Fight for you

Länge sedan jag hade en lugn lördag hemma utan någon som helst aktivitet! Har strosat runt här hemma i en slapp outfit med dator och telefon som bästa sällskap! Ska börja fixa mig inför kvällen nu, musiken är på, plattången är på G, nästa steg blir att rota igenom mina garderober i hopp om att hitta något som faller mig i smaken! Ska försöka hinna slänga upp en bild eller två innan jag drar iväg. 

Jason Derulo står för kvällens låt.


inspiration




Vad hände med vårvädret? Jag hade hoppats på sol och värme idag, istället blev det snö,slask och regn! Riktigt trist faktiskt. Jag drog istället ut på den här morgonen, somnade om i några timmar och sitter fortfarande i pyjamas! Familjen försvann precis hemifrån och jag funderar på att göra ett snabbt ryck och dra in till stan en sväng. Skulle behöva fixa lite inför kvällen! Får se om jag kommer iväg eller om latheten håller mig kvar..




Några timmars sömn väntar

Har haft en riktigt lyckad kväll, kommer somna med ett stort leende! Ska lägga mig och svara på några sms nu sen sova, och vet ni? Imorgon tar jag en fet sovmorgon. Förhoppningsvis. Det kan nog vara det absolut bästa med lördagar. Har satt ihop några favoriter här under, finns så sjukt mycket snyggt just nu! Skulle kunna sitta i timmar och titta igenom alla sidor. Särskilt två av dessa klänningar får gärna flytta in i min garderob. Kan ni gissa vilka? Ni hittar allihop på nelly.com! Vi hörs, godnatt!




You’re a-a-a-mazing!

Här spelas det musik från alla håll och kanter! Var och en har sin egen. Av doften att döma blir det grillat till middag, kan inte bli bättre! Efter maten blir det att lägga i en lite högre växel. Måste hinna ta en snabb dusch och frächa till sig lite inför kvällens planer! Woop. Berättar mer senare. Men tills dess, ha en grym fredagskväll!!


Fredag

Härligt att det äntligen är fredag, veckans höjdpunkt! Sitter i datasalen och slutar den här lektionen om en liten stund. Har haft en otroligt lugn start på dagen med klassen, vi hade två timmars bild istället för SO! Helt klart uppskattat. Dagens planer efter skolan är ännu oklara, så vi hörs när jag är hemma igen!


Drive by


Allt blir bättre

Hehe, skrattar till lite när jag läser igenom gårdagens inlägg! Fy, vilken skitdag jag hade! Somnade gott redan klockan åtta sur som ett bi! Idag vaknade jag dock med världens härligaste känslan och framförallt med helt rätt inställning inför dagen. Vilken lättnad! Har fått ett utvecklingssamtal och mitt muntliga NP i engelska avklarat under dagen samt en massa annat! Jag och Maja hade bokat in en fika efter skolan. Vår fika slöt i fem timmars tjejsnack och en god middag! Tiden bara sprang iväg och jag fick cykla som en galning hem ungefär tre timmar sen! Haha. Nu har jag precis läst på inför min redovisning imorgon och ska närsom slänga mig i soffan framför tvn! Vilken dag!

Så glad att jag har dig ♥


En riktigt dålig dag

Idag har det inte direkt varit någon toppendag! Den jävligaste på länge om jag ska vara ärlig! Allt har varit fruktansvärt jobbigt och det finns inte något som inte gått emot mig! Jag har haft stunder då jag helst av allt bara slagit huvudet i närmsta vägg och tyckt synd om mig själv! Men alla har vi våra mindre bra dagar och idag hade jag min! Det är iallafall underbart att vara hemma och kunna stänga in sig på rummet. Här stannar jag resten av kvällen. 

 


Upp och ned

Hej på er! Har precis tagit tag i plugget igen efter en timmas tv-tittande! Ska ge det sista nu innan jag somnar, har prov imorgon! Hela den här dagen har varit lite upp och ned, på både gott och ont. Var ute och sprang 2,5 km förut och därefter hände något.. kan knappt gå! Har förbannat ont i min höft och får kämpa för varje meter jag ska gå! Kan bara hoppas på att det är bättre tills imorgon, kan bli jobbigt i skolan annars..



Tisdag

Godmorgon, har sovmorgon och börjar inte förens klockan nio! Brukar ställa klockan så jag vaknar i god tid innan, men valde idag att istället sova in i det sista. Ska börja göra mig i ordning nu, sätta på hög musik och njuta av att ha huset för mig själv! Slutar tidigt idag, så en kort skoldag väntar. Vi hörs senare!

Funderar på att köra på någon liknande outfit?


Säger godnatt nu!

Drog iväg lite spontant efter middagen! Kom hem för en liten stund sedan och är ganska trött. Vill helst sova men har intalat mig själv att läsa igenom biologin innan jag somnar.. sagt och gjort! Snart klar. Okej, måste ta mig igenom de sista sidorna nu innan jag somnar! Godnatt!

Haha, hittade en passande bild från i höstas! Minns ni mina två veckors praktik på posten? Två sjukt roliga och minnesrika veckor.




Spar tid

Har haft en riktigt bra dag! Har bland annat gjort sista delen av NO-nationella, hade labben idag! Det blev lite ändringar i schemat på grund av det, så har haft en lugn dag med en låång lunch. Kom precis hem och hade egentligen tänkt att dra och ut och springa.. men efter sista lektionen som idag var idrott känner jag att jag redan fått min träning!. Så lägger hellre den tiden på annat istället!

image description


Måndag

Trött tjej idag. Har ingen som helst lust att gå upp ur sängen.. Orkar verkligen inte! Hur som helst, godmorgon..!

image description

Vattenkrig och våfflor

 Årets första vattenkrig är nu avklarat! Ja, ni läste rätt. 2 grader kallt och jag var körd rätt fort. Allt började med att jag bara skulle busa lite med grannen som stod ute och fixade lite..det övergick dock rätt snabbt i ett enormt vattenkrig. Men ger man sig in i leken får man leken tåla, det lärde pappa mig redan som liten.. och fan vad jag fick käka upp det ikväll! Nästan så att jag fortfarande fryser, haha! Väl inne igen väntade lite fika med familjen, supermysigt! Har där utöver varit borta vid Emma och hämtat min cykel ( I pyjamas) och sett på Bigbrother. Nu kallar sängen, vi hörs imorgon! puss




Prinsessan!

Klar! Eller nästan iallafall. Fick finbesök som knackade på fönstret så kunde inte motstå så tog en liten paus i pluggandet! Hur söt får man lov att vara? Skinnjacka och converse. Tror jag dör. Var bara tvungen att springa in och hämta kameran, haha!


Tillbaka till verkligheten

Nu har snart halva dagen gått och jag har faktiskt hunnit med en hel del! Ska ta tag i lite plugg nu och förhoppningsvis räcker det med bara någon timma, har ingen större lust att lägga mer tid än så idag..Har precis fixat melon som får vara dagens pluggmuta!



Söndag

Internet verkar inte vilja sammarbeta med mig idag, segt och konstigt! Hur som helst har jag precis bytt om till träningskläder och är påväg ut. Har haft tre dagars vila från träningen nu, så det är dags att komma igång igen! Men först ska jag visa er lite bilder från igår precis som jag lovade!

Är sjukt stressad just så hinner inte ladda upp fler bilder! Får ta mig tiden till det senare. :)






Godnatt!

Godkväll! Hoppas ni haft en lyckad kväll, det har iallafall jag! Är riktigt trött just nu och hade därför tänkt sova. Morgondagen kommer bjuda på lite (läs mycket) plugg och lite träning! Det är väl det jag än så länge har planerat in. Förhoppningsvis kan jag sticka iväg och införskaffa lite nya hårprodukter så jag även hinner med lite homespa inför den kommande veckan? Låter grymt! Vi hörs imorgon, godnatt!

Körde på en stram knut ikväll, var allmänt trött på håret så det var den bästa lösningen!


Taggar

Har haft en underbar dag ute i solen! Startade dagen med att ta med mig lillebror och hans kompis till en lekplats i närheten. Ringde även dit Maja lite smått spontant sådär, behövde verkligen snacka med henne! Därefter följde jag med ut till vårt sommarställe och hälste på lite släktingar! Farmor och farfar etc. Jag lägger in massa bilder senare ikväll! Har precis ätit middag som ikväll bestod av grillat kött (årets första) . Nu ska jag göra mig i ordning lite snabbt och dra ut! Är grymt taggad, var väldigt länge sedan sist! Bjuder tills vidare på en bild från dagen.  


Vi hörs ikväll igen!

Det är Lördag och solen skiner utanför! Jag kommer därför spendera min dag ute i det härliga vädret. Bloggen kommer därmed få lida, men lovar er att uppdatera med bilder från dagen senare ikväll! Ha en fin dag allihop!


Snart så..



something to think about



when life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile


Vi tre

Jag och Emma hämtade hem bror från dagis och cyklade direkt vidare till Maxi. Fick med oss lite smått och gott inför kvällen. Ska alldeles strax börja med maten, taaacos! Vi hörs senare!



You saved us

Äntligen! Efter ha besökt 10 (!!) affärer utan resultat fick vi idag äntligen tag på glassen! Tack Jesper, du räddade vår fredag!!

image description

100 frågor

I brist på annat. Har varit otroligt trött hela kvällen och ska sova såklart jag publicerat detta! Hittade ett roligt eller också mindre roligt test på någon sida. Tog mig tiden att svara på 100 frågor. Läs om du orkar. Godnatt!

1. Vilken svordom använder du mest? Fan

2. Äger du en iPod? Det är nog mammas men jag använder den!

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Oftast 06.30

4. Hur många resväskor äger du? Ingen tror jag.

5. Använder du flip-floppar? När det är sommar.

6. Var köper du dina matvaror ifrån? Jag köper inte mina matvaror.

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på.

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Maria Wern när den gick på TV i måndags.

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? Jag umgås gärna med båda.

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Om jag vann mycket pengar skulle jag bjuda familj och vänner på en resa till värmen.
11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Haha, ja!

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Aldrig.

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Lyssnar bara på musik via dator.
14. Vilken är världens bästa artist just nu? Jag har ingen speciell favorit, det finns många bra
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Om någon berättat en hemlighet för mig så skulle jag ju självklart inte avslöja den.

16. Vart reser du helst? Thailand.

17. Vad åt du till middag senast? Räksoppa.

18 Använder du huvtröjor? Väldigt sällan.

19. Kan du vissla? Ja, det är allt jag gör! Lärde mig för typ en vecka sedan.

20. Vem var den senaste som ringde dig? Det var mamma som ringde mig senast.

21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Någon berg-och-dalbana!

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det är inte helt omöjligt. Det finns det alltid någon som gör.

23. Vilket riktnummer befinner du dig i? - 0498

24. Tittade du på tecknat när du var liten? Åh ja. Vem gjorde inte det?

25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? Har vi något riktigt köpcentrum på denna ö?

26. Hur många syskon har du? Jag har 2 yngre bröder.

27. Är du blyg inför det motsatta könet? Det beror väl på om jag känner honom?

28. Vilken film kan du alla replikerna till? High School Musical, var helt besatt för något år sedan!

29. Äger du några popband t-shirts? Nej.

30. När flög du senast? Den 26 Oktober tror jag!

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 7 stolar.

32. Läser du för skojs skull? Aldrig böcker men bloggar!

33. Pratar du några andra språk? Jag kan något ord på Tyska, men annars nej!

34. Diskar du din egen disk? Ja, när jag måste.

35. Har du gråtit offentligt? Ja, för två år sedan!

36. Har du en stationär dator eller en laptop? Jag har en laptop.

37. Försöker du alltid lära dig nya saker? När tillfälle ges.

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Inte just nu, men skulle kunna tänka mig en liten tatuering i framtiden!

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det är inget jag funderat över.

40. Kan du kasta macka? Nej, vet inte hur många som försökt lära mig..

41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.

42. Vad har du med dig in på bion?
Det varierar.

43. Vem var din favoritlärare och varför? Svårt val, har många bra!

44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej, det har jag inte.

45. Vad har du för väder? Stjärnklart.

46. Har du en blogg? Ja, den här!

47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet?
Har inte börjat på gymnasiet ännu!

48. Gillar du att flyga? Nej det vill jag nog inte påstå..

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ärlighet är alltid bra.

50. När sov du senast på golvet? Det kommer jag faktiskt inte ihåg.

51. Vilken är din favoritdrink? -

52. Gillar du din boende-situation? Ja, det gör jag.

53. Vilken är din mammas hemstad? Visby.

54. Din pappas hemstad? Visby.

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 7-8 iallafall!

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Det varierar från dag till dag.

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Kanske inte så ofta, men det händer!

58. Vilken är din favoritfrukt? Äpplen.

59. Äger du en digitalkamera?
Ja, men den är sönder..

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? Jag blir 17 år.

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Haha, ja ibland! Fast jag är nog inte helt flefri heller..

62. Tror du på liv på andra planeter? Jag vet inte, men har tänkt tanken om att det vore konstigt att vi skulle vara helt ensamma i universum.

63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Min bror.

64. Tror du att Gud är man eller kvinna? En man.

65. Vad var det senaste du åt?
Räksoppa.

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Jag kommer bra överens med båda könen. Dock är det olika från person till person (såklart)!

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Bra fråga.. 

68. Gillar du senap? Nja. Både ja och nej!

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag försöker peppa mig själv med citatet " Man får starkare ben i uppförsbacke".

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Det vore lite häftigt faktiskt, så kanske! 

71. Har du varit inblandad i en trafikolycka?
Någon enstaka men ingen allvarlig!

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej det har jag inte, har dock skal till telefonen där ifrån!

73. Tycker du om att krama folk? Det beror på.

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, lite grann kanske.

75. Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Jag läser sällan böcker, så jag vet faktiskt inte!

76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Oj, bra fråga! Kan inte komma på någon just nu.

77. Vad är du allergisk mot? Nicken och träd som blommar (?)!

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej det får jag inte!

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Jag hade troligtvis haft något av mina syskons namn!

80. Vad är det första du gör när du vaknar? Kollar telefonen, facebook och instagram!

81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? Jag har så många minnen från min barndom att det är svårt att svara på den här frågan.

82. Vad får dig att gråta? Tuffa tider.

83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Svår fråga!

84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mina ben.

85. Vem är din knasigaste vän och varför? Alla mina vänner är knasiga på ett positivt sätt.

86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Vad? Jag följer ständigt alla lagar. Cyklade aldrig utan hjälm innan jag var 15, cyklar aldrig mot rött ljus..osv..

87. Vilken musikal var du senast på? Sound of music! 

88. Vad har du för färg på tandborsten? Min tandborste är ljusblå och vit.

89. Har du varit med på tv någon gång? Yes! Idol ex.

90. Har du levande blommor hemma? Ja, men det är inte tack vare mig! Jag är usel på att komma ihåg och vattna dom..

91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? Jag har nog en hyfsat färgglad garderob, men blå kanske!

92. Har du körkort? Nej, ska snart börja övningsköra!

93. Har du en bästis? Ja! Fast jag skulle nog vilja säga att det är fler än en som är.

94. Hur ser dina sängkläder ut? Just nu är de vit&svart rutigt. haha.

95. Vad får dig att koppla av? Att vara pluggfri.

96. När skrattade du på riktigt senast? Idag! Älskar att skratta.

97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Allt jag inte hunnit med.

98. Vilken var din bästa ålder? Bra fråga! 16 är en jäkligt bra ålder, fast det var 8 med. Då hade man inga större bekymmer.

99. Berätta om någonting du ångrar. Varför ångra något man redan gjort? Det går knappast att göra ogjort.

100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Befinna mig i ett varmt land i en annan del av världen. Helst av allt Thailand.


Sol och 12 grader!

Vilken härlig dag! Har varit ute i timmar och njutit av det härliga vårvädret. Fick äntligen inviga jeansjackan för första gången i år! Efter timmar på stan med Emma drog vi vidare och hämtade min lillebror på dagis, vi tog en cykeltur till affären och köpte glass och såpbubblor! Därefter har vi hängt här i området och lekt med grannbarnen. Allt från att ha spelat fotboll till att ha cykeltävlingar och klättra i träd. Hur härligt som helst faktiskt! Men är helt slut efter all frisk luft, haha! Låter bilderna säga sitt!








Mot stan

image description

Träningsvecka nr 1.


Fredag - En timmas gym med hälften kondition och hälften styrka!

Lördag - Sprang 2 km!

Söndag - En timmas gym med mest styrka!

Måndag - Sprang 4 km.

Tisdag - En dags vila!

Onsdag - Powerwalk på ungefär 4 km.

Torsdag - Skulle egentligen ha kört ett spinningpass men ställde in det och kör troligtvis på en löprunda ikväll!

Sommaren början närma sig och det är dags att komma i form efter en lat vinter! Målet var att träna tre gånger i veckan men när man väl kommer in i det är det svårt att sluta! När vädret dessutom är som det är just nu drar jag gärna ut och springer en sväng! Det är någon slags avkoppling att stoppa i lurarna sätta på bra musik och bara springa! Här ovan har ni veckan som gått i träning. Ganska nöjd faktiskt!



Bild lånad från google.


Puss

Startar dagen med lite kung fu panda med lillebror! Vi har nyligen vaknat och ska om en liten stund gå till dagis! Jag är ledig idag så här ska det njutas! :)

image description

Min dag lite kortfattat

Förlåt, har inte haft tid till bloggen idag! Eller rättare sagt, jag har prioriterat annat. Faktum är det att jag haft en förbannat bra dag på alla sätt och vis. Fick sluta tidigare på grund av att sista lektionen var inställd, så jag gjorde som jag gjort alla andra dagar den här veckan..hängde med Emma hem! Vi satt framför tvn och var sådär lagom osociala mot varann ganska länge innan vi drog iväg en stund! Åt sen middag där hemma för att sen dra hem hit för en FIFA-kväll med bror! Jag och Emma spelade en het match som slutade med en vinst för henne! Trodde aldrig jag skulle erkänna det. Men japp, så fick det bli! Jag lovar er att bättra på uppdateringen tills imorgon! Puss!

image description

Onsdag morgon

Klockan ringde 05.40 och då letade jag reda på joggingskorna och drog ut! Min höft sa ifrån varje gång jag försökte springa så det fick bli en pw istället. Det var riktigt skönt att vara ute faktiskt, 8 grader och sol! Det här lär jag göra fler gånger. Ska hoppa i duschen nu när som och sen väntar frukost! Har förresten aldrig varit såhär pigg vid den här tiden tidigare, haha! Ha en fin dag!


Godnatt!

Veckans höjdpunkt är helt klart Top model på tisdagskvällarna! Jag är helt beroende. Hade faktiskt tänkt sova redan nu, har ställt klockan lite tidigare imorgon och hoppas orka ta en löprunda innan skolan! Så ska stänga ner nu och lägga mig och smsa lite innan jag somnar. Fyller ut inlägget med en låt som spelats flitigt ikväll.


Bra gjort!

Sovmorgon och kort dag, jag älskar tisdagar! Orkade dock inte gå hela vägen hem idag så följde med Emma hem och stannade där tills mamma kunde hämta mig. Har varit ur form hela dagen och ställde därför in dagens träning. Men kör troligen på som vanligt imorgon igen. Jag har sen jag kom hem hunnit med att städa både rum och en garderob, bäddat rent sängen, duschat och nu tänkte jag ta tag på lite plugg! Rätt duktigt måste jag säga. Har några inlägg på gång, så kika in lite senare igen!

Två galna tjejer i början på nian eller slutet på åttan. Kommer inte riktigt ihåg.

 


Tisdag

Gomdmorgon! Börjar som vanligt när det är tisdag en timma senare, det vill säga jag har mer tid till sånt jag annars inte hinner. Frukost tillexempel. Sitter faktiskt just nu och äter en ordentlig frukost. Vädret är skit, det regnar ordentligt och är kallt. Har ingen som helst lust att behöva gå ut, framförallt inte slänga sig på cykeln och vara genomblöt när kommit halvvägs. Som tur är har jag och Emma fixat skjuss, bekväma tjejer? haha nejdå! Vi hörs när jag är hemma igen!

Ännu en arkivbild. Har fel dator och därför inga kloka bilder.


Klar med allt!

Har precis läst igenom alla sidor i SOn som ska vara gjort tills imorgon! Nu väntar en lugn kväll i soffan, är fruktansvärt trött. Ikväll är det dessutom en himla massa bra på tv, så jag lider inte av att sitta hemma. En stor kopp te och både jag och halsen är nöjd! Ha en fin kväll!


En kort repris av dagen

Vad är det med vädret idag? Ena stunden soligt och hyfsat varmt och några sekunder senare snöstorm? Hua. Jag fick iallafall sluta tre timmar tidigare idag så jag och Emma drog hem till henne och fikade. Efter några timmar kom hennes mamma och hämtade oss och jag tog mig ut i spåret och drog 4 km medan dom körde hårt på gymmet. Nu är jag hemma efter en tuff cykeltur i en motvind man knappt kom fram i.. haha! Känner mig helt död faktiskt. Bjuder på två bilder från dagen.


Den här bilden tog jag imorse precis när jag vaknat! Nu är marken täckt av ett tunt lager snö..



Frukost nummer 2. Vi fick baka bröd på hemkunskapen, bra mycket bättre än fisk som vi egentligen skulle ha gjort!


Måndag morgon

Godmorgon! Har haft en kass natt med knappt någon sömn alls.. Min hals som redan igår var öm är idag snäppet värre och gör väldigt ont! Ska hur som helst tassa upp nu och göra mig i ordning, magen kurrar så frukost står på tur! Ha en fin dag! :)

Söndag

Har haft en riktigt skön Söndag! Bortsett från träningen imorse som var grymt jobbig. Min kropp skrek stopp och både armar och ben skakade efteråt. Men jag är glad över att jag drog dit! Sen jag kom hem har jag hunnit fika med farmor och farfar samt passat Elli i över fem timmar. Mysigt. Jag har precis kollat igenom matten och engelskan och ska snart förflytta mig ut till soffan och kika lite på TV en stund..





Mot gymmet

Godmorgon! Grått och regnigt är det idag precis som Söndagar alltid är! Jag har precis hoppat i träningskläder och ska bege mig till gymmet. Hör av mig när jag är hemma igen! :)

Arkivbild.


Summer ♥







Frågor och svar!

Har fått frågor om vart jag tränar och hur vida man måste ha kort eller inte? - Jag tränar på Friskis och om du behöver kort eller ej.. Det är upp till var och en. Ett smart drag är att nog införskaffa sig ett träningskort men man kan även betala ett fast pris för varje träningstillfälle. Det gör du som du vill! :)


Ha en fin dag!

Kickade igång den här dagen med en lagom lång löprunda! Så ska hoppa in i duschen lite snabbt och sen göra mig ordning inför dagen. Som det ser ut just nu följer jag med familjen in på stan en sväng och troligtvis ut till Lickers. Vi hörs via mobilen senare!



Bra start på en bra helg

Startade helgen med en timma på gymmet, vilket kändes väldigt bra! Fortsatte sedan dagen eller rättare sagt kvällen med en mysig middag med mina syskon. Har sen spenderat min kväll med Maja och en himla massa girltalk, i flera timmar. Alltid lika uppskattat.


Fredag

Äntligen fredag! Trodde jag aldrig att jag skulle överleva den här veckan och därför känns det extra skönt att ha gjort det nu! Jag somnade väldigt tidigt igår så jag fick nästan 10 (!!) timmars sömn (i vanliga fall får jag vara glad om jag får 6-7 timmar) så jag är riktigt pigg och utvilad idag! Härligt! Går i skolan till 15-tiden och drar direkt vidare till gymmet med Maja! Ha en fin dag!


Det går bra nu

Har fått två riktigt härliga besked idag och helt plötsligt känns det som allt mitt slit gett resultat! Jag har känt mig riktigt bra, vilket inte alls händer ofta. Jag har fått känna på hur det känns att lyckas med något man slitit länge med. Finns bara ett ord som kan sammanfatta det här - underbart! Jag kommer somna med ett stort leende på läpparna och vakna med ett minst lika stort!


Godmorgon!

Försov mig en timma och trodde jag var helt körd att hinna, tjugo minuter senare sitter jag nu här helt klar och allt! Frågan är varför jag alltid annars stressar upp så tidigt för? Hinner jag på tjugo kanske det är dags att ändra morgonrutinerna liiite. Väntar iallafall in pappa nu som ska köra mig till skolan, min cykel har punka! Vi har mentorsdag halva dagen och ska gå igenom våra betygsprognoser! Helt ärligt så slår det de mesta på tråkighets-listan! haha. Ska fixa det sista nu, vi hörs senare! Puss!

Bild saknas, något fel uppstod!


Lugg i vår?

Just nu överväger jag att skaffa lugg eller ej? Jag vill, men vågar jag?

image descriptionimage descriptionimage description

Onsdag - pluggfri och glad

Är det bara jag eller påverkar det härliga vårvädret ens humör positivt? Det här har varit en av de bättre dagarna på länge! Hade NP imorse och det gick faktiskt oväntat bra, jag tror det var viktigt att för mig att få känna mig nöjd. Speciellt när jag var så osäker innan.. det var iallafall en enorm lättnad. Ikväll njuter jag av en pluggfri kväll framför datorn utan några måsten.

Bjuder på en bild från dagen.

image description


Stort grattis!

Idag fyller den här snyggingen år! Jag har då turen att få vara både vän och släkting med henne och kan bara säga att hon är världens bästa! Trots avståndet mellan oss har vi en bra relation och finns alltid där för varandra! Hon är en grym lyssnare, bra tipsare, bästa glädjespridare och världens snyggaste! Tänkte bara ge dig den fetaste grattishälsningen och hoppas du får en grym dag och att du blir uppassad ordentligt! Så GRATTIS!!


 Ni kan passa på och besöka hennes blogg, www.llollobc.blogg.se!

image description


Onsdag - NP

Godmorgon, är verkligen jättetrött idag! Jag börjar dagen med ett tre timmar långt NP-pass! Nervös? Neeej, faktiskt inte! Det får bära eller brista. Är dock rädd för att det ska gå åt skogen och att dagen kommer vara förstörd! Aja, nu ska jag gå upp och påbörja morgonens rutiner! Ha en fin dag!


Nytt och fräscht!

Känner mig riktigt flitig på bloggfronten idag! Till skillnad från de senaste dagarna iallafall. Men hur som helst, nu när våren börjar smyga sig på tyckte jag en ny design kunde vara passande! Känns genast mycket fräschare, eller vad säger ni? Tänkte ta en dusch nu sen blir det godnatt!


Morgondagens nationella kommer bli min död

Har försökt läsa på inför morgondagens NP i flera timmar nu. Men det är så mycket annat som snurrar runt i huvudet just nu och tillsammans blir det bara för mycket. Mitt huvud skriker på hjälp, får inte in mer nu. Jag är verkligen såååå körd imorgon. Men jag ger faktiskt upp nu!


Spex del 2

Som jag nämnde tidigare hade vi spex idag, något som vi i klassen insåg igår! Vi fick på så sätt slänga ihop något och jag tycker faktiskt vi lyckades väldigt bra. Vi fick till ett kul tema trots att vi var ganska sent ute. Har nu fått tag på lite fler bilder och tänkte därför bjuda på två av dom. Måste erkänna att det känns tungt redan nu att veta att vi snart ska splittras!




You smile, I smile

Haffa med mig den här sötsaken ut en sväng! Vi har som vanligt busat en hel del, och jag gick som alltid annars där ifrån med ett stort leende på läpparna!


Spex

Alla nior har haft spexfoto idag,min klass körde på vetenskapsmän! Superkul! Emmas kamera var med så fler bilder lär dyka upp senare. Tills vidare bjuder jag på en fin bild på mig och tua!


Måndag

Kass bloggdag idag, jag vet! Men det är väldigt mycket just nu. Har skrivit ett längre inlägg om allt som kanske dyker upp senare. Har inte bestämt mig ännu. Annars då? Har fått ett prov avklarat idag, som för övrigt gick väldigt bra. Har genomgått ett konstigt aerobicspass och nån timmas plugg med bästis. Landade här hemma lagom till middagen och har sedan dess fått lite skolarbeten avklarade, men inte mycket mer än så! Vi hörs imorgon istället, förhoppningsvis har jag mer att komma med då! PUSS


Intensivt plugg

Följde med mamma till jobbet efter middagen ikväll, bästa stället att sitta på om man vill få massa plugg gjort! Sagt och gjort, har på två timmar fått en hel del gjort och känner mig galet nöjd! Nu ska vi börja röra oss hemåt igen, hårfärgning och big brother står på tur!


Sliten tjej


Two pictures


Längtan

Jag ska snart springa över till grannen för att sitta barnvakt åt hennes fyra underbara barn! Jag blev tillfrågad tidigare i veckan och har sedan dess längtat och räknat ned. Bästis kommer förmodligen och håller oss sällskap en stund. Vi ska titta på melodifestivalfinalen och mysa hela kvällen! Åh.. det kommer bli så grymt! Bloggar säkert mer senare, om inte annat får ni ha en grym kväll! ♥


Glass i det härliga vädret

Efter en sväng på stan mötte jag upp Maja för en promenad i det härliga vädret! Vi gick till affären och köpte glass som vi sen åt längs vägen tillbaka (Helt klart ett vårtecken, att kunna äta glass ute!!). Det tillsammans med massa girltalk var underbart. Träffade även på två härliga killar längs vägen som vi snackade med ett bra tag. Grymt! Nu ska jag ta en powernap och ladda inför kvällen. Wooops? Kan säga en sak, jag längtar grymt mycket!   


Rött ska det va

Idag inviger jag mina nya röda byxor som jag för övrigt sprang runt halvs Stockholm för att hitta! Till dem kör jag på en lite större marinblå tröja med fågelarmar! Nu sticker jag in till stan en snabbis! Puss


Lördag

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och har inte orkat gå upp ännu! Men nu börjar magen kurra så frukost hade inte suttit fel. Dagens planer? Det får ni se under dagens lopp! Bjuder på en bild som sammanfattar min morgon ganska bra, haha..


Trevlig kväll!

Ikväll stod jag för kvällens middag, och såklart fick det bli tacos! Nu ska jag städa av rummet lite fort och sen väntar soffan och tv-tittande! En lugn kväll med andra ord, precis vad jag behöver ikväll! :)


Trött efter en lång dag

Har haft en grym kväll! Jag har tillsammans med flera andra varit ambassadörer för de blivande sjuornas föräldrar! Kom hem för första gången idag för en liten stund sedan. Är helt död. Så ska sova nu, men bjuder på två bilder från kvällen! PUSS


Bibblan

Sitter på bibblan och pluggar engelska! Nu fick jag besök, så ska vara lite social! Puss


Godmorgon världen!

Redan torsdag, imorgon fredag och sen är det återigen helg! Jag är galet trött idag, somnade sent igår och det lär jag få äta upp idag. Idag väntar nämligen en lång dag. Ska försöka hålla er uppdaterade. Ha en fin dag! :)

 


Crazy




Ja, vad ska man säga? Jag skrattar faktiskt även om det känns väldigt dumt. Men en god tanke att visa sin kärlek till Whitney med en dans (?) sådär! Att hon orkar hålla igång i två minuter, det tycker jag är imponerande! Jag kan bara hoppas på att jag är lika pigg om 74 år, då som 90-åring. Oj, läskig tanke. Äsch, vi släpper det där vad jag ville säga var att klippet helt klart är värt att se. Man kan inte riktigt avgöra om man ska skratta eller gråta.


Onsdag, check!

Jag är trött och sliten, men glad ändå! Har haft en bra. Onsdagar brukar annars vara en plåga, en lång dag med jobbiga lektioner! Men idag räddade en vikarie morgonens engelska och på vår långa so-lektion fick vi se film. Soft dag med andra ord! Nu ska jag snart käka sen blir det en dusch och lite plugg! Bjuder på en bild från slöjden idag.


Pluggis

Med musik i lurarna ska jag nu försöka få lite jobb avklarat. Biologi och konsumentkunskap står på tur. Otroligt skojj, eller?


Mot skolan


Borta bra men hemma bäst

Det är inte förs man kommer hem man inser hur skönt det egentligen är att vara hemma! Nu kryper jag nyduschad ner i min underbara säng, skola om några timmar! (bilderna jag lovade förut kommer imorgon istället, försökte i en timmas tid förut utan något resultat.. Så det får bli morgondagens bekymmer!) Godnatt!


In the car

Vår resa börjar nu nå mot sitt slut och vi sitter just nu i bilen på väg till båten! Har haft en fantastisk helg och hade gärna stannat någon dag till, samtidigt som jag faktiskt saknar min familj där hemma ( och inte minst min säng)! Tänkte ladda upp lite bilder jag samlat på mig från helgen men det krånglar alltid i samband med textade inlägg, så det får ett eget inlägg efter detta. PUSS!


Ikea jävla bra - Sean banan


Två bilder som hör till föregående inlägg


Cozy

Efter att ha sprungit runt på stan i flera timmar slappar vi nu framför melodifestivalen i mjukisbyxor! Vi har tidigare ätit en god middag och nu väntar min och Emmas gino! Trevlig kväll gott folk!


In the city

Idag strosar vi runt på stan i det härliga vårvädret!


Stockholm City!


På resande fot

En tre timmars båtresa är nu avklarad och har nu en timmas bussresa att slå död på! Ska möta upp bästis om drygt en timma, längtar! Annars då? Känner mig ganska sliten efter den här dagen som för övrigt varit grym. Precis som jag förutspådde i morse. Nu ska jag sätta på lite musik i lurarna och kanske slumra till lite. Förresten är såna här resor guld värda, har haft fyra timmar på mig att kunna vara riktigt ego. Har tänkt massor, lekt med mobilen och läst en bok. Allt detta utan att behöva känna sig det minsta osocial. Behövligt ibland. Vi hörs snart igen! :)


Fredag 2 Mars.

Godmorgon, det här kommer bli en riktigt grym dag! Från att ha gjort ingenting i en veckas tid ska jag helt plötsligt utsätta mig själv för en låång och intensiv dag! Vad händer idag då? Om drygt två timmar ska jag och Tilde in till stan för lunch och bad! Därefter blir det fort hem och hämta min packning sen drar jag till båten.. woop! Men innan dagens planer kan börja har jag en del att stå i. Min packning ligger tillexempel fortfarande på golvet och väntar på att få packas ner..hehe! Vi hörs när vi hörs, troligtvis något mobilinlägg ikväll under resan! Ha en fin dag! 

Jag saknar dig så pass mycket att jag är villig att lifta upp till sälen för att hämta dig snart! Tre av nio dagar kvar, här är nedräkningen stor!


Godnatt

Kass bloggdag idag! Har inte hänt spciellt mycket. Jag har storstädat rummet och vilat. Imorgon däremot startar livet igen, efter en vecka med vila i största fokus får jag äntligen testa mina vingar igen. Men mer om det då, nu...kallar sängen och förhoppningsvis (håll tummarna) så jag kan få sova inatt! Lär behöva det! Puss!


Arkivbild.


...etthundratjugotre får..

För mycket vila ställer till det, det kan jag gå i god för! Det här är andra möjligtvis tredje natten jag verkligen inte kan sova. Det gör mig nog snart galen på riktigt. Jag har nog hunnit tänka igenom livet minst tio gånger, vänt på mig femtioelva gånger, raderat minst hundra bilder, kollat igenom alla blogglänkar jag äger.. yes, listan kan bli lång! Vad kan man mer göra kl 05 liksom? ..räkna får?



RSS 2.0