Dream on

 
Snart har det gått ett år sedan den här bilden togs. Sådär härligt solbränd efter Thailandsresan. Det går inte en dag utan att man drömmer sig tillbaka just nu. Nog för att hösten är en härlig årstid, men värmen tackar man aldrig nej till! Tänk känslan av att kunna räkna ner, längta och få planera. Bara det är ju en resa i sig. Åh, vill tillbaka!!!

Sliten

Kalas hela dagen! Nu känner jag mig helt färdig. Har precis avnjutit en god middag med familjen och ska snart slänga mig i soffan framför någon bra film. Slänger med två kassa mobilbilder, den undre är brors snygga tårta!
 
 

Grattis bror!

Idag fyller min lillebror år, så det ska firas! Här hemma kör vi bak och städning för fulla muggar. Huset har fått en härlig doft av nybakta bullar. Finns nog inget bättre att komma hem till! Jag är inte riktigt på topp idag, har sovit oroligt hela natten. Men är det födelsdagsfirande så är det! G R A T T I S  F J O R T I S!
 

Lördag

 
Tillsammans med vänner var jag och hejade fram IBK till en härlig vinst, tidigare ikväll! Följt av en lugn hemmakväll och mys med grabbarna i familjen. Har fått så extremt ont i min ljumske, helt plötsligt kom det. Så pass att man stundvis inte vet var man ska ta vägen! Ska påbörja en ny serie nu hade jag tänkt, hoppas det kan få  tankarna på annat! :)

Fredag

 
Stardade dagen med en härlig sovmorgon, följt av en powerwalk med bästis till affären! Nu sitter jag och väntar in Jasmine som är påväg hit för en liten lunchdate. Varför är man inte ledig varje fredag? haha. Har iallafall precis slängt ihop en sats med chokladbollar som får bli eftermiddagens fika!

Långhelg

 
Imorse var det riktigt tungt att behöva gå upp! Hade ingen ork till allt som väntade. Nu är det dock jäkligt skönt att ha allt över, inlämningar, prov och diagnos! Jag tackar de som uppfann studiedagarna och för att de otroligt passande dyker upp en imorgon! En långhelg väntar. Lider av bildtorka just nu, därmed alla osammanhängande bilder! Ska förbättra mig där.
 
 
 
 

Happy

 
 

Onsdagslyx!

Lyxar till onsdagskvällen med äppelpaj och en kopp te framför något avsnitt av pll! Har haft en riktigt bra dag. Som vanligt är onsdag en av de bättre dagarna med endast två lektioner och en längre håla. Har hunnit med att träffa Emma också. Fan vad dåliga vi är på att ses nu för tiden! Max en gång per vecka, förut var det varje dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två år

 
 
 
Då var det lillbrorsans tur att inta skogen! Minns när jag var där för ganska exakt två år sedan. Regnet vräkte ner, kallt som attan och man stank as! Så om jag är avundsjuk på honom? hehe åhnej. Fasar för när han kommer hem med den vidriga stanken imorgon! haha.
 
 

Cozy

Har varit ute och övningkört lite även idag! Till affären och tillbaka. Nu ska jag kura ihop mig med en stor kopp te framför pll, ser ut att bli en tidig kväll för mig. Känner mig febrig så hoppas lite sömn kan göra susen!
 
 

Vänder hat till kärlek

Det här måste ha varit den kallaste dagen på länge! Har varit så sjukt frusen. Måndagar som annars har en tendens att vara ganska dryga, blev idag en väldigt skön dag. Emrich Roth och Patrik Pelosio var i aulan för att berätta om deras livsöden. Andra gången för mig, eftersom dom var på söder förra året. Men lika intressant och berörande denna gång. Bild; Emrich Roth, lånad från google.
 
 
 

Bättre och bättre

 
Jag och lillebror tidigare idag. Har fått övningskört en bra bit ikväll, fan vad kul det är! Med undantag för vissa stunder dåra. Men ikväll gick det riktigt bra, i nya bilen och allt. :)

Suddiga bilder

 
Nog för mobilbilder brukar vara suddiga, men den här slår ju priset! Vet inte vad det var med min telefon igår, alla bilder blev såhär. Nåja, vi var iallafall på middag inne vid grannarna! Mysigt, gott och trevligt. Idag väntas släktkalas så ska börja göra mig i ordning inför det nu! Vi hörs senare igen. :)

Lördag

Så var det lördag igen, en grå och regnig sådan! Har passat på och strosat runt i myskläder fram till nu, gjort en hårinpackning och ansiktsmask. Städat rummet och renbäddat sängen. Nu kan helgen få börja! Plockade fram den här stickade tröjan idag, tyckte den passade in rätt bra! Regnigt och kallt - varmare och mysigare kläder! En av alla anledningar jag älskar hösten! ;)

Black and white

 

Dinner

Har varit på middag vid en vän, vi satt länge och bara snackade, skrattade och hade det himla mysigt! Blev upphämtad av bästa L och slapp där med gå hem i mörker och kyla. Nu kallar sängen, är fruktansvärt trött! Vi hörs imorgon igen, godnatt!
 

Freeedag

 
 
 
Nu tar jag helg! Har fått en hel del gjort idag och skickade in de sista precis innan jag drog hem. Vilket känns bra. Ligger hemma hos Emma för tillfället och latar mig medan hon duschar. Får se vad som händer här näst. Vi hörs senare!

Lyckligare nu

 
 
Dagarna skrattar man bort och veckorna rullar plötsligt på overkligt bra. Det är först nu jag kan se hur bra allt är. Har haft en liten svacka som egentligen började tidigt i somras, men som spökat till och från sedan dess. Det blev för mycket när skolan började och jag har därför halkat efter med allt. Men det blir bara bättre och nu känns allt faktiskt riktigt bra!! Otroligt härlig känsla. Imorgon är det redan fredag, och ännu en helg är på ingång. Finns det något bättre?  
 
 

Onsdag


Bilden är från dagens idrott. Vi skulle körde lågintensivt och blev därför en pw med stavar. Kul att testa något nytt. (Älskar onsdagar, kort dag med endast två lektioner.) Drog sen dirket vidare till gymmet, tillsammans med Maja. Det var riktigt tungt idag, fyy. Fast skönt nu när det är över. Hur som helst, kom precis hem och tänkte nu ta det lugnt framför några avsnitt av pll. Hörs sen!

Livet rullar på

Dagarna passerar innan man ens hinner blinka. Jag yrar mest runt och får knappt något gjort. Som pricken över i;t har jag varit jäkligt trött de senaste dagarna, trots tidiga kvällar. Men nu har snart halva veckan gått, snart helg igen! haha. Har några bildbomber på G och andra roliga inlägg, så håll ut! Vi hörs imorgon!


A big smile

..and so much love.
 
 
 
 
 
 

Tjejkväll



Har haft en grym kväll med tjejerna. Längesen allihop sågs nu, rättare sagt skolavslutningen den 15 juni! Så det var på tiden. Startade med en sväng förbi affären och köpte med oss halva Maxi hem. Så en lång kväll med massa tjejsnack, spel och en himla massa småätande. Ytterst trevligt. Kommer somna gott inatt, har varit en lång dag idag. Vi hörs imorgon!

 


En bättre start




 
En bättre start på den här helgen kunde det inte bli. Har spenderat min kväll hemma vid M, med en himla massa tjejsnack, planering och skratt i mängder. Nu säger jag dock godnatt och går och lägger mig, behöver ladda om inför morgondagen! Puss

Fredag

Den här veckan har gått otroligt fort och skönt är väl det. Idag blev förmiddagens lektioner inställda så jag börjar inte förens klockan 12.45. Surt att man redan tagit sig till skolan och allt, haha. Sitter iallafall hemma vid Maja just nu och försöker slå hål på tiden, hon är fortfarande i skolan men slutar nu vid 11. 
 
Jag och Maja för ett år sedan. 
 




Read all about it

 
 
Har haft trevligt sällskap här ikväll. Ibland räcker det med att få skratta lite och man känner sig genast mycket bättre. Den här låten får avrunda det lilla jag hade att komma med idag. En låt som för övrigt är en av favoriterna just nu. Imorgon ska jag försöka komma tillbaka som vanligt med bloggandet igen. Hörs då!
 
 

Lever

Jag lever och mår bra! Väldigt bra faktiskt. Hinner bara inte med allt just nu. Men är snart tillbaka som vanligt igen! :)


New nails

Ännu en helg som bara försvinner. Har haft fullt upp hela tiden och där av min frånvaro. Idag har jag varit och fått naglarn fixade, känns lyxigt med lite sånt ibland! Kvällen kommer gå till att återhämta sig och ladda om införd den nya veckan.


 


Fredag

Efterlängtade freeeedag! Kort skoldag, fredagsfika med tjejerna, pannkakslunch hemma vid Maja, ett snabbrace på stan och en mysig eftermiddag med lillebror. Kvällen har spenderats i ishallen för att sedan störtlanda i soffan under en filt. Ställde in resten av kvällens planer. Trött tjej här.
 
 

To die for

 
Dessa Jimmy Choo skor skulle jag verkligen kunna dö för! 6 900 kronor och dom är dina. Jag får nog drömma liiite till jag..

En bättre dag

Har haft en sjukt intensiv dag men det är ju sånt som gör mig glad! Hade endast en lektion mellan 8.00-9.30 så har haft mycket tid över till annat. Så en fika med Maja, plugg och planering med Jasmine på ett café inne i stan, besök på gamla söder (kändes konstigt att vara på besök men samtidigt kul att träffa alla gamla lärare!) och en glass i solen med Emma. Powerwalk med Maja och sen toppade jag det hela med att sitta barnvakt åt lilltjejen. Där emot har hela ön haft strömavbrott till och från under kvällen, mindre kul när man sitter ensam. Haha! Men tände på massa ljus och plockade fram mutor samt matteboken och fick en hel del gjort. Peeerfekt!
 

wise words


 
Vågar man inte drömma vågar man inte sätta stora mål. Sätter man inga mål kommer
man inte frammåt.  Källa.
 
 

Mango






Söndag

Den här helgen gick läskigt fort. Måndag imorgon och jag längtar redan till fredag. Dagen idag har gått i ett, men känner mig riktigt effektiv. Har hunnit med lite födelsedagsfirande av Emma, fika med kusinerna från Norge och Växjö (Händer inte allt för ofta!!), träning och fika med grannens släkt från turkiet. Nu, sängen.
 

GRATTIS BÄSTA!

Stort grattis tjejen! Nu är vi snart två dårar ute i trafiken.. Ja, vad ska man säga? Du är den vän som hängt med längst. Rättare sagt tio år. Tillsammans är vi  två jävla mongon som hittar på de mest galna sakerna. Som jag skrev förut så hoppas jag du får en grym födelsedag och blir uppvaktad till tusen! Vi ses senare. ♥
 
 

Lite nytt


Batman

Var och såg den senaste Batman filmen igårkväll. Den var riktigt bra och helt klart sevärd. Kvällen blev rätt sen så har haft en ganska seg morgon. Nu är jag dock i full gång med att hinna bli klar till klockan ett. Ska in till stan med mamma och bror en sväng.


RSS 2.0