där. 

In love

 
Föll för dessa här om dagen. Perfekta inför sommaren, passar både till vardags och till fest. Finns även i svart, men jag är helt klart inne på denna färg! Hoppas bara de är lika snygga på som de är på bilden, om ja, följer dom troligen med hem efter nästa runda på stan!

Sunday

 
Idag har jag njutit till fullo av det fina vädret! Låg till en början ute och läste, men blev efter hand raslös och tog en springtur på nästan 5 km. Det var hårt i den här värmen kan jag säga! Spelade lite bandy med lillebror innan jag tog en dusch och tillsist somnade ute i solen. Jag älskar att sova utomhus, rogivande och såå skönt.
 

Frågor och svar

Hade du i överkäken? Gjorde det ont att ha det? 
Jag hade i underkäken vilket gjorde att den knappt syntes! I och med spänningarna var femte vecka ömmade det stundvis ordentligt. Men annars har det inte varit några problem alls! 
 
 
Var det jobbigt att hålla rent den?

Nej, jag hade förväntat mig att det skulle vara svårare! Vissa saker var så klart jobbigare att äta än andra, men det lär man sig med tiden och jag valde därför att avstå vissa saker. Tillexempel äppel, blev överlycklig när jag insåg att jag utan problem kunde äta det idag! Haha. 
 
Lånad bild.
 
 
 

Borta bra men hemma bäst

 
Var tidigare ute på en lite road trip med farfar! Vi tog en sväng förbi Slite och hämtade hem en båt. Nu är jag hemma igen och funderar starkt på att ta en powernap innan kvällen.. Är helt sjukt trött! 

Maj 2012

 
Maj förra året. Hoppas ännu på att värmen stiger några grader till så vi kan likt förra året börja använda kortbyxor och skippa jackorna. Men det hinner fortfarande ta vid. 

Godmorgon lördag!

 
För risk att låta tjatig, men fan vad bra jag har det! Överväger nästan att flytta hit. Har precis ätit en härlig frukost i morgonsolen och ska snart ta en sväng ut på landet med farfar. Låter som en gammal tant, "frukost i morgonsolen", haha. Ha en fin dag!

Work out

Jag och bror tog en sväng förbi gymmet här i huset. Nu väntar dock en riktig slappkväll, killarna ska se hockey så farmor och jag får väl se en film eller något! Skönt med lugna kvällar ibland, det uppskattas mer när de inte händer så ofta! 

Tacomiddag

Första middagen utan tandställning fick bli tacos! Kan ni tänka er lättnaden över att bara kunna äta utan något som fastnar? Även om man lär sig hantera det med tiden, så har det ändå varit något man saknat. Hur som helst satt vi ute på farmor&farfars inglasade terass med havsutsikt och åt! Heeelt okej. Sover kvar här inatt, myspys. 

Finally!

 
Min tandställning är numer ett minne blott! Det känns så himla ovant och av ren vana försöker man göra rent tandställning efter varje måltid. Men visst är det underbart skönt att vara av med den! Stannar vid varje spegel och ler stort, bara för att jag kan! 
 
Har varit några vändor nere vid MOK idag, först för att plocka ut själva tandställningen och senare för att ta lite foton samt sätta in en stödtråd på baksidan. Har med andra ord spenderat en hel del tid i vänterummet där nere. Vilket fick mig att inse, för ett år sedan sprang jag på olika möten och försökte förbereda mig mentalt inför tandställning. Nu ett år senare sitter jag här utan, ren lycka! 
 
 

Njuter

 
Hänger lite här idag! Satt och läste i solen en stund, men somnade tillslut i soffan i skuggan. Vilket verkligen var jätteskönt. Perfekt temprtur är det här, så jag njuter för fullt! 

Sooooova

 
 
Sover så fruktansvärt dåligt om nätterna just nu, vilket börjar tära på krafterna! Går runt som en levande zoombie i skolan. Blir galen, behöver sova!! Tack och lov att det är fredag imorgon, stämplar ut och tar helg redan vid 09-tiden! Helgen kommer gå till att vila och SOVA! För er som undrade..
 

Nu är vi igång!

 
 
Har precis varit iväg på ett informationsmöte inför fotbollen som snart drar igång! Det blev så mycket verkligare när man plötsligt stod där med alla bollar, lagtröjor, konor osv. Men det här blir kul! :)

Same place, same girls - But one years later!

 
Den övre bilden är från skolavslutningen i nian och den undre från igår! Vi tyckte det kunde vara lite kul att ha liknande bilder på samma plats, men ett år senare. Kul att se eventuella förändringar. Tidsmässigt känns den övre bilden mycket äldre än bara ett år. 
 
 

Valborg


 
Valborg 2013 - Jag och Jasmine hade styrt ihop ett gäng vänner för grillkväll! Vi mixade bland våra vänner och även om det blev några avhopp så fick vi till ett riktigt skönt gäng. Alla bidrog på sitt sätt och allt klaffade såå bra! Middagen blev lyckad för att inte tala om Majas efterrätt och allt annat vi tryckte i oss.. :) Ska slänga in några bildinlägg under dagen, för är det något vi har gott av så är det just bilder! Kul!

Första maj

 
Vilket härligt första maj-väder vi verkar få idag, tempraturen är redan nu på topp! Jasmine och jag intog till och med frukosten ute, så härligt! Hade en riktigt bra kväll igår, bilder utlovas senare! Nu ska jag sova en stund till innan jag tar tag i dagens jobb!
 
 


RSS 2.0