Sponsrat inlägg: Telia HBO

 
Sex and the city; Serien handlar om Carrie Bradshaw och hennes tre vänner Samantha Jones, Charlotte York och Miranda Hobbes, och deras liv som singlar i New York. Serien har blivit mycket populär för sina autentiska bilder från gator, klubbar, butiker och restauranger i New York, samtidigt som den tänjt på gränserna för mode och sexuell tabu.
 
 
Har nu suttit och läst igenom olika sidor med filmtips! En film som hela tiden återkommer är Sex And The City, har ni sett dom? Eller rättare sagt, vilka har det inte! Även jag har då gjort det, men aldrig riktigt förstått tjusningen i de. Men uppenbarligen är det något eftersom ni är många som rekommenderar filmerna.  Men  jag tänkte ge dom en ny chans nu ikväll, har en vän som är helt besatt, så vet en som skulle bli glad i alla fall! Ha ha.
 
 
Jag har ett litet tips till er som har Telia och är filmsugna. Ni kan skaffa HBO gratis i sex månader och på så sätt se fritt med filmer gratis. Det låter väl inte helt fel? Det är via Telia digital-tv ni sköter detta isåfall Läs mer och beställ HBO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0