Efter regn, kommer sol!

Hej på er!

Har inte vart så bra uppdatering idag, men har inte haft så mycket att skriva om. Så har sparat allt och tänkte göra ett längre inlägg nu ist.

Min dag har varit riktigt lat men bra. Jag och Emma har bakat, sett Tv, skojjat ute och bara legat och latat oss i varsinn säng.. Bakningen är dock inte helt klar, vi fick nämligen som uppdrag att baka Morotskaka till nåt möte som skall hållas här imorgon. Så vi bakde en stor en, bild får ni senare! :) Själva glasyren är ännu inte klar.

Vet inte hur de vart vid er idag men här har det regnat, men de stannade upp och i vissa stunder har t.om solen vart framme . Frpn att ha haft paraply till att slippa ha paraply, så vi har roat oss med att spela fotboll, badminton och kubb i gummistövlar. hihi. So nice!
Eftersom de inte vart nåt speciellt " go " i oss idag, gick vi ut en sväng innan maten för att samla på oss lite mer energi. Vi tog en ordentlig promenad upp till Jungfrun där vi tog lite bilder och så.  De är ju riktigt sommarvärme ute nu, 20 grader så vi lämnade jackorna hemma. Härligt! :)












Kommentarer
Postat av: Dennis

sv: skönt att höra :D

jadå, det är bra med mig :)

tack detsamma ;)

2010-05-13 @ 20:47:43
URL: http://daahlbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0